Klipsutin, se kauniimpi apu asusteisiin + arvonta!

Siekin ihan varmasti tiedät just sen paidan, joka jää ärsyttävästi liian avoimeksi juuri kriittisestä kohtaa - tai sen tunteen, kun huivi valahtaa omille teilleen? Ja kun ei niihin mitään sen pysyvämpiä virityksiä viitsisi lähteä tekemään, siis ihan neulalla ja langalla.

Ollos huoleti siskosein - Houstonilla ei ole enää ongelmaa!

Sain tutustuttavakseni Klipsuttimen, joka on monessakin kohdin vaihtoehto neulalle ja langalle. Truth be told, onhan Klipsutin nyt paljon nätimpikin kuin se hieman vääränsävyinen lanka, joka kuitenkin sieltä jostakin raosta päätyy pilkottamaan! Käyttötarkoituksiakin Klipsuttimella on juuri niin monia, kuin vain itse jaksaa keksiä - esimerkkeinä vaikkapa neuleiden ja mekkojen kaventaminen, huivien kiinnittäminen, ID-korttien ripustus... Kuten mainitsinkin, lista on oikeastaan loputon - tästä saanee kuitenkin jo hieman ideaa.

Käsi sydämellä täytyy sanoa, että tämä yhteistyö on ollut minulle äärimmäisen mieluisa! Pidän paitsi tuotteesta, myös ideasta sen takana - ja ajatus ikäiseni yrittäjän ja samalla suomalaisen käsityön tukemisesta on minulle hyvin tärkeä.

Pakko mainita vielä erikseen myös siitä, että toimitus Klipsuttimelle oli äärimmäisen nopea - Klipsutin odotti minua postilaatikossani seuraavana päivänä siitä, kun olimme yhteistyöstä Klipsuttimen "äidin", Tuire-Sinin kanssa sopineet.

Valkoinen Stella -Klipsutin / White Stella -Klipsutin

Käyttökokemuksia ja tuntumaa Klipsuttimesta:
- sopivan jämäkkä, mutta kuitenkin helppo avata ja kiinnittää
- pitää kaksi eri kappaletta mukavan napakasti kiinni
- ei jätä vaatteisiin minkäänlaisia jälkiä (!)
- kestävän tuntuinen
- kaunis, eri tyylejä helposti eri tilanteisiin ja fiilikseen
- voi käyttää aina uudestaan ja uudestaan

Klipsuttimeen tutustuessa tuumailin myös sitä, kuinka ihana lahjaidea Klipsutin onkaan! Takuulla jotakin sellaista, jota saaja ei osaa paketistaan odottaa - toisaalta samalla myös jotakin kovin nättiä ja ennen kaikkea käytännöllistä. Minä kuulun itse siihen kategoriaan, joka vihaa turhia lahjoja - Klipsutin ei todellakaan tipahda tähän kategoriaan!

Ja mikä parasta, minulla on ilo ja kunnia jakaa Klipsutin myös teidän kanssanne!

Siispä...

Arvon kaksi Klipsutinta Aavan Meren Itäpuolen -blogin lukijoiden kesken! Voittaaksesi oman Klipsuttimesi, käy valitsemassa suosikkisi, kommentoi suosikkimallisi alle (käy kätevästi Facebook-tunnuksilla) ja käy tykkäämässä blogini FB-sivusta - tämän jälkeen voitkin hyvillä mielin jäädä jännäämään onnettaren valintaa! Jätäthän kommenttisi yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa yhteyttä sinuun mahdollisen voiton tiimoilta.

Osallistumisaikaa on 16.7.2017 klo. 18.00 saakka, jonka jälkeen voittajat arvotaan. Arpaonnea jokaiselle! Voittajat julkaistaan blogissa sekä blogin FB-sivuilla.

Kuten kuvastakin näkyy, Klipsutin sopii myös lapsen käyttöön. / And as you can see, Klipsutin is awesome with your kiddos as well!

Brief summary in English:

Blogging gave me this great opportunity to try out Klipsutin. Have you heard about it yet? It's a cute little thing that helps you with various things - if you don't believe me, just check this outKlipsutin is handmade in Finland by a 30-year-old mother & wife. Pretty cool, right?

I'm also happy to announce that I will be able to share Klipsutin with you guys! To win your own Klipsutin, check out different Klipsutin's and comment below which one of them is your favorite - after that, remember to click 'like' on Aavan Meren Itäpuolen's Facebook page. After completing these two steps & if you're lucky, you might just win your own Klipsutin! Also, please remember to attach your email address within your comment - this way I will be able to contact the winners!

I will be giving away two Klipsutin's and they will be shipped anywhere in the world, so don't hesitate to participate!

So, simply: pick your favorite - comment it below + attach your email address - like Aavan Meren Itäpuolen FB page - done!

You can participate until Sunday, July 16th 2017, 6 PM. Wishing you all good luck! Winners will be announced here, on the blog & also on my blog's FB page.

Vähemmän tieteellinen tutkimus osoitti myös, että Klipsuttimella sai kiinnitettyä itsensä myös aviomieheensä. / A little less scientific fact here is that you can also attach yourself with your hubby with Klipsutin. Awesomeness!