Mistä minä haaveilen?

Niittykukkia-blogin Anna kertoi omassa blogissaan unelmistaan, joista voi lukea täältä: http://starbox.fi/niittykukkia/unelmista. Myös minä ajattelin kirjoittaa teille muutaman asian, josta haaveilen. Kaikkia haaveita ei tietenkään tarvitse toteuttaa, mutta kyllähän ne tuovat oman pienen lisämausteensa elämään, vaikkeivat kovin realistisia olisikaan.

Haaveilen, että osaisin nauttia hetkestä täysin siemauksin. Olen pikkuhiljaa oppinut siihen, ettei niitä älyttömiä pakonomaisia tavotteita tarvitse olla niin hirveästi. Helpompi on nautiskella hetkestä, jos ei jatkuvasti tavoittele jotakin "suurempaa" ja "hienompaa". Toki tavoitteet ja niihin tähtääminen tuo sisältöä elämääni, mutta rajansa kaikella. Tässä onkin vielä opeteltavaa.

Haaveilen, että osaisin tehdä päätöksiä enemmän tunteiden perusteella. Ennen osasin. Nykyään pohdin asioiden järkevyyttä aivan liikaa. Tämä johtaa siihen, että valintojen tekeminen on hankalaa, kun vaakakuppi menee usein tasoihin järkiperusteisesti ajateltuna.

Haaveilen tasapainosta. Toivon löytäväni tasapainon ja oikean suunnan elämääni pikkuhiljaa. Välillä on hieman vaikeaa olla tälläinen tuuliviiri. Rauhallinen kotielämä kiinnostaa, mutta toisaalta taas houkuttaisi tietää mitä näytettävää maailmalla vielä olisi.

Haaveilen punaisesta tuvasta ja perunamaasta. No ei nyt ihan niinkään, mutta tietysti toivoisin, että joskus "ISONA" voisin perustaa perheen ja leikkiä kotista. Ennen sitä täytyisi löytää se tasapaino ja suunta. Onneksi tässä ei ole vielä kiire mihinkään.

Haaveilen reppureissusta. Toivon, että ennen punaista tupaa ja perunamaata pääsisin käymään reppureissulla Aasiassa. Voishan sitä säästää joitain haaveita myös eläkeelle, mutta veikkaampa, että haaveet ehtii muuttua siihen mennessä vielä monta kertaa.

Haaveilen moottoripyörästä. En tiedä miksi, mutta olen jo monta vuotta halunnut ajaa pyöräkortin ja hankkia kyykkärin. Tällä hetkellä se ei kuulosta millään tavalla järkevältä, mutta ehkä sitten eläkepäivillä. ;)

Haaveilen kielitaidosta. Haluaisin oppia puhumaan useita eri kieliä, kuten Espanjaa, Ruotsia ja Venäjää. Ennen sitä pitäisi opetella Englanti sen verran hyvin, että pystyisin kertomaan omista ajatuksistani kunnolla. Ärsyttää keskustella Englanniksi, jos en pysty kertomaan kaikkea mitä haluaisin.

Haaveilen tai ehkä ennemminkin toivon, että pystyn pitämään hyvät välit kaikkiin läheisiini ja ystäviini. Toivon, ettei koskaan tapahdu mitään minkä vuoksi välit menisivät rikki.

Näiden lisäksi haaveilen monista pinnallisista asioista, kuten uudesta TV:stä, vaikken katso sieltä juuri muuta kuin salkkarit. Haaveilen myös isommista lihaksista ja rasvattomammasta kropasta. Maratonin juokseminenkin on ollut mielessä, terveydestä ja läheisten hyvinvoinnista puhumattakaan. Lottovoittokin olisi ihan paikallaan, vaikken edes lottoa. Onhan näitä haaveita, vaan kukapa niiden varaan elämää laskisi.

Lisäksi toivon, että saisin paremman pintaverenkierron ja sitä varten olen ostanut imukupit, joilla olen opetellut tekemään imukuppihierontaa. Tästä aiheesta teen oman postauksen, joka tulee ihan pian. Täytyy muutama päivä kokeilla tätä paljon kehuttua kuppausta, ennen kuin pystyn sanomaan puolesta tai vastaan. Alku vaikuttaa ainakin hyvin lupaavalta.

Kuulumisiin!