Joulumieltä paikallisilta paikallisille - KIITOS YRITTÄJÄT, osa 1/2

Joulukuu saapui lähes huomaamatta, varkain. Kerroimme koko Starboxin voimin teille marraskuussa joulumielen nostatuksesta - halustamme auttaa paikallisia auttamaan muita paikallisia. Alamme olla päivä päivältä lähempänä joulua, joten nyt lahjoitukset ovat vähitellen matkalla auttajilta autettaville.

Tähän saakka Joulumieltä paikallisilta paikallisille on elänyt sosiaalisessa mediassa - sana kampanjasta on kulkenut suusta suuhun, Facebookryhmästä toiseen ja yksi jako kerrallaan, hartiavoimin, olemme tavoittaneet apua tarvitsevia perheitä. Olemme saaneet yhteydenottoja monilta ihanilta perheiltä ja voin käsi sydämellä sanoa, että valitseminen perheiden joukosta ei todellakaan ole ollut helppoa! Avuntarve on taatusti kaikilla yhteyttä ottaneilla perheillä suuri, ja toivon vilpittömästi avun löytävän jotakin toista kautta myös heidät, joita emme pysty tänä vuonna omalla kampanjallamme auttamaan.

Tässä vaiheessa kampanjaamme olemme siinä kohtaa, jossa on aika esittää nöyrä kiitos.

Haminan, Miehikkälän ja Virolahden alueelta lähti mukaan monia suurisydämisiä yrittäjiä sekä muutama yksityishenkilö. Heidän avullaan olemme voineet koota äärimmäisen monipuoliset paketit apua kaipaaville perheille - joukossa on niin tuotteita, elämyksiä kuin hemmotteluakin.

Kuva: Ratsastuskoulu Ravijärven Hevostila

Olen omalta osaltani saanut kunnian olla kampanjan tiimoilta yhteistyössä...

- Sari Vuoren, haminalaisen kauneusalan ammattilaisen kanssa
- Virolahtelaisen Ratsastuskoulu Ravijärven Hevostilan kanssa
- Yhtälailla virolahtelaisen Veikon Koneen - J. Kuntsi Oy:n kanssa

Ratsastuskoulu Ravijärven Hevostilan, J. Kuntsi Oy:n sekä Sari Vuoren lisäksi mukana on upeita elämyslahjoituksia yksityishenkilöiltä - pääsemme yhdessä tutustumaan ylämaankarjaan makkaranpaiston yhteydessä, lisäksi toisen yksityishenkilön lahjoitus mahdollisti lisää ratsastuselämyksiä perheen pienimmille.

Erityinen kiitos myös kotkalaiselle Tandem Graphicsille, joka lahjoitti tuotteitaan myös meille Haminan suuntaan! Suuri kiitos myös Tea's and Coffee -blogin ihanalle Tealle, joka toi lahjoitukset Haminaan!

Mutta tässä eivät suinkaan olleet kaikki lahjoittajat! Mikäli haluat arvuutella, mitä kaikkea lahjoituspakettien sisältö voisikaan olla, vilkaisehan myös Marikan postaus aiheesta hänen blogistaan!

Palaamme seuraavan viikon alussa uudelleen asian tiimoille - tällä kertaa pureudumme hieman paremmin siihen, millaisia mukaan lähteneet yritykset ovat ja mitä heidän toimintansa pitää sisällään.

Siihen saakka...

Tahdon kuulla joulun tarinan,
Sen tarinoista kaikkein kauneimman.
Näin paimenet ja enkelit, elin koko evankeliumin
ja harras mieli täytti kuulijan.