11 juttua minusta

Pienen hiljaisuuden jälkeen on aika palata taas blogin äärelle. Mistä moinen hiljaisuus? Elämässäni oli muutama hektinen viikko takana pääsykokeiden ym. kiireiden vuoksi, joten päätin keskittyä vain tärkeisiin asioihin. Lisäksi kaiken kiireen jälkeen sairastuin vatsatautiin, joten nyt kun elämä alkaa voittamaan, voin alkaa kirjoittelemaan taas "joutavia" tänne blogin puolelle.

Minäkin haluan osallistua tähän starboxin "haasteeseen", jonka bongasin Hannan "Still a Weirdo" blogista. Hän taas bongasi haasteen Annin "Niin paljon, että riittää" blogista.

Eli 11 juttua minusta, joita et ehkä tiennyt.

1. Salkkarit on ainoa sarja, jota seuraan TV:stä.

2. Ajattelen usein, etten halua kangistua kaavoihin tai rutiineihin, mutta olen huomannut, että minulla on aamuisin ja töiden jälkeen lähes aina samanlaiset rutiinit. Esim. kotiin palatessani; otan kengät jalasta, laitan takin naulaan, laitan laukun omalle paikalle, laitan eväsrasiat koneeseen, siivoan keittiön ja menen laittamaan pyykit pyörimään, jonka jälkeen vasta syön.

3. Minulla on pakkomielle laskea laskutoimitukset päässä. Esim. töissä lasken lähes kaiken ensiksi päässä, jonka jälkeen saatan tehdä varmistus laskennan laskimella.

4. Pelkään kaloja. Rakastan uimista, mutta kalapelko on välillä todella vaikea yrittää unohtaa, kun menen järveen.

5. En jaksa kuunnella jaarittelua ja yleisesti turhanpäiväistä jauhamista epäolennaisista asioista. En ymmärrä miksei sitä aikaa voida käyttää tekemiseen, joka kuitenkin käytetään turhanpäiväiseen jauhamiseen.

6. Vaikka monet niin luulee, en ole ollenkaan sellainen henkilö, joka tykkäisi laitella itseään. Esim. hiusten laitto tai kynsien lakkaus ei ole lainkaan minun juttu. En jaksa keskittyä, enkä panostaa sellaisiin asioihin tätä nykyä ollenkaan.

7. Opin uimaan noin 5-vuotiaana. Sain vanhemmat ihmiset kauhistelemaan, kun tämä tomera pikkulikka hyppäsi pää edellä laiturin nokasta lainkaan välittämättä huokailuista ja kauhistuneista kommenteista.

8. Tykkään kirjoittaa runoja. Sellaisia hassuja, jotka tuovat hyvän mielen lukijalle. Tulevaisuudessa siitä varmasti on luvassa pieni näyte. :)

9. Minun on vaikea ymmärtää epäoikeudenmukaisuutta kaikessa muodossa.

10. Kun minua käy naurattamaan ihan kunnolla, niin sieraimeni alkaa väpättämään holtittomasti. Se käy yleensä naurattamaan vaan entistä enemmän sekä minua, että seurassa olijoitani.

11. 6-vuotiaana nostin penkistä noin 25 kiloa. Uskokaa tai älkää, todistajia löytyy. Kuljettiin veljen kanssa isän mukana salilla ja saatiin itsekin kokeilla painoja aika usein. Ehkä tämä nykyinen harrastukseni juontaa juuriaan lapsuudesta saakka.

Siinä 11 "erikoista" tai ihan tavallista asiaa minusta, joita et ehkä tiennyt. Postauksia on luvassa kesän mittaan enenemissä määrin, sillä kaikki "pakolliset" asiat on nyt pariksi kuukaudeksi hoidettu alta, joten työpäivien jälkeen voi tehdä juuri sitä mitä milloinkin itseäni huvittaa. Tästä rentoudesta aion ottaa ilon irti täysin siemauksin.

Oikein mukavia kesäpäiviä kaikille lukijoilleni. Teitä on muuten ollut enemmän, kuin koskaan olisin voinut kuvitellakaan. Nöyrä kiitos siitä. :)

Kesä. :)