Uutta väriä 3D kestopigmentoituihin kulmiin

Kävin kuluneella viikolla vahvistuttamassa parin kuukauden takaista arpajaisvoittoani - nimittäin uuden elämän saaneita kulmakarvojani. Pakko myöntää, että vähän jännitti! Satu nimittäin sanoi, että enää ei laitettaisi puudutetta kulmiin ennen kulmien vahvistusta, vaan puudutusta laitettaisiin itse toimenpiteen aikana tarpeen mukaan.

Tämän sagan ensimmäiset osat muuten löytyvät täältä (lähtötilanne / ensimmäinen käynti) sekä täältä (kuulumiset vajaa pari viikkoa ensimmäisen käynnin jälkeen).

Melkoisen hulluksi tilanteen teki se, että tuota aivan ensimmäistä postausta aiheesta silmäillessäni tajusin, etten ollut edes tunnistaa omia kulmiani. Noinko kamalat ne ihan oikeasti on olleet?!

Tällä kertaa kaikki meni jopa entistäkin nopeammin - löysin itseni makaamasta tuolilta muutaman ensimmäisen minuutin jälkeen, kun kerran puuduttelut ja mallin piirtämiset jäivät tällä erää väliin. Väriä ei lähdetty tummentamaan, vaan samalla päädyttiin menemään myös tällä kertaa. Myönnän, että aivan ensimmäinen "kierros" uutta väriä kulmiin ilman puudutetta nipisteli jonkun verran, mutta ei missään tapauksessa ylenpalttisesti. Ja niinhän sitä taidetaan sanoa, että kauneuden eteen pitäisi vähän joutua kärsimäänkin! ;)

Puoliaika! Päätin jälleen antaa kulmien rehottaa ennen pigmentointia - ammattilainen kun saa nuo kuitenkin muotoilluksi juuri oikein, toisin kuin minä. Kuva: Satu Tolmunen / Kauneushoitola Sateenkaari.

Kulmat saivat muutamat uudet kierrokset väriä ja oikeasta kulmasta aavistuksen ohuemmaksi jäänyt kohta paikkailtiin yhtä paksuksi ja tasaiseksi vasemmanpuoleisen sisarensa kanssa - ja näistä tuli kyllä aivan täydelliset!

Tällä kertaa verta ja kudosnestettä tihkutti huomattavasti vähemmän, kuin viime kerralla - myös siihen pieneen nipistelyyn osasi asennoitua aivan eri tavalla, kun ei enää ollut kyseessä ensimmäinen kerta & jännitys muutenkin huipussaan. Liekö tällä jännityksen puutteella ollut oma osansa siinä, että oma kroppa otti käsittelyn hieman rauhallisemmin...

Myös jälkihoito on ollut nyt huomattavasti helpompaa ensimmäiseen kertaan verraten - jälleen kerran väittäisin, että kyse on tuttuudesta. Tiedän, että kulmat alkavat ennenpitkää kutista paranemisen edetessä, joten siihen on helpompaa suhtautua. Tiedän myös, että sitä jälkihoitovoidetta kannattaa ihan oikeasti käyttää - se helpottaa elämää sekä kutinaa huomattavasti! 

Valmista! Ei voi kyllä kuin olla tyytyväinen! Kuva: Satu Tolmunen / Kauneushoitola Sateenkaari.

Ehkä isoin ja suurin muutos kulmien pigmentoinnin jälkeen on ollut se, että aamut ovat ihan tosissaan helpottuneet. Jos ennen tunsin itseni juuri ja juuri kelvolliseksi ihmisten ilmoille silloin, kun naamassa oli ripsiväriä ja aavistus meikkivoidetta... No - nyt saan samaan pakettiin vielä kunnon kulmat kasvoja kehystämään, ja tämä hyvin yksinkertainen pikameikki näyttää jo sekin paljon paremmalta! Ainoa muistamisen arvoinen asia on se, että kulmia nyppii aina silloin tällöin - ja se on siinä. Melkoista arjen luksusta, ettei tarvitse aina kulmia piirtäessä vertailla, että ovathan nyt varmasti symmetriset - niin, kun niitä kulmia ei enää tarvitse piirtää ollenkaan. Heh!

Ja hei - nää on kyllä nyt niin hyvät! Katsotaan, miten hyvin iho pitää värin ja milloin näitä pääsee taas päivittämään! Kiitos Satu! <3

Vielä samaan syssyyn kun ennättää, niin lämmin suositus Kauneushoitola Sateenkaarelle! Kuten kuvastakin näkyy, kulmista tuli aivan uskomattoman hyvät ja juuri omien toiveideni mukaiset - ja siinähän pitkälti onkin kaikki, mitä toivoa vaan voi.

Jopa meikittömiin kasvoihin tuli eloa ihan eri tavalla!