Blogit

@Eerola

Elina

Elämää modernisti mummonmökissä ja enemmän sen ulkopuolella. Lifestyle-blogi ilman stailii, enemmän laiffii.

Aavan Meren Itäpuolen

Mrs B.

Suomalais-amerikkalaisen perheen tilannekomiikkaa ja arkea, josta suurelle maailmalle raportoi yhden miehen vaimo ja maailman parhaimman muksun äiti, tämän aavalle merelle eksyneen paatin kiistaton kippari.

Meidän ruuhkavuotemme värittyvät kulttuurieroista, kokkailuista ja kotoilusta - arki on juhla!

Blogi aidosta arjesta. Blogi herkuista, ruoista ja resepteistä. Ihmetyksistä, kummastuksista ja kaikesta siitä, mitä mielen päällä milloinkin on. Matkailusta lähellä ja kaukana. Siitä, kuinka pieni Suomi ja suuri USA mahtuvat saman katon alle.

Akvarellikettuja

Reetta Leea Sofia

21-vuotiaan nuoren naisen blogi, josta löytyy taidetta, kissoja, teeövereitä, ruokaintoilua, vegevinkkejä, väriä ja asennetta! Yhteydenotot: reettaleeasofia@gmail.com

Bymarre

Marianne Latvala

Olen kohta 25-vuotias nuori nainen, joka rakastaa sisustaa kotiaan. Tällä hetkellä asun Mikkelissä. Kauniit asiat inspiroivat minua eniten. Blogini on pääasiassa visuaalinen, mutta sisältää myös henkilökohtaisempia pohdintojakin.

Ella Matilda

Ella Matilda

Ella, 26-vuotta, Kotka.

"Haluan olla isona kunnollinen, mutta mukaansatempaava tietoinen aikuinen."

Emmaria

Emma Valtonen

Hanna M

Hanna Muukkonen

Lappeenrantalainen viherkasveista, punaisista huulista, laadukkaista oluista ja sijoittamisesta innostunut opiskelija ja freelance-journalisti.

Hittejä ja huteja

Erja

Oman elämänsä tutkimusmatkailija, jolla on välillä kartta ja kompassi hukassa, mutta pysähtyminen ei ole vaihtoehto. Parasta matkalla on uusiin ihmisiin tutustuminen ja omien ennakkoluulojen ylittäminen. Näistä asioista myös kirjoitan: koskettavista kohtaamisista ja avartavista keskusteluista milloin kenenkin kanssa. Toivon, että löydät blogistani aiheita pohdittavaksi, ihmeteltäväksi, naurettavaksi, pöyristeltäväksi ja ehkäpä jopa voimavaraksi.

Hurmaava

Mari

Hurmaava on mielentila, unelma ja arjen pakopaikka.

Hurmaavassa leivotaan, kokkaillaan, sisustetaan ja matkustellaan. Valokuvataan, haaveillaan ja tehdään unelmista totta.

Hurmaavan blogin takana on Mari.

Tervetuloa mukaan!

maarususanna@gmail.com

Jannen Keittiössä

Janne Kujala

Jannen Keittiössä on leivonta- ja ruokablogi täynnä maistuvia reseptejä ja herkullisia ruokakuvia.

Kahvitauolla

Emmi Hartama

Moikka, oon Emmi! 🙋🏼

🎂 19

📚 LUT / Kauppatieteet

📍LPR / KVL

Tervetuloa seuraamaan mun arjen pieniä ja suuria tähtihetkiä 💚✨

Katalogi

Katariina Hostikka

Iloisesti rönsyilevä lifestyleblogi, jossa vaihdetaan sujuvasti korkkareista turvakenkiin ja hypätään Louis Vuitton kainalossa kuorma-auton ratin taakse. Vaikka arki onkin välillä, hmm... arkista, niin Elämä on juhla ja kauneutta täynnä, kunhan vain pysähtyy katsomaan. Tervetuloa mukaan!

KIRSIkan kukkia

Kirsi Ståhlberg

Vähän joka suuntaan rönsyilevä lifestyleblogi, jota kirjoittaa yhtä joka suuntaan rönsyilevä 38-vuotias nainen, vaimo ja äiti. Tervetuloa mukaan!

Kolmoset ja pari muuta muuttujaa

Mikko

Mitä tapahtuu, kun perheeseen syntyykin kolmoset? Suunnitelmat farmariautosta vaihtuvat pikkubussiin, oma taloprojekti valmiiseen omakotitaloon.

Suurperheen arkea ja elämää miehen näkökulmasta katsottuna.

Kouvottaret

Kouvottaret

Kouvottaret eli Taret tarinoi jokainen vuorollaan, ja milloin mistäkin. Haluamme jakaa millaista on Kouvolalaisen naistenkorisliigaa pelaavan joukkueen pelaajien ja staffin elämä niin sanotusti "kulissien takana". Keitä me olemme, mitä me teemme & mikä meitä kiinnostaa?

Laura "Hassu"

Laura "Hassu"

Olen Laura, lempinimeltäni Hassu, 27-vuotias kotiäiti kahdelle ihanalle tytölle 11/2014 ja 7/2018. Kirjoittelen hyväntuulista lifestyle&perhe blogia meidän nelihenkisen perheen kuulumisista, lapsista, kodista, arjesta, juhlista, kivoista reissuista ja elämän pienistä iloista. Joskus myös pohditaan elämää, blogi on minulle paikka purkaa ajatuksia ja käsitellä tunteita. Kaikista tärkeintä on kuitenkin tallentaa ihania muistoja ja hyviä hetkiä. Tervetuloa mukaan!

Yhteistyöt: laurahassu@gmail.com.

Liidunvalkoista

Katja

Vastavalmistuneen omakotitalon sisustamista ja viimeistelyä, mustaa ja valkoista, viherkasveja ja loputtomasti kynttilöitä ja valoja.

Lumottu polku

Anni Lapatto

Määränpäänä matka

Anni

Määränpäänä matka -blogissa eletään lapsettoman pariskunnan arkea, unelmoidaan seuraavista reissuista, hikoillaan liikunnan ilosta ja pysähdytään arjen pieniin hetkiin mm. ruokaintoilun merkeissä. Mausteena on myös ripaus yliopisto-opiskelua ja yleistä haaveilua tulevasta.

Vaikka tavoitteet vievät elämässä eteenpäin, joskus taitettu matka on päämäärää tärkeämpi.

Tervetuloa mukaan matkalle!

Maistamista

Tanja

Maistamista on Tanjan asiallisen epäasiallinen ravintola-arvostelublogi, jossa ravintoloiden lisäksi ruokaa maistellaan, haistellaan, pohditaan, arvostellaan ja arvostetaan myös kotona sekä maailmalla.

Matkalla kaakossa

Tanja

Mawia

Jonna Wallin

Mawiasta löytyy 25-vuotias kahden lapsen äiti ja artesaaniopiskelija, joka elää luovuudella.

Mommyhood by Maijastiina

Maijastiina Lipiäinen

Naavapesä

Heidi-Elina

Naavapesä-blogin takana kirjoittelee kouvolalainen Heidi-Elina, jolle oma koti on kultaakin kalliimpi.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaani!

Nadeesha

Sanna

Nadeesha- blogia kirjoittaa ihminen, ei tietokone. Tällä lauseella haluan peräänkuuluttaa inhimillisyyden tärkeyttä sosiaalisessa mediassa ja sen oivaltamista arkielämässä. Mielestäni ihmisenä ei voi koskaan olla valmis.

Olen kiinnostunut elämästä sen kaikissa väreissä, kaikkine tunteineen. Erityisen kiinnostunut olen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Vaikka en ole hyvinvoinnin ammattilainen, blogissani pyrin kirjoittamaan ajatuksiani aiheesta ihmiseltä ihmiselle ja toivottavasti tuomaan myös tukea arkeen jollekin ruudun toiselle puolelle. Hyvinvoinnin lisäksi minua kiinnostavat uusien vegaanisten reseptien kokeilu, ekologisuus ja liikunta.

Tervetuloa mukaan!

Niittykukkia

Anna

Voit löytää minut metsistä, puistoista ja niittyjen reunoilta kamera kädessäni. Lukemasta kirjaa, pudottamasta kirjettä postilaatikkoon. Haaveilemasta ja pohdiskelemasta. Halaamasta puita ja suihkuttelemasta ruusuvettä. Lumihiutaleita ihmettelemästä ja sateen ääntä ihailemasta. Joskus saatan ottaa käteeni virkkuukoukun tai värikynät. Luonto, luovuus ja rakkaus tekevät minut onnelliseksi.

Noora Fisher

Noora Fisher

Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut tapahtuma-altis haaveilija, joka rakastaa vegaanista pitsaa ja hyvää kahvia, kuuntelee räppiä matkalla joogatunnille, ja nauraa holtittomasti. Hyvinvoinnin lisäksi blogista löytyy syvällisiä ajatuksia ja fiilistelyä, hassuja sattumuksia, vegaanisia reseptijuttuja, reissuja ja ekoilua.

Olivia Tuuva

Olivia Tuuva

Oman kodin onnea

Heidi

Oman kodin onnea- blogi on sekoitus sisustamista, matkailua sekä nelilapsisen perheen arkea. Blogissani sisustetaan suurella tunteella, tuunaillaan yön pimeinä tunteina, raotetaan verhoja erityisperhe-elämään ja nautitaan kaikesta kauniista. Teen myös mielelläni yhteistyöprojekteja eri yritysten kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä. Toivottavasti viihdyt blogini parissa! Ota yhteyttä: syysunelma(a)gmail.com

Pappila

Pappila

Pappi, lukkari, talonpoika, kuppari...

Eiku... Pappi, game design-opiskelija, bloggaaja, sisustaja, äiti - ja paljon muuta!

DIY-juttuja, omakotitalon sisustusta kirppislöydöillä, reissuja ja ruokaa... mukana reilusti nuorempi isäntä ja lapset '01, '13 ja '18.

Pullukasta personal traineriksi

Hanna Nylén

Mikkeliläinen valmentaja, personal trainer ja yrittäjä, joka kirjoittaa elämänmakuisia tarinoita hyvinvoinnista, liikunnasta, ravinnosta sekä tietysti kevyttä hömppääkin välillä. Hyppää kelkkaan ja lue matkastani pullukasta personal traineriksi.

Puolimatkassa

Emmi

Puolimatkassa-blogista pääset lukemaan otteita ympäri Etelä-Suomea poukkoilevasta arjesta, kaiken maailman matkoista ja niistä haaveilemisesta.

Saappaanvarressa

Marika Broas

"Saappaanvarressa" on 70-luvun alkupuolella Haminassa syntyneen ulkosuomalaisen hämmentämä, arjen aineksista valmistettu voimakassuomalainen lifestyle-blogisoppa, jossa on mausteina Italian aromeja, nostalgiaa, huumorin kukkien terälehtiä ja kaikkea sitä, mitä elämä kulloinkin eteen heittää. Käykäähän pöytään! A tavola!

Sängyn alla

Petra

Sängyn alla on blogipäiväkirja äitiyden aarteista, iloineen ja epäonnistumisineen, muistojen vieressä piilossaan pyörii myös pölypalleroita ja eksyneitä sukkia.

Smiling Forever

Suvi Parkkinen

Blogia kirjoittaa 24-vuotias opintojen perässä Mikkelistä Joensuuhun muuttanut nuori nainen. Blogini sisältö painottuu pääosin kauneuden ja pukeutumisen, ruoanlaiton ja leivonnan, matkustelun sekä arkisen elämän ympärille. Nautin valokuvaamisesta, joten kauniit kuvat ovat olennainen osa blogiani. Tervetuloa mukaan seurailemaan!

Sokerivaltakunnan kuulumisia

Sanja Alisic

Olen Sanja, kolmen lapsen äiti ja innokas leipuri. Olen kotoisin Bosniasta ja usein resepteistäni löytyy tuulahduksia tuosta makumaailmasta. Makeat ja suolaiset leivonnaiset ovat lähellä sydäntäni, ja suklaa on se, joka sytyttää kaikki aistini.

Rakastan ruokaa ja ruoanlaittoa ja yritän siirtää sitä rakkautta myös seuraavalle sukupolvelle.

Blogistani löytyy leivoksien lisäksi paljon suolaisia leipomuksia ja hyvää bosnialaista ruokaa, joka on suhteellisen helppoa valmistaa. Se sisältää paljon kasviksia, ja on monipuolista ja erittäin terveellistä. Ruoat eivät sisällä vahvoja eikä erikoisia mausteita, lähinnä yrttisuolaa ja mustapippuria. Suosittelen kokeilemaan!

yhteydenotot ja yhteistyöt: sokerivaltakunta@gmail.com

Sparkling Friends

Heidi ja Raisa

Elämä kuplii, pirskahtelee ilon pisaroita ja kikatusta. Kahden ystävyksen yhteisessä vapaa-ajan lifestyle blogissa arjen luksusta ja pieniä hömpötyksiä.

Tavoitat meidät:

sparklingfriendsblog@gmail.com

Starbox rekrytoi

Starbox rekrytoi

Hae bloggaajaksi nyt ja voit olla mukana rakentamassa Kaakkois-Suomen puhutuinta portaalia!

Still a Weirdo

Hanna

// Introvertti ihmettelee maailman menoa //

// sairanen.hanna (at) gmail.com //

Takarivissä

Antti

Teatuulian

Tea

21-vuotias iloinen huitelija, joka tekee mitä mieleen juolahtaa, tanssii, kalastaa, urheilee, kokkaa, matkustaa, halaa, rakastaa.

Kontaktit: teatuulian@gmail.com

Instagram: tea_tuulia

Snapchat: tea-tuulia Facebook: teatuulian

TiiPii

Emmi-Riika

Luovuutta, luontoa, luonnonmuotoja. Liikuntaa, ruokaa ja luonnonkosmetiikkaa. Elämyksiä ja yhden äidin ajatuksia.

Tervetuloa TiiPiihin!

/\ tiipiiblog@gmail.com /\

Tuija state of mind

Tuija Penttilä

Intohimoinen urheilija ja valmentaja. Rakastava vaimo ja yhden pienen pojan äiti. Unelmat on tehty toteutettaviksi. Elämää motivoituneella ja määrätietoisella asenteella.

Siitä syntyy blogi, joka on aito. Aihepiirit: hyvinvointi, treeni, perhelifestyle sekä taaperoarjen ja fitnessurheilun yhdistäminen.

Tuplakuplassa

Annika Ryynänen

Tuplakuplassa- blogia kirjoittaa vajaa kolmekymppinen äiti, vaimo ja monitoimikone. Juuret ovat Lappeenrannassa, mutta koti tätä nykyä Helsingissä.

Tusinakoti

Reetta Ronkainen

Tavallisuus on ihan hyvä juttu, siitä blogini kertoo. 24 -vuotias kolmen lapsen äiti sisustaa, kasvattaa, pohtii, elää raksa-arkea ja haluaa keskittyä elämän kauneuteen.

Uutta, vanhaa, vihreää

Anette Kokko

Uutta, vanhaa, vihreää on hyvinvointiin painottuva blogini. Uusia tapoja ja tuotteita. Vanhoja vaatelöytöjä ja tottumuksia. Vihreitä ekotekoja. Haluan muuttaa pienillä valinnoilla elämääni ekologisemmaksi. Tervetuloa mun matkaan, samalla kun opettelen uuteen elämäntapaan.

Yhteydenotot: uuttavanhaavihreaa@gmail.com

Voe Äeti

Jutta

Kirjava tarina naisesta, äidistä, perheestä, parisuhteesta, kaksikielisyydestä, diy-projekteista, masun murinan hiljentämisestä ja elämästä kaikkine vivahteineen.

"Taideteos on valmis, saa tulla pyyhkimään" -Juice Leskinen

WillaSarkko

Jamiela Ruotsalainen

WillaSarkko -Omin tassuloisin tehtyjä juttuja eli käsitöitä, askartelua, muokkausta, gluteenitonta leivontaa, ruokaa ja ikuisuusremonttia 80-vuotiaalla Sarkon tilalla.

With full hearts

Anni

1,1 hehtaaria remontoitavaa ja hevosenkenkiä!

Jos ei taidolla, niin sitten tahdolla. Elämää kouluratsuprojektin sekä seniorihevosen kanssa.

Aikaa ja lompakkoa syömässä myös vanhan pientilan ja hevostallin remontointi <3

X aikaa jäljellä

Miina

Hyvinvointia ja terveyttä arjen valinnoista! Kirjoittelen arjessa näkyvistä ja näkymättömistä asioista, joilla vaikutan omaan terveydentilaani ja tuen hyvinvointiani. Välillä sellaisia asioita voi kuitenkin olla myös sisustaminen, matkustelu ja laatuaika hyvässä seurassa... ✨