Tramppa-treeniä!

Välillä vähän kevyempää teemaa luvassa :)

Kesä tulee kovaa vauhtia ja toukokuun ensimmäiselle viikolle jo luvattu oikein mukavaa säätä. Aika heräillä taas pihahommiin... jos niistä tykkää! Itsestäni en ole vielä löytänyt liekehtivää hortonomia, pihan rapsuttelu ei kertakaikkisesti houkuttele. Sen sijaan, että makaisin tämänkin kesän x-asennossa takapihallamme, ajattelin kunnostautua ja alkaa tehdä siellä täällä pihatreeniä, koska ainut pitämäni pihahomma ruohonleikkuu on minulta evätty (vapaalla tyylillä ajelu ei ilmeisesti ole sallittua...).

Siispä, pihatreenit kehiin! Ajattelin jakaa puuhasteluitani teille lukijoillekin, eli jos ideat alkaa itseltä olla jo vähissä ja kaipaat vaihtelua, niin täältä tai fb-sivuiltani saa käydä kurkkailemassa vinkkejä. Tosin huumorilla vedän näitä treenejä, noloimmat liikkeet saa jättää pois ;) Aukaistaan pihatreenikausi Trampoliinilla, tuolla jokaisen pihan koristuksella (kauhistuksella). Jos jostain kumman syystä mokomaa hökötystä ei juuri sinun pihaltasi löydy, käy vaikka salaa naapurin trampalla tai kilauta kaverille!

Tramppa-treeni! from avana on Vimeo.

Ja sitten itse treeniin. Tee neljää liikettä kiertoharjoitteluna, toistoja voi olla vaikka 10 - 15, tai niin paljon kuin menee. Kierroksia 4 - 6, tai niin monta kuin menee. Loppuun vielä omat bravuurisi tramppahypyissä sekä itse vekottimen raahausta pitkin pihaa ja hiki on taattu!

Ei muuta kuin pihalle leikkimään!