Kulmien 3D kestopigmentointi

Asta "mitään en ikinä mistään voita" B. yllättyi ja kummastui jouluaaton aattona 2016 - oli päässyt nimittäin käymään niin hassusti, että onni oli osunut kohdalle ja rouva pääsisi kulmien 3D kestopigmentointiin Kauneushoitola Sateenkaareen!

Ennakkotiedot kulmien 3D kestopigmentoinnista? Rehellisesti - olemattomat. Luin perusinfoa Kauneushoitola Sateenkaaren Facebook-sivulta ja kuten kuka tahansa itseään kunnioittava, tiedonjanoinen rouvashenkilö - päädyin sekalaisen googlailun päätteeksi vauvafoorumeiden luotettavaakin luotettavampien tietolähteiden äärelle.

Huolestuttavasta päivämäärästä (perjantai 13. päivä) huolimatta astelin luottavaisin mielin siistittämään kulmani. Yleensä olen siistinyt kulmat itse veitsellä tasaisin väliajoin - siis silloin, kun ovat alkaneet rehottaa liiaksi... - mutta tällä kertaa annoin jo ihan tarkoituksella kulmien olla melkoisessa luonnontilassa. Samalla tavoin tarkoituksenmukaisesti yritin mennä koko päivän mahdollisimman vähällä meikillä, ja yllätin jopa itsenikin; aamulla suttasin vain muutaman vedon ripsiväriä ja lähdin melkoisen alastomaksi naamani tuntien töihin.

Tarkempaakin tarkempi kännykkäselfie! Luonnontilassa - niin rouva kuin kulmatkin. Puudutusaineet paikoillaan, joten viimeisiä hetkiä viedään kulmilla mallia au naturel.

Iltapäivällä Kauneushoitola Sateenkaaressa ihana Satu otti minut lämpimästi vastaan, ja koko homma alkoi puudutusaineen levittämisellä. Tämän jälkeen käytiinkin läpi värivalintaa, toiveita ja ennätinpä vielä sopivasti esittää muutamat mieltä askarruttaneet kysymyksetkin.

Haavekuvissa siinsivät juuri sopivan paksut, aidonnäköiset kulmat, jotka omistani eroten olisivat yhtä korkealla ja tuuheat. Ensin Satu piirsikin minulle kulmiin ehdotelmat, joiden pohjalta työstettiin varsinainen pigmentointi. Muutamaan otteeseen katsottiin väliaikatilannetta peilistä, mutta lopulta koko prosessi oli ohitse yllättävän nopeasti ja ennen kaikkea kivuttomasti! Liekö vauvafoorumeiden kiistattomat totuudet vai mikä, mutta minulle oli iskostunut mieleeni ajatus kovinkin kivuliaasta toimenpiteestä.

Lopputulokseksi sain ihanat, aidonnäköiset kulmat - paremmat, kuin olisin ikinä osannut edes kuvitella! Käsittämätöntä myös, kuinka oma ilmekin kirkastui kuin taikaiskusta.

Uudet kulmat menossa ensimmäisille yöunilleen. Jälleen kerran (rouva itse) au naturel - pahoittelut tästä hurtista raivorealismista, jota tulee blogiin nyt kerralla monen kuvan verran!

Odotan jo lähes naurettavan innokkaana vahvistuskertaa ja sitä, että pigmentoinnin täysi lopputulos pääsee esiin!

Tällä hetkellä - vajaa vuorokausi pigmentoinnin jälkeen - kulmat näyttävät ja tuntuvat hyviltä. Verta ja kudosnestettä tihkutti kulmista alle puoli tuntia käsittelyn jälkeen, sen jälkeen tilanne rauhoittui itsestään. Voidetta levittäessä kulmat kieltämättä tuntuvat hieman samalta, kuin levittäisi voiteen mustelman päälle - sellaisen pienen ja mitättömän mustelman kylläkin. Aina välillä sormet eksyvät kulmiin ja tekisi mieli rapsutella, mutta yritän sen sijasta muistaa tarttua pumpulipuikkoon ja jälkihoitovoiteeseen.

Suurensuuri suositus siis kulmien 3D pigmentoinnille - mutta sitäkin suurempi suositus Satulle Kauneushoitola Sateenkaareen! Jatkan tarinointia aiheesta enemmänkin, kunhan tilanne kulmissa alkaa tasoittua. Until then - au revoir!

Kuvat Satu Tolmunen / Kauneushoitola Sateenkaari