Reetalla on asiaa!

Nyt vihdoin pääsin tekemään tätä, mistä olen jo niin monta vuotta haaveillut: kirjoittamaan omaa blogia! Kaiken tän säätämisen ja tähän blogisysteemiin tutustumisen jälkeen ajattelin nyt lopulta kirjoittaa ensimmäisen tekstin, vaikka en ihan varma olekaan, miten tämän aloittaisin. Paljon pyörii jo ideoita muita postauksia varten mielessä, mutta en osaisi niillä oikein aloittaa tätä koko härdelliä. Kerronpa nyt sitten ihan aluksi muutaman jutun itsestäni, mitä täältä blogista tulee löytymään ja miksi blogi sai nimekseen Akvarellikettuja.

Olen siis 21-vuotias nuori nainen nimeltä Reetta. Asun tällä hetkellä itsekseni pienessä somassa kämpässäni Mikkelissä mietiskellen, mitä tulevaisuudessa tekisinkään. Ylioppilaslakin sain laittaa päähäni joulukuussa 2016 ja sen jälkeen aika onkin mennyt töitä tehden, seuraavaa opiskelupaikkaa pohdiskellen sekä kaikin tavoin itsenäistyen ja yhä edelleen kasvaen (henkisesti siis, pituuskasvu loppui jo 13-vuotiaana, heh). Aikaa tulee aina välillä vietettyä myös Kouvolan puolella, kun poikaystäväni muutti sinne töiden takia asumaan.

Minä ja mun sisäinen lapsi

Olen sellainen aika taiteellinen ja luova tapaus ja nämä piirteet purkautuvat milloin maalaten, piirtäen, leipoen, valokuvaten tai vaikka musisoiden. Kaikista eniten mua kiehtoo realistinen muotokuvataide, surrealistinen ja värikäs eläimiin ja luontoon keskittyvä taide sekä tatuointitaide. Itse olen myös kaikkia näitä jollain tapaa toteuttanut, mm. Instagram-tilini (@reettaleeasofia) keskittyy aikalailla tekemiini muotokuviin, muutamia tauluja on tullut maalailtua ja olen itse suunnitellut vasemmasta käsivarrestani löytyvän tatuointini, tietenkään en itse ole sitä tatuoinut siihen.

Piirtämäni Emma Watson
Mun tatska sekä isosiskon tekemät maailman hienoimmat Star Wars-villasukat!

Ainakin tästä blogista tulee ehdottomasti löytymään noita taidejuttuja. Olen lapsesta asti rakastanut myös niin paljon eläimiä ja luontoa, että niillä tulee olemaan myös selkeä rooli täällä. Tilaa tästä lifestyle-blogista löytyy myös ruokajutuille, kosmetiikalle ja vaatteille, pinnalla olevien aiheiden syvällisemmällekin pohtimiselle sekä totta kai ihmisten ilostuttamiselle! Blogin nimikin liittyy näihin mulle tärkeimpiin aiheisiin: taiteeseen ja luontoon/eläimiin. Miksi sitten juuri Akvarellikettuja? Ketuissa vaan on sitä jotain, ketut on joku mun juttu. Ensinnäkin ne on niin tavattoman kauniita eläimiä ja ehkä jotenkin väärinymmärrettyjä. Ne myös samalla kuvastavat (ainakin mulle) kumpaakin: eläimiä ja luontoa.

Oon myös vähän sellainen crazy cat lady ja meiltä löytyy kaksi kissaa, Mirri ja Kerkko. Kumpikin asustelee kotikotona maalla. Kerkko on aina ollut mulle se mun vauva. :)

Meidän Mirri-rouva <3
Kerkko-poika <3

Tässä nyt oli tällainen pintaraapaisu musta ja mun blogista, lisää tuun kertomaan jatkossa! Multa löytyy niin paljon intoa ja ideoita, että kerrottavaa riittää! Reetalla on asiaa, eikä se asia ihan heti lopu...

Iloa viikonloppuun!