Fastin proteiinipannari kokeilussa

Namskis!!

Tämä ei ole mikään mainospuhe, vaan aito oma mielipiteeni kyseisestä tuotteesta. Nämä proteiiniletuthan on jo vanha vitsaus, mutta minulla ei ole omaa kokemusta kovinkaan paljoa näistä, joten suon itselleni oikeuden kirjoittaa yhden postauksen tästä aiheesta.

Olen joitain kertoja tehnyt milloin milläkin reseptillä proteiinilettuja ja ne ei ole ollut mitään erityisen onnistuneita kokeiluja. Nyt kun dieettini on ohi ja on vapaammat kädet syömisen suhteen, päätin ostaa kokeiluun annospussin fastin siirapin makuista proteiinipancake mixiä. Oli muuten sen verran maukas ostos, että menee ihan varmasti ostoslistalle täysi tonkka tuota pannukakkujauhetta. Ennen ostopäätöstä on kokeiltava se toinenkin maku banaani-toffee, jota löytyy myös annospusseissa.

Tämän helpommaksi ei voi proteeinilettujen teko enää mennä.

1 ISO LETTU:

Sekoita annospussillinen pannukakkujauhetta ja 1,5dl maitoa sheikkerissä tai kulhossa vispilällä sekoittaen. Anna taikinan tekeytyä muutama minuutti. Kuumenna tilkka öljyä pannulla, jonka jälkeen paista lettua pari kolme minuuttia puolin ja toisin. VALMIS!

Nyt dieetin jälkeen on tullut herkuteltua satunnaisesti näillä uusilla skyrreillä, vaikka vatsani niistä hieman kipeäksi tuleekin. Kokeilin ensimmäistä kertaa mustikkapiirakka makua ja tämä on ehkä top 3:ssa maistamistani skyrreistä. Creme brulee skyr on ehdoton suosikkini silti, vaikka tämä mustikkapiirakka maku mukavasti makunystyröitäni hivelikin. Skyr ja pensasmustikat kruunasivat täydellisesti tämän pannukakun. Ensi kerralla kokeilen banaani-toffee pannukakkua kera creme brylee skyrrin ja esim. banaanin tai mansikoiden.

Hyvä ja kohtalaisen täyttävä herkku. Ei liian imelää, eikä liian einesmäistä.

 

Letusta tuli kohtalaisen muhkea, eikä maistunut jauhoiselle mitä hieman epäilin.

 

Suosittelen !