Blogit

Aavan Meren Itäpuolen

Mrs B.

AvanaFit

Anna-Katri

Bikinipakara

Anni Törn

By Big J

Big J

Tämä 70 ja 80-luvun lapsi nauttii elämästä ja elämisestä. Harrastaa Baarimestari-touhuja,

ja rakastaa merta, metsää, perhettä, hyvää ruokaa ja juomaa.

Hra Big J Pitää myös itsestään. ;)

By Sonja

Sonja Katariina

Carpe Diem

Heli Ahvenainen

Blogissani kirjoitan arjesta,harrastuksestani, ajatuksistani ja unelmistani. Käsittelen asioita jotka ovat lähellä sydäntäni ja jotka haluan jakaa kanssasi ja tuomaan piristystä päivääsi. Carpe Diem on hyväntuulinen blogi, joka tarjoaa sinulle terveellisiä vinkkejä, monipuolisia treenejä ja haastaa sinut liikkumaan ja voimaan hyvin. Elämäntapanani on Fitness, olen yrittäjänä Bodystockilla, Power Gym Huumassa (Kotka,Kouvola) sekä Hyvinvointikeskus Huumassa, Personal trainer, rakasta perhettäni unohtamatta

Chez Marianne

Marianne Besch

Lätkäelämää Ranskassa ja muita seikkailuja!

Ice hockey and other adventures in France!

Ella Matilda

Ella Matilda

Ella, 26-vuotta, Kotka.

"Haluan olla isona kunnollinen, mutta mukaansatempaava tietoinen aikuinen."

Emmaria

Emma Valtonen

Energisin terveisin

Tiina Lyyra

Vieraskynä

Tämän kynän kärjestä tipahtelee juttuja energiayhtiön arjesta. Tarkoitukseni on avata uudella tavalla työpäiviemme sisältöä ja antaa sinulle tärppejä sujuvampaan asiakassuhteeseen. Kaikkihan me käytämme sähköä - sitä sen kummemmin ajattelematta.

Olen Tiina Lyyra, Asiakkuus-yksikön kehityspäällikkö Suur-Savon Sähköltä. Toivottavasti viihdyt!

Eturivin tähti

Marja "Manta" Antikainen

Siviilissä olen hotelli- ja ravintola-alan lehtori Saimaan ammattikorkeakoulussa. Kiinnostukseni teatteriin ja aktiivinen teatterissa käynti johti siihen, että minut valittiin Teatteri Imatran ihkaensimmäiseksi Eturivin tähdeksi. Eturivin tähtenä pääsen seuraamaan mitä kaikkea teatterissa tapahtuu ennen kuin esiririppu nousee ja esitys alkaa. Jaan kokemuksiani blogissani toivoen, että kirjoitusteni kautta ihmisten kynnys lähteä teatteriin katoaa tai ainakin madaltuu.

Teatteri on siun, jos sie niin tahot!

Fashionette

Anette Kokko

Hanna & Co

Hanna P.

Melkein 30-naisen elämää Lappeenrannassa pitkäkarvaisten collieiden parissa. Juttuja koiranäyttelyistä, koirista, elämästä karvojen keskellä sekä ihan arkisia tarinoita :)

Hei me lennetään

Sanni

Hempee

Jonna

Blogi Hempee sisältää inspiraatioita, tunteita, pieniä hetkiä ja vinkkejä kahden lapsen arjen saattelemana. Hyvää mieltä, paljon ajatuksia. Kuvia matkalta ja tekstiä sen mukana. Tervetuloa lukemaan!

Herkuttelijat-ruokablogi

Hertta Pauliina Puumalainen

Maukkaita ja helppoja reseptejä arkisista ruoista hieman vaativimpiin herkkuihin. Valmistan ruokiani meidän uudessa ihanassa keittiössä. Kaikista tärkein on kuitenkin maku! Hyppää mun makumatkalle. Tervetuloa!

Jannen Keittiössä

Janne Kujala

Jannen keittiössä leivotaan ja kokkaillaan. Blogistani löytyy makeita sekä suolaisia reseptejä!

Juosten kulmilla

Katri Vesikko

Kevyt työ vaatii raskaat huvit. Vapaa-ajallaan tämä toimistotyöläinen juoksee, joogaa, jumppaa, keikkuu rengastrapetsilla ja välillä myös neuloo sekä kokeilee kummallisia smoothie-reseptejä. Liikuntaa harrastetaan pilke silmäkulmassa ja joskus vähän räkä poskella. Intoa on enemmän kun taitoa ja usein rapatessa roiskuu.

Hyppää kyytiin! Tyyli on vapaa, mutta pakollinen :)

Juttajuttu

Jutta Olli

Viisikymppinen,joogaan hurahtanut,paluumuuttajatar pohtii ikuisuusperiaatteella seuraavaa siirtoaan.Elämä on tyhjää,jos sen polulla ei kasva kohti tietoista tarkoitustaan:"I'm rooted but I flow."-Virginia Woolf

Juuret ja siivet

SuSana

KIRSIkan kukkia

Kirsi Ståhlberg

Kaakonkirjat

Pirjo

Kahden kerroksen väki

Jenni

Kaikki ne värit

Päivi

Sisustajaksi ja stailaajaksi aikova, lappeenrantalainen sisustusalan aikuispuolen opiskelija. Avoin, vähän hassu, optimistinen ja sosiaalinenkin. Joku saattaisi kuvailla myös kipinäkengäksi, joka innostuu asioista ja miettii vasta myöhemmin, muttei kadu elämää. Ne kipinät vievät eteenpäin ja johtavat usein hyvään!

Arkeni ja juhlani sisältävät iloa, kutkutusta, kauniita ja rosoisia asioita, sopivasti anarkiaa, vapautta, rakkautta, hyviä tyyppejä, mahtavia kasvisruokia, kuplivia juomia, musiikkia ja keikkoja.

Elämää sen kaikissa väreissä!

Kakkupuoti Hurmaava

Mari

Kakkupuoti Hurmaava on mielentila, unelma ja arjen pakopaikka.

Kakkupuoti Hurmaava on myös pieni sivutoiminen kakkuleipomo - kahden ystävyksen toteutunut unelma.

Kakkupuoti Hurmaavassa leivotaan, sisustetaan ja matkustellaan. Valokuvataan, haaveillaan ja tehdään unelmista totta.

Kakkupuoti Hurmaavan blogin takana on Mari. Päätoiminen yrittäjä ja sivutoiminen leipuri Mikkelistä.

Tervetuloa mukaan!

kakkupuotihurmaava@gmail.com

Katalogi

Katariina Hostikka

Kaunis elämä

Aino-Kaisa Leskinen

Kaunis Elämä -blogini kertoo lapsiperheen arjesta punaisessa tuvassa meren äärellä. Täällä sisustetaan intohimolla, valokuvataan, tuunaillaan, käydään kirpputoreilla ja nautitaan arjen pienistä asioista. Blogini on kuvarikas ja tarkoituksena on löytää niitä arjen iloja sillä ne tekevät elämästä kauniin. Tervetuloa mukaan.

Keskipäivässä

Karoliina

Keskipäivässä pyritään tekemään kodista kodikas kohtuullisella budjetilla ja suurella sydämellä. Blogissa sisustetaan, remontoidaan, haaveillaan ja eletään lapsiperheen arkea.

Kohtaamisia

Kerttuli Karels

Kolmen naisen koti

Heini

Ulla

Kolmen naisen kodissa matkustellaan paljon, hifistellään ravinnerikkaalla ruualla ja eletään tavallista arkea kahden äidin ja yhden pikkutytön kesken. Lisäksi täällä kamppaillaan ihosairauden kanssa.

Tervetuloa seuraamme!

Kolmoset ja pari muuta muuttujaa

Mikko

Mitä tapahtuu, kun perheeseen syntyykin kolmoset? Suunnitelmat farmariautosta vaihtuvat pikkubussiin, oma taloprojekti valmiiseen omakotitaloon.

Suurperheen arkea ja elämää miehen näkökulmasta katsottuna.

Love My Life

Jenni

Lumottu polku

Anni Lapatto

Lähti lapasesta

Saija

Höpinöitä arjesta, jossa yksityiskohdat toisinaan lähtevät lapasesta. Blogissa harrastetaan koirien kanssa, leivotaan, kokkaillaan, eletään arkea maalla ja innostutaan tyttöjenjutuista. Joskus pohditaan syvällisiäkin ja kipuillaan sekä iloitaan elämän aallokossa.

Matka kohti uutta minää

Mimmi Tick

Matkalla kaakossa

Tanja

Men's World

Markku Olkkonen

Men's World on miesten maailmaan liittyvistä aiheista kertova blogi. Tarinat urheilusta, miesten maailman ilmiöistä, henkilökuvista ja kiinnostuksen kohteista yritetään kirjoittaa siten, että huumori on läsnä!

Mielenrauhaa maalla

Niina

Elämää maalla. Vanhan talon kunnostusta ja sisustusta. Hyvinvointia ja hyvää oloa. Elämyksiä, kokemuksia. Kahden aikuisen ja neljän lapsen perhe-elämää. Mielenrauhan metsästystä ja ruuhkavuosien keskellä tasapainoilua. Tätä kaikkea on Mielenrauhaa maalla -blogi.

Minun elämäni, minun palapelini

Sanna

.

Miraael

Mira

Myötätuulenmäki

Marjukka

Neiti tuhat sanaa minuutissa

Emmi Hartama

Paljon kahvia, opiskelua, reissailua ja fiilistelyä!

Next Level

Casmira Koo

CASMIRA, 26v.

- Opiskelee/kouluttautuu tällä hetkellä Personal traineriksi. Unelmana rakentaa oma hyvinvointialan yritys ja auttaa ihmisiä löytämään terveellinen elämäntyyli.

- Perheeseen kuuluu avomies Teemu, pieni Leon poika 1,6v ja englanninbulldoggi Diesel.

- Tähtäimessä Bodyfitness beginners kilpailu 2017.

Niin paljon, että riittää

Anni M.

30+ toimistorotta, joka rakastaa suklaata, villasukkia ja bodyjamia.

Niittykukkia

Anna K.

Rakastan luontoa ja valokuvausta, ja usein yhdistänkin nämä kaksi intohimoni kohdetta. Lisäksi iloa päiviini tuovat luonnonkosmetiikka, kirjeiden kirjoittaminen, pohdiskeleva kirjallisuus, askartelu ja käsityöt, värittäminen ja muut luovat jutut.

Nina Carita

Nina Väisänen

Olennaisuuksia

Milka Tarkiainen

Lifestyle ● Photography ● All things beautiful

Oman kodin onnea

Heidi

Oman kodin onnea on sisustamiseen ja lifestyleen erikoistunut blogi.

Pappila

Pappila

Kotkalainen sisustus- ja lifestyleblogi. Tässä blogissa seikkailevat pappi, upseeri, teini ja taapero. Sydäntä lähellä Riviera Maison ja industrialtyyli, Star Wars ja kaikki kaunis...

Petra Anniina

Petra

Pullukasta personal traineriksi

Hanna Nylén

Mikkeliläinen valmentaja, personal trainer ja yrittäjä, joka kirjoittaa elämänmakuisia tarinoita hyvinvoinnista, liikunnasta, ravinnosta sekä tietysti kevyttä hömppääkin välillä. Hyppää kelkkaan ja lue matkastani pullukasta personal traineriksi.

Puolimatkassa

Emmi

Railan kotona

Raila

Railan Kotona -blogin takana hääriin 33-vuotias kolmen lapsen äiti ja yhden miehen puoliso. Blogi kertoo kolmen lapsen perhearjesta, omakotitalon remontoinnista ja hyvän mielen jutuista. Meidän arkea. Meidän elämää. Tervetuloa mukaan!

Rolling Lemons

Linda M.

Hymyilevä derbymimmi, 31 vuotta.

Tykkää kivoista ihmisistä, roller derbystä, pinup-jutuista, treenaamisesta, hassuttelusta, neilikoista, vuodenajoista ja reissaamisesta. Kotiin on kuitenkin kiva aina palata.

Onko asiaa? Ota yhteyttä! linda.miettinen64@gmail.com

Ruudun takaa

Marinella Ruutu

Sammalsydän

Salla

Silmänräpäys ikuisuutta

Sanna Julia

Smiling Forever

Suvi Parkkinen

Sokerivaltakunnan kuulumisia

Sanja Alisic

Olen Sanja, kolmen lapsen äiti ja innokas leipuri. Olen kotoisin Bosniasta ja usein resepteistäni löytyy tuulahduksia tuosta makumaailmasta. Makeat ja suolaiset leivonnaiset ovat lähellä sydäntäni, ja suklaa on se, joka sytyttää kaikki aistini.

Rakastan ruokaa ja ruoanlaittoa ja yritän siirtää sitä rakkautta myös seuraavalle sukupolvelle.

Blogistani löytyy leivoksien lisäksi paljon suolaisia leipomuksia ja hyvää bosnialaista ruokaa, joka on suhteellisen helppoa valmistaa. Se sisältää paljon kasviksia, ja on monipuolista ja erittäin terveellistä. Ruoat eivät sisällä vahvoja eikä erikoisia mausteita, lähinnä yrttisuolaa ja mustapippuria. Suosittelen kokeilemaan!

yhteydenotot ja yhteistyöt: sokerivaltakunta@gmail.com

Sparkling Friends

Heidi ja Raisa

Elämä kuplii, pirskahtelee ilon pisaroita ja kikatusta. Kahden ystävyksen yhteisessä vapaa-ajan lifestyle blogissa arjen luksusta ja pieniä hömpötyksiä.

sparklingfriendsblog@gmail.com

Starbox-toimitus

Starbox.fi

Starbox-toimituksen mietteitä bloggaamisesta, blogiportaalista ja ajan ilmiöistä.

Still a Weirdo

Hanna

Story by Sara

Sara

Olen 29 -vuotias syntyperäinen mikkeliläinen. Koulutukseltani olen fysioterapeutti sekä PhysioTrainer. Tällä hetkellä opiskelen leipuri-kondiittoriksi. Perheeseeni kuuluu avopuoliso sekä 2 koiraa. Tavoitteellinen treenaaminen kuntosalilla vie valtaosan vapaa-ajastani. Kilpailen itse Bikini Fitness -168cm sarjassa. Blogissani tulen käsittelemään minulle tärkeitä asioita kuten liikuntaa ja yleistä hyvinvointia sekä enenevässä määrin myös leivontaa ;) Tervetuloa seuraamaan elämääni blogin välityksellä!

Takarivissä

Antti

Tea's and Coffee

Tea Valtonen

Teatuulian

Tea

19-vuotias iloinen huitelija, joka tekee mitä mieleen juolahtaa, tanssii, kalastaa, urheilee, kokkaa, matkustaa, halaa, rakastaa.

Kontaktit: teatuulian@gmail.com

Instagram: tea_tuulia

Snapchat: tea-tuulia Facebook: teatuulian

TiiPii

Emmi-Riika

/\ muotoilua /\ luovuutta /\ luontoa /\ luonnonmuotoja /\ sisustusta /\ yhden äidin filosofiaa /\

Tuija state of mind

Tuija Yli-Kauppila

Tuleentuijottaja

Annu

Tuleentuijottaja on maalla asusteleva taivaanrannan maalari, joka rakentaa hirsistä ekotaloa hometalon tilalle. Rakentamista, DIY-hommia, kotoilua, eläintenhoitoa ja haahuilua, niistä täällä kirjoittelen.

Tulevaisuuden tuottaja

Siru

Tulppaanityttö

Tanja

Ulkosuomalaisen ulinoita ja pulinoita

Marika Broas

Olen Suomi-neidon hameenhelmasta Italian saappaanvarteen vuonna 2004 eksynyt haminalaissyntyinen nainen. Asun ilman papin aamenta italialaisen kumppanini kanssa Nichelinossa ja käyn töissä torinolaisessa yrityskonsultointiin ja koulutuspalveluihin erikoistuneessa yrityksessä noin 20 kilometrin tuskallisen ajomatkan päässä kotoa. Pieneen perheeseemme kuuluu puolitoista suomalaista ja puolitoista italialaista: 100 %:sti ja hautaan asti suomalainen minä, 100 %:sti italialainen Alessandro sekä vuonna 2015 syntynyt valloittava, suomalais-italialainen poikamme Kimi. Blogissani ällistelen ja pällistelen italialaista elämänmenoa ja kärvistelen iän myötä aina vain suuremmaksi kasvavan Suomi-ikävän kourissa. Muun muassa.

Valkoinen paletti

Kiitu

Voe Äeti

Jutta

Kirjava tarina naisesta, äidistä, perheestä, parisuhteesta, kaksikielisyydestä, diy-projekteista, masun murinan hiljentämisestä ja elämästä kaikkine vivahteineen.

"Taideteos on valmis, saa tulla pyyhkimään" -Juice Leskinen

When the Story begins

Anne-Mari Ollikainen

Wild Curiosity

Jenna Ropponen

Ole aina utelias, ihmettele ja ajattele. Elämä on kaunista koska se sisältää loputonta uteliaisuutta.

Always be curious, wonder and think. Life is beautiful because of its endless curiosity.

WillaSarkko

WillaSarkko

WillaSarkko -Omin tassuloisin tehtyjä juttuja eli käsitöitä, askartelua, muokkausta, gluteenitonta leivontaa, ruokaa ja ikuisuusremonttia 80-vuotiaalla Sarkon tilalla.

With full hearts

Anni