Vähän erilaista metsästystä

Muistatteko, kun lapsena leikittiin pitkillä automatkoilla milloin mitäkin? Veikkailtiin vastaantulevien autojen värejä, pelattiin mökkiä ja niin edelleen. Me leikitään miehen kanssa kuin koko perheenkin voimin - ja kaiken aikaa. Tällä hetkellä meillä metsästetään - on metsästetty jo aina USA:sta saakka.

Mitä me sitten metsästetään? No rekisterikilpiä!

Tässä autossa näyttäisi matkaavan True Blood -faneja.

Yhdysvalloissa kilpiä metsästettiin luonnollisestikin osavaltion mukaan - tai vastaavasti hauskan tekstin. Mikäli paikalla sattui puolestaan olemaan auto ihan kokonaan valtion rajojen ulkopuolelta - käytännössä Meksikosta tai Kanadasta - oli tämä tietenkin vielä isompi juttu. Mies nyt on luonnollisestikin nähnyt joka ikisen mahdollisen osavaltion rekisterikilven, vaikkei välttämättä tietenkään kaikkia mahdollisia malleja kilvistä - minulta puuttuu muutama. Helmikuussa 2015 onnistuin bongaamaan (Utahissa! Kyllä...) Havaijin kilvissä olevan auton, muutama päivä sen jälkeen edessämme töpeksi alaskalaisauto.

Samassa kompleksissa asui myös joku ilmeisesti Alabamasta Utahiin muuttanut henkilö, sillä yhden autotallin edessä seisoi aina Mini Cooper, Alabaman kilvissä tietenkin. Toisin sanoen, puuttuvat kohteet ovat täysin saavutettavissa. Niin, ja naapurissa puolestaan oli joku West Virginian kilvillä.

Ja psst - nämä Alabaman kilvet ovat itseasiassa esiintyneet jo aiemmin Finglish-postauksessa, melkoisen alkuvaiheessa.

Mikä tässä sitten on hauskaa? Ei oikeastaan mikään niin hirmuisen erityinen. Tästä on lähinnä ajan kanssa vain muodostunut meille jonkinlainen tapa, ja yhä vieläkin lähettelen kesken päivää miehelle kuvaviesteissä eri maiden bongattuja rekisterikilpiä. Pari päivää sitten bongasin Norjan kilvissä olevan auton, sitä ennen vastaan on tullut mm. Ranskaa, Espanjaa ja jopa yksi brittiautokin.

Onko teillä muilla (omituisia tai vähemmän omituisia) tapoja pariskuntana tai perheenä?

Vaaleanpunaisia ajatuksia.