Kuka hän on, mistä hän tulee ja mitä hän tekee?

Tämän ensimmäisen postaukseni täällä uudessa blogiportaalissa ajattelin pyhittää täysin esittäytymistekstille, oli se sitten kuinka tylsä aloitus tahansa. Tämä lienee hyvän tavan mukaista, varsinkin kun joukossa saattaa olla jokunen uusi lukija. Kirjoittelin ennen Itä-savon nettisivuille melko satunnaisella otteella, mutta nyt tänne uuteen starboxiin on tarkoitus kirjoittaa täysin uusien tuulien kautta uudella tatsilla. Entistä blogia kirjoitin lähinnä fitnesskisoihin valmistautumisestani, mutta lupaan, että tulevat postaukset ei tule pyörimään pelkän fitneksen ympärillä. Onhan tuota mielenkiintoa niin moneen muuhunkin aihepiiriin, kuin pelkästään parsakaalin mittaamiseen ja treenien suorittamiseen. ;)

Kuva loppukesältä, jolloin olin harrastevalokuvaajan "mallina".

Olen siis 27-vuotias Savonlinnalaiskasvatti, joka rakastaa liikuntaa ja matkustelua yli kaiken. Terveelliset elämäntavat, liikkuminen ja yleisestikin hyvinvointi tulee varmasti näkymään kirjoituksissani melkoisen vahvasti. Lupaan juttuja liittyen myös esim. matkusteluun, leivontaan tai vaikkapa sisustamiseen. Rakastan elämää yli kaiken silloin, kun siinä on äksöniä tarpeeksi ja mahdollisimman paljon. Jos ei tapahdu, niin yleensä järjestän tapahtumaa tavalla tai toisella. Suunnitelmat ja määrätietoiset päätökset kuuluvat vahvasti elämääni. Kun saan jonkun idean päähäni, alan toteuttamaan sitä, oli se sitten kuinka kaukainen ajatus tahansa. Toki pyrin pitämään jalat kohtalaisesti maan tasanteella, elämän realiteetit tietenkin huomioon ottaen.

Paikoilleen jääminen ei ole vaihtoehtona ollenkaan, vaan pyrin tekemään töitä 120% lasissa sen eteen, että pääsen elämässä juuri siihen suuntaan johon itse haluan mennä. Tunnen elämäni tarpeettomaksi ja erittäin tylsäksi silloin, kun tulee hetkiä, jolloin ei ole mitään mitä tavoitella, jännittää tai suunnitella. Kysyin facebookissa kavereiltani, että millä sanoilla he minua kuvaisivat. Vastauksena tuli mm. iloinen, määrätietoinen, päättäväinen, sinnikäs, höpsö, huumorintajuinen, innostava, vilpitön, huolehtivainen, seurallinen, hökelö ja melkoisen tempperamenttinen, mutta samalla kiltti persoona. Allekirjoitan kaiken tuon ja vähän lisääkin.

Harvemmin sitä tulee mietittyä kahta kertaa, että lähdenkö johonkin hommaan mukaan. Yleensä lähden ja sillon mennäänkin täydellä innolla hirmuinen draivi päällä hetken aikaa, kunnes pahin innostus laantuu. Joskus saatan kirota itsekseni, kun on tullut haalittua taas päivään liian paljon täytettä ja asiat jää siihen kuuluisaan viime tippaan. Katuminen ei kuitenkaan kuulu tapoihini. Se mikä on tehty, niin se on tehty, eikä sitä enää pysty muuttamaan. Toki pyrin oppimaan menneestä, mutta en halua katkeroitua epäonnistumisistani, enkä myöskään takertua virheisiini mitä on tullut mahdollisesti tehtyä. Mielummin otan ne kokemuksen kannalta ja seuraavalla kerralla voinkin sitten olla vähän viisaampi, ehkä. :)

Tämä kuva samaiselta kuvaskeissiltä, elokuulta 2015.

Sitten täysin toinen puoli minusta on hyvin pitkälti koti-ihminen. Tykkään leipoa, laittaa ruokaa, sisustaa ja laitella pihaa. En varsinaisesti ole mikään viherpiiperö, mutta työn puolesta olen alkanut pitämään pihan laittamisesta melkoisen paljon. Työskentelen siis osan vuodesta puutarhamyymälässä, vaikken mikään puutarhuri olekaan. Ammatiltani olen sisustus-ja näyttelyalan artesaani ja tänään kävinkin hakemassa Kuopiosta toiset paperit kouraan. Tutkinnon nimikkeenä on Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto, jonka suoritin näyttötutkintona työn ohessa. Hieno mahdollisuus, josta olen enemmän kuin kiitollinen työnantajalleni. Nyt sitten vain kohti ammattitaitoisempaa tekemistä ja suunnittelemaan uutta huomista.

Eiköhän tässä postauksessa tullut jo ihan tarpeeksi esittäytymistä näin pitkän päivän päätteeksi. Joten kirjoittelen pian uudelleen, kunhan on seuraavan kerran "luppoaikaa" eli luultavammin viikonloppuna. Tulevassa postauksessa on muuten luvassa arvonta lukijoilleni, joten pysykäähän kuulolla. ;)