Kurkistus meidän perheen tyttöjen kylppäriin

Tänään kurkataan meidän tyttöjen kylppäriin - no hyvä on, vessaan. Kylppäri nyt vaan kuulostaa juhlallisemmalta!

Minusta on tärkeää viihtyä kotona. Pitää siitä, missä asuu - ja tuntea olonsa kotoisaksi. Yritän harrastaa sisustamista, mutta yleensä melko huonolla lopputuloksella. Tuppaan nimittäin ihastumaan kausittain tietynlaisiin tavaroihin tai väreihin, ne elävät meillä oman aikansa - ja sen jälkeen tekisikin jo mieli vaihtaa. Tästä johtuen meillä asustaa melkoinen sekametelisoppa kaikenlaista.

Kaikki ei mennyt kuin Strömsössä, myöskään meidän tyttöjen kylppärissämme. Kuvittelin valinneeni seinille keltaista maalia, mutta lopputulos olikin vihreä (?!) ja sen kanssa sitten oli elettävä. Ajan myötä siihenkin on alkanut tottua ja onhan se ihan kiva - keltainen se kuitenkaan ei ole.

Vanha, vihreä hylly löytyi isovanhempien varastoista, vintiltä. Se ei kaivannut kuin pientä puhdistusta ja sen, että sen laittoi seinälle.

Pyörittelin pitkään mielessäni myös sitä, mitä tehdä tason alle jäävällä tilalla. Lopulta alle päätyi pieni korihylly ja sen eteen neutraalin värinen verho, jonka ompelin itse - oli muuten melkoisen työn ja tuskan takana, kun edellinen ompelukerta ajoittui yläasteen kotitaloustunneille!

Mutta silti - se on meidän perheen tyttöjen kylpyhuone. Ehkä vielä tulevaisuudessa seinät ovat keltaiset, tai sitten eivät. Aika kivat ne on noinkin.

Siinä ne, sulassa sovussa - uusi ja vanha.
Tätä peiliä etsin kauan! Lopulta se löytyi - ja aivan ensimmäisenä minulle toimitettiin täysin vääränlainen peili. Kiva sekin, mutta auttamatta väärä. Onni oli matkassa - verkkokauppa sanoi, ettei minun tarvitsisi sitä palauttaa, sen sijaan he lähettäisivät hetimmiten oikean peilin postissa. Nyt tuo väärä peili asustaa makuuhuoneessamme.
Bensapumppu-kaappi oli kirppislöytö - ja onhan tuo nyt aivan valtaisan sympaattinen!
Tämän ihanan sain Maailman Parhaalta Mieheltä lahjaksi Park Cityn reissulla. <3
Niin - kun puhuin meidän perheen tyttöjen kylppäristä, tarkoitin tottakai myös Helmiä.