Joulumieltä paikallisilta paikallisille

Meillä saatiin vastikään juhlittua Halloween, kiitospäivä puolestaan kolkuttelee ovella - mutta nyt otetaan pieni harppaus vielä tästäkin eteenpäin, sillä näin hetkeksi haluan pompata joulutunnelmiin!

Kaikki sai alkunsa siitä, kun esittelin suuruudenhulluksi olettamani, päässäni jo pitkään muhineen ideani eräänlaisesta hyväntekeväisyyskampanjasta toisille Starboxin bloggaajille. Suuruudenhullu taisi kuitenkin olla aivan väärä sana, sillä tämä idea lähti paisumaan valtavan lumipallon lailla jo ennen kuin oli kunnolla muuten muotoutunutkaan.

Ei se sittenkään ollut ihan tyhmä ajatus. Kai... Ehkä tästä voisi tulla jotain!

Syntyi "Joulumieltä paikallisilta paikallisille".

Lyhyesti sanoen, kokoamme yhteen lahjoituksia paikallisilta yrittäjiltä, kokoamme ne erilaisiksi paketeiksi ja jaamme ne paikallisille, apua tarvitseville perheille. Vielä marraskuun ajan lähestymme yrittäjiä omilla alueillamme (kyllä - mukana on blogeja ympäri Kaakkois-Suomea!) ja tästä päivästä eteenpäin käynnistyy myös autettavien perheiden haku.

Oletko yrittäjä Haminasta, Miehikkälästä tai Virolahdelta, ja haluat auttaa?

Tunnetko perheen, joka kaipaisi pientä piristystä jouluun?

Sekä minun että Saappaanvarressa-blogin Marikan kautta voi tiedustella enemmän asiasta - olet sitten kiinnostunut auttamaan, tai tunnet jonkun apua tarvitsevan.

Tällä hetkellä eniten tietoa löytyy ehdottomasti blogien Facebook-sivuilta - klikkaamalla itsesi Aavan Meren Itäpuolen -blogin Facebookiin löydät tarkempaa tietoa, infoa ja ideologiaa tämän hyväntekeväisyysprojektin takaa. Ja hei - muistathan, että helpoin tapa osallistua auttamiseen on tykätä julkaisusta ja jakaa se omalla Facebook-seinällään, jolloin apu voi tavoittaa kauttasi ehkäpä juuri sen kipeiten apua tarvitsevan perheen. <3

Iloa, rakkautta ja joulumieltä - jokaiselle!