Airport Junkie: hyppy takaisin kesälomalle

Julistin viime kerran rakkauttani lentokenttiin tammikuussa, kun kävimme Herra B:n kanssa siellä minitreffeillä. Hassua, sillä pienempänä inhosin lentokenttiä - koko lentäminen pelotti aivan suunnattoman paljon, joten jo pelkkien lentokentän kylttien näkeminen sai minut voimaan lähestulkoon pahoin, fyysisesti.

Nyt olen puolestaan siinä pisteessä, että uskallan tunnustautua jonkin sortin airport junkieksi. Jos lentokentällä voisi asua, harkitsisin sitä luultavasti enemmän tai vähemmän tosissani - ja toisaalta, mihin sitä nyt asuntoakaan tarvitsisi. Miksei vain kierrellä lentokentällä ihmettelemässä iloisia kasvoja, lähdön haikeutta ja ennen kaikkea sitä joka puolella ympärillä olevaa odotuksen tunnelmaa?

Tällä kertaa vien teidät ajassa taaksepäin, muutaman kuukauden taakse meidän minikesälomareissullemme.

Ikealaista tilataidetta.

Oli aika järjestää jonkinlainen päiväreissu lapsen kesälomalle. Vaikka tarkoituksenamme onkin päästä käymään edes jonkinlaisella, muutaman yön yli venyvällä pikkureissulla, halusimme ehdottomasti tehdä päiväretken lähialueelle. Tällä kertaa kohteeksi valikoituivat Ikea ja Jumbo, ja tuota noin... Mikäpä se siinä ihan lähellä onkaan? Kahdelle matkaseuralaiselleni uskottelin parhaiden taitojeni mukaan tämän johtuvan siitä, että lapsi pääsee ihmettelemään lentokentän tunnelmaa ja tutustumaan siihen, kuinka lentokenttä toimii - ja onhan siellä se Starbuckskin.

Käytiin mässäämässä Ikean lihapullista vatsamme täyteen, käytiin myös Jumbossa - ja ennen kaikkea käytiin myös lentokentällä!

Mies ja lapsi olivat ehdottomasti eniten innoissaan Starbucksista (tai vastaavasti Ikean tarjonnasta...) - minä taas olin valmis heti oman juomani tuhottuani lähtemään kiertelemään ympäri saapuvien aulaa.

Näinköhän saan lapsen vielä opetettua tavoille - rakastamaan lentokenttiä aivan, kuten äitinsäkin? Se jää nähtäväksi, mutta koulutus ainakin on hyvällä mallilla.

3 Musketeers! <3
Ostoksilla - tällä kertaa haettiin Starbucks-kolikkoa.
Tiedän - joillakin perheillä on takuulla coolimpia perinteitä, mutta meillä otetaan kenkäkuvia.
Hyvä päivä takana - kotiin onnellisin mielin. <3