Liebster Award -haaste

Heipparallaa! Kohdalleni napsahti Liebster Award -haaste Niin paljon että riittää -bloggaajalta Annilta, Kiitosta vaan =) Ideana vastata yhteentoista haasteen heittäneen bloggaajaan kysymykseen ja pistää samalla palloa eteenpäin. Haasteen ideana on nostattaa pieniä ja ei vielä niin tunnettuja blogeja esiin. Kuulostaa aika kivalta, eikö?

Haasteesta minulle esitetyt kysymykset ja niiden kootut vastaukset:

1. Mikä on tärkein arkirutiinisi? Hitaasti päivän käynnistely järkyttävällä määrällä kahvia ja aamupuuroa, johon kuuluu myös oleellisesti hömppää telkkarista tai youtubesta.
2. Mitä haluaisit vielä saavuttaa elämässäsi? Aika paha, en ihan suoraan osaa tähän vastata. Paljon pieniä asioita. Ja ehkä päällimmäisenä mahdollisuuden joskus tehdä työtä oman firman piikkiin :)
3. Mikä on erikoisin taitosi? Saan kurkustani kuulumaan ihmeellisen vinkumisääneen... ei oikeasti tule mitään taitoa just nyt mieleen!
4. Rakkain harrastuksesi? Kuntosali ja siinä samalla musiikin kuuntelu, en kyllästy koskaan!
5. Oletko aamu- vai iltaihminen? Ehdottomasti aamu, saan kaikkein eniten aikaan päivän alkupuoliskolla.
6. Milloin viimeksi itkit, ja miksi? Eilen, ihmiskohtalot pistää herkistymään.
7. Oletko enemmän harkitseva vai impulsiivinen? Totaalisen impulsiivinen, kaikessa! Kaikki elämäni isoimmat ratkaisut olen tehnyt puhtaasti fiiliksellä. Tapanani on mennä perse eellä puuhun kaikkeen :)
8. Bravuurisi keittiössä? Nirsoilta kotikriitikoilta olen saanut kiitosta lasagnesta, eli olkoot vaikka se. En juuri gourmeeta väännä, keep it simple mielummin.
9. Mitä sanoisit 10 vuotta nuoremmalle itsellesi? Ole armollisempi itsellesi. Luota itseesi!
10. Mottosi? Kohtele muita niinkuin toivoisit itseäsi kohdeltavan.
11. Mikä saa sinut nauramaan? Kummeli, Uunot, tilannekomiikka ylipäänsä, milloin mikäkin.

Valitettavasti en juurikaan ehdi muiden blogeja lukemaan ja tottapuhuen en hirveästi haluakaan, koska erittäin itsekriittisenä en kestä lukea muiden upeita bloggauksia ja samalla miettiä millaista kuraa suollankaan bittiavaruuteen. Eli heitän Liebster Award -haasteen kaikille niille Starboxin bloggaajille, joiden kohdalle ei ole vielä nakki napsahdellut. Alla teille 11 uutta kysymystä vastattavaksi ja samalla ohjeet miten homma etenee...

1. Onko vuosi 2016 tuonut jo jotain uutta tullessaan?

2. Mihin asioihin kiinnität ensimmäisenä huomiosi toisissa ihmisissä?

3. Jos saisit päättää, minkä epäkohdan poistaisit maailmasta?

4. Nukuitko viime yönä hyvin?

5. Jos saisit olla ihan mitä tahansa, mikä tai mitä olisit?

6. Milloin viimeksi olit erityisen tyytyväinen itseesi ja miksi?

7. Parhain muistosi?

8. Mitä rakkaus sinulle merkitsee?

9. Teetkö jokapäivä sinulle mieluisia asioita?

10. Milloin viimeksi sinua on halattu?

11. Tuleeko huomisesta ihan paras päivä?

Siinäpä teille, ken haluaa näihin vastata :) Nappaa kysymykset täältä, pistä vastaten ja heitä uudet 11 kysymystä eteenpäin. Pallo kiertämään!