Kissanpentukuumeilua!

Mulla on loputon kissakuume ja viikonloppuna se vaan taas paheni. Ajeltiin lauantaina poikaystäväni kanssa Joensuuhun viikonloppua viettämään isoveljeni ja hänen tyttöystävänsä luokse (jonne myös isosiskoni oli meitä päivää aiemmin saapunut) sekä ihastelemaan heidän uutta kissanpentuaan. Perille päästyämme ovella olikin heti vastassa utelias sekä vielä vähän ujosteleva pieni kinuski-toffeejäätelöä muistuttava kissanpoika Fëanor, kutsumanimeltään Feo, joka ensitöikseen tarkasti laukkumme ja kenkämme. Ujostelu ei kauan kestänyt, kun antamastani tuliaskassista löytyi uusi jyrsijännäköinen, hassusti pörisevä lelu pikkuiselle. Sen kanssa Feo jaksoikin riehua ja välillä piti käydä myös hyökkämässä meidän ihmisolentojen varpaisiin.

Feo tuntui olevan myös erittäin kiinnostunut mun puhelimesta ja seurasi ihmeissään näytöllä viliseviä kuvia niitä selaillessani. Kuulemma myös telkkarin katsominen on hälle mieluista puuhaa. Pikkuherra oli niin hurmaava, ettei sen touhuja kyllästynyt missään välissä seuraamaan, vaan enpä mä oo ikinä meidän kotikotona asuvien Mirrin ja Kerkon puuhiinkaan kyllästynyt, eikä kissojen juttuihin muutenkaan voi ikinä kyllästyä! <3

No tää kissakuumeilu on nyt sit purkautunut siinä, että meillä on poikaystäväni kaa suunniteltuna meidän tulevien kissojen nimet... Jep, kissojen. Tänään taas katselin sydän särkyneenä netistä löytöeläintalossa majailevia, kotia etsiviä kissoja ja harmittelin, kun mun kämppään ei saa lemmikkiä ottaa. No, seuraavan kämpän tärkein kriteeri onkin, että sinne saa perustaa vaikka eläintarhan.

Mun piti tää postaus julkaista jo maanantaina, mut vauhdikkaan viikonlopun jälkeen koittikin vauhdikas alkuviikko, joka tuli vietettyä Kouvolassa poikaystäväni luona. Eilen saavuttiinkin taas Mikkeliin pääsiäisviikkoa viettämään.

Mukavaa pääsiäisen aikaa evribadi!