Blogit

@Eerola

Elina

Elämää modernisti mummonmökissä ja enemmän sen ulkopuolella. Lifestyle-blogi ilman stailii, enemmän laiffii.

Aavan Meren Itäpuolen

Mrs B.

Suomalais-amerikkalaisen perheen tilannekomiikkaa ja arkea, josta suurelle maailmalle raportoi yhden miehen vaimo ja maailman parhaimman muksun äiti, tämän aavalle merelle eksyneen paatin kiistaton kippari.

Meidän ruuhkavuotemme värittyvät kulttuurieroista, kokkailuista ja kotoilusta - arki on juhla!

Blogi aidosta arjesta. Blogi herkuista, ruoista ja resepteistä. Ihmetyksistä, kummastuksista ja kaikesta siitä, mitä mielen päällä milloinkin on. Matkailusta lähellä ja kaukana. Siitä, kuinka pieni Suomi ja suuri USA mahtuvat saman katon alle.

Carpe Diem

Heli Ahvenainen

Carpe Diem on hyväntuulinen blogi, joka tarjoaa sinulle terveellisiä vinkkejä, haastaa sinut liikkumaan ja voimaan hyvin.

Chez Marianne

Marianne Besch

Lätkäelämää Ranskassa ja muita seikkailuja!

Ice hockey and other adventures in France!

Elämäni Emminä

Emmi Karoliina Suikkanen

Ella Matilda

Ella Matilda

Ella, 26-vuotta, Kotka.

"Haluan olla isona kunnollinen, mutta mukaansatempaava tietoinen aikuinen."

Emmaria

Emma Valtonen

Fashionette

Anette Kokko

Vaatteita, kosmetiikkaa, kauneutta, reseptejä, ostoksia, liikuntaa ja jokaipäiväistä elämää. Niistä on 25-vuotiaan kotkalaisen Fashionette-blogi tehty. Enjoy!

Yhteydenotot: fashionette.blogi@gmail.com

Hanna & Co

Hanna P.

Melkein 30-naisen elämää Lappeenrannassa pitkäkarvaisten collieiden parissa. Juttuja koiranäyttelyistä, koirista, elämästä karvojen keskellä sekä ihan arkisia tarinoita :)

Hempee

Jonna

Blogi Hempee sisältää runoja, hyvinvointia, käsitöitä, valokuvia ja arjen sanelemia ajatuksia. Kirjoittajana toimii 24-vuotias kahden lapsen äiti, mielen hyvinvoinnin vaalija ja artesaaniopiskelija Imatralta. Tervetuloa seuraamaan!

Herkuttelijat-ruokablogi

Hertta Pauliina Puumalainen

Maukkaita ja helppoja reseptejä arkisista ruoista hieman vaativimpiin herkkuihin. Valmistan ruokiani meidän uudessa ihanassa keittiössä. Mun mielestä ruoassa kaikkein tärkeintä on maku! Hyppää mukaan mun elämän makumatkalle. Tervetuloa!

Hittejä ja huteja

Erja

Oman elämänsä tutkimusmatkailija, jolla on välillä kartta ja kompassi hukassa, mutta pysähtyminen ei ole vaihtoehto. Parasta matkalla on uusiin ihmisiin tutustuminen ja omien ennakkoluulojen ylittäminen. Näistä asioista myös kirjoitan: koskettavista kohtaamisista ja avartavista keskusteluista milloin kenenkin kanssa. Toivon, että löydät blogistani aiheita pohdittavaksi, ihmeteltäväksi, naurettavaksi, pöyristeltäväksi ja ehkäpä jopa voimavaraksi.

Hurmaava

Mari

Kakkupuoti Hurmaava on mielentila, unelma ja arjen pakopaikka.

Kakkupuoti Hurmaavassa leivotaan, sisustetaan ja matkustellaan. Valokuvataan, haaveillaan ja tehdään unelmista totta.

Kakkupuoti Hurmaavan blogin takana on Mari.

Tervetuloa mukaan!

kakkupuotihurmaava@gmail.com

Jannen Keittiössä

Janne Kujala

Jannen Keittiössä on leivonta- ja ruokablogi täynnä maistuvia reseptejä ja herkullisia ruokakuvia.

kajoa

Kerttuli Karels

Joensuuhun media-alaa opiskelemaan muuttanut seikkailunjanoinen, kaikkea rakastava ja paljon puhuva sekä ihmettelevä karjalaisneiti kirjoittaa blogissaan asioista, jotka puhuttelevat itseä ja siksi ehkäpä myös muitakin.

Liikunta, hyvät unet, vastapestyt petivaatteet, auringon liikkeet, ystävät ja perhe, rakkaus ja intohimon sekä itsensä etsiminen ovat vahvasti läsnä.

Tule kurkkaamaan missä mennään ja kommentoi jos jokin innostaa!

Katalogi

Katariina Hostikka

Iloisesti rönsyilevä lifestyleblogi, jossa vaihdetaan sujuvasti korkkareista turvakenkiin ja hypätään Louis Vuitton kainalossa kuorma-auton ratin taakse. Vaikka arki onkin välillä, hmm... arkista, niin Elämä on juhla ja kauneutta täynnä, kunhan vain pysähtyy katsomaan. Tervetuloa mukaan!

Kaunis elämä

Aino-Kaisa Leskinen

Valokuvaaja, sisustaja ja äiti

Kaunis Elämä -blogini kertoo kaksikielisen lapsiperheen arjesta, punaisessa tuvassa meren äärellä. Täällä sisustetaan intohimolla, valokuvataan, tuunaillaan, käydään kirpputoreilla ja nautitaan arjen pienistä asioista. Blogini on kuvarikas ja tarkoituksena on löytää niitä arjen iloja sillä ne tekevät elämästä kauniin. Tervetuloa mukaan.

KIRSIkan kukkia

Kirsi Ståhlberg

Vähän joka suuntaan rönsyilevä lifestyleblogi, jota kirjoittaa yhtä joka suuntaan rönsyilevä 37-vuotias nainen, vaimo ja äiti. Tervetuloa mukaan!

Kolmoset ja pari muuta muuttujaa

Mikko

Mitä tapahtuu, kun perheeseen syntyykin kolmoset? Suunnitelmat farmariautosta vaihtuvat pikkubussiin, oma taloprojekti valmiiseen omakotitaloon.

Suurperheen arkea ja elämää miehen näkökulmasta katsottuna.

Kouvottaret

Kouvottaret

Kouvottaret eli Taret tarinoi jokainen vuorollaan, ja milloin mistäkin. Haluamme jakaa millaista on Kouvolalaisen naistenkorisliigaa pelaavan joukkueen pelaajien ja staffin elämä niin sanotusti "kulissien takana". Keitä me olemme, mitä me teemme & mikä meitä kiinnostaa?

Love My Life

Jenni

Tervetuloa lifestyle blogiini jossa jaan valokuvia ja ajatuksiani elämän pienistä ja isoista asioista. Haluan inspiroida, jakaa ideoita ja ilahduttaa kuvilla. Olen 27-vuotias Lappeenrantalainen nainen joka tykkää nauraa, liikkua ja nauttia elämästä.

Lumottu polku

Anni Lapatto

Maistamista

Tanja

Maistamista on Tanjan asiallisen epäasiallinen ravintola-arvostelublogi, jossa ravintoloiden lisäksi ruokaa maistellaan, haistellaan, pohditaan, arvostellaan ja arvostetaan myös kotona sekä maailmalla.

Matka kohti uutta minää

Mimmi Tick

Kirjoitan laihduttamisen ja terveydellisistä syistä laihtumisen iloista ja suruista. Huippuhetkistä ja epäonnistumisista. Minulle on tehty vatsalaukun ohitusleikkaus 5/2017 ja kerron sen tuomista muutoksista elämässäni. Kirjoitan liikunnan ja liikkumisen vaikeudesta, motivaatiosta ja siitä kun motivaatiota ei ole.

Matkalla kaakossa

Tanja

Minun elämäni, minun palapelini

Sanna

Reilu kolmekymppinen kahden pienen pojan äiti kirjoittelee elämästään. Arjesta ja juhlasta. Yhteisistä hetkistä ja äidin omasta ajasta.

Pohdintoja. Ajatuksia elämästä ja vanhemmuudesta. Suruja sekä iloja. Mahdollisuuksia. Sisustusta. Valokuvia. Oivalluksia.

Elämää - se kantaa.

Yhteydenotot: minunelamaniminunpalapelini@gmail.com

Muuliprojekti

Kaisa Määttänen

Blogia kirjoittaa 31-vuotias muuli- ja aasifani Uudeltamaalta, joka toteutti pitkäaikaisen unelmansa helmikuussa 2016 ja osti itselleen oman muulin. Buena Chica, eli "Muuli", on nelivuotias muulitamma ja sen emä on P.R.E-rotuinen hevostamma ja isä on andalusianaasi. Muuli on kengätön, kuolaimellinen, loimitettu, karsinatallissa, hiekkatarhassa ja sen kanssa toteutetaan kaiken muun ohella positiivista vahvistamista.

Neiti tuhat sanaa minuutissa

Emmi Hartama

18 I ABI I KOUVOLA

BLOGI? LIFESTYLE. (ja ehkä vähän kaikkea muutakin)

Yhteydenotot: emmi.hartama@gmail.com TAI

Instagram: @emmihartama

Niin paljon, että riittää

Anni M.

30+ toimistorotta, joka rakastaa suklaata, villasukkia ja bodyjamia.

Niittykukkia

Anna K.

Rakastan luontoa ja valokuvausta, ja usein yhdistänkin nämä kaksi intohimoni kohdetta. Lisäksi iloa päiviini tuovat luonnonkosmetiikka, kirjeiden kirjoittaminen, pohdiskeleva kirjallisuus, askartelu ja käsityöt, värittäminen ja muut luovat jutut.

Oivallinen opiskelija-arki

Saija Salento

Monessa mukana, into piukeena uutta oppimassa ja kehittämässä itseäni kuin muitakin.

Olivia Tuuva

Olivia Tuuva

21-vuotias elämän rakastaja sekä pohdiskelija. Sydäntä lähellä uudistuminen, hyvinvointi, urheilu, luonnonkosmetiikka sekä muu luonnollisuus. Tervetuloa blogini pariin!

Oman kodin onnea

Heidi

Oman kodin onnea- blogi on sekoitus sisustamista, matkailua sekä nelilapsisen perheen arkea. Blogissani sisustetaan suurella tunteella, tuunaillaan yön pimeinä tunteina, raotetaan verhoja erityisperhe-elämään ja nautitaan kaikesta kauniista. Teen myös mielelläni yhteistyöprojekteja eri yritysten kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä. Toivottavasti viihdyt blogini parissa! Ota yhteyttä: syysunelma(a)gmail.com

Pappila

Pappila

Kotkalainen sisustus- ja lifestyleblogi. Tässä blogissa seikkailevat pappi, upseeri, teini ja taapero. Sydäntä lähellä Riviera Maison ja industrialtyyli, Star Wars ja kaikki kaunis...

Pullukasta personal traineriksi

Hanna Nylén

Mikkeliläinen valmentaja, personal trainer ja yrittäjä, joka kirjoittaa elämänmakuisia tarinoita hyvinvoinnista, liikunnasta, ravinnosta sekä tietysti kevyttä hömppääkin välillä. Hyppää kelkkaan ja lue matkastani pullukasta personal traineriksi.

Puolimatkassa

Emmi

Puolimatkassa-blogista pääset lukemaan otteita ympäri Etelä-Suomea poukkoilevasta arjesta, kaiken maailman matkoista ja niistä haaveilemisesta.

Railan kotona

Raila

Railan Kotona -blogin takana hääriin 34-vuotias neljän lapsen äiti ja yhden miehen puoliso. Blogi kertoo suurperheen arjesta, omakotitalon remontoinnista ja hyvän mielen jutuista. Meidän arkea. Meidän elämää. Tervetuloa mukaan!

OTA YHTEYTTÄ

henttonen.raila@gmail.com

Saappaanvarressa

Marika Broas

"Saappaanvarressa" on 70-luvun alkupuolella Haminassa syntyneen ulkosuomalaisen hämmentämä, arjen aineksista valmistettu voimakassuomalainen lifestyle-blogisoppa, jossa on mausteina Italian aromeja, nostalgiaa, huumorin kukkien terälehtiä ja kaikkea sitä, mitä elämä kulloinkin eteen heittää. Käykäähän pöytään! A tavola!

Silmänräpäys ikuisuutta

Sanna Julia

Smiling Forever

Suvi Parkkinen

Olen 23-vuotias nuori Mikkelistä. Tällä hetkellä opiskelen Savonlinnassa ja tulevaisuudessa minusta tulee kotitalousopettaja. Opiskelujuttujen lisäksi blogi sisältää paljon kuvia ja ajatuksia mm. matkustelusa, ruoanlaitosta ja leivonnasta, kosmetiikasta, sisustamisesta ja omien unelmien tavoittelusta. Tervetuloa mukaan seurailemaan!

SokeriStory

Anne-Mari Ollikainen

Yksi elämän suurimpia lahjoja on saada tehdä sitä, mistä todella nauttii. Ja kun ihminen nauttii työstään, se näkyy lopputuloksessa. Leipominen, askartelu ja käsityöt ovat minulle intohimo, joka tarjoaa joka päivä uusia oppimisen ja oivaltamisen kokemuksia. Tätä blogia kirjoitetaan rennolla otteella ja jauhopöllyistä nauttien!

Yhteistyöosoitteena toimii sokeristory@gmail.com

Sokerivaltakunnan kuulumisia

Sanja Alisic

Olen Sanja, kolmen lapsen äiti ja innokas leipuri. Olen kotoisin Bosniasta ja usein resepteistäni löytyy tuulahduksia tuosta makumaailmasta. Makeat ja suolaiset leivonnaiset ovat lähellä sydäntäni, ja suklaa on se, joka sytyttää kaikki aistini.

Rakastan ruokaa ja ruoanlaittoa ja yritän siirtää sitä rakkautta myös seuraavalle sukupolvelle.

Blogistani löytyy leivoksien lisäksi paljon suolaisia leipomuksia ja hyvää bosnialaista ruokaa, joka on suhteellisen helppoa valmistaa. Se sisältää paljon kasviksia, ja on monipuolista ja erittäin terveellistä. Ruoat eivät sisällä vahvoja eikä erikoisia mausteita, lähinnä yrttisuolaa ja mustapippuria. Suosittelen kokeilemaan!

yhteydenotot ja yhteistyöt: sokerivaltakunta@gmail.com

Sparkling Friends

Heidi ja Raisa

Elämä kuplii, pirskahtelee ilon pisaroita ja kikatusta. Kahden ystävyksen yhteisessä vapaa-ajan lifestyle blogissa arjen luksusta ja pieniä hömpötyksiä.

Tavoitat meidät:

sparklingfriendsblog@gmail.com

Starbox-toimitus

Starbox.fi

Starbox-toimituksen mietteitä bloggaamisesta, blogiportaalista ja ajan ilmiöistä.

Still a Weirdo

Hanna

// Introvertti ihmettelee maailman menoa //

// sairanen.hanna (at) gmail.com //

Takarivissä

Antti

Tea's and Coffee

Tea Valtonen

Pirskahtelevan pärskähtelevä lifestyle-blogi, mitä kirjoittelee 30+ äiti. Matkassa mukana kolme poikaa sekä mies. Vakavaa puhetta mm. masennuksesta sekä itsensä etsimisestä, maustettuna sopivalla ripauksella hömppää.

Teatuulian

Tea

19-vuotias iloinen huitelija, joka tekee mitä mieleen juolahtaa, tanssii, kalastaa, urheilee, kokkaa, matkustaa, halaa, rakastaa.

Kontaktit: teatuulian@gmail.com

Instagram: tea_tuulia

Snapchat: tea-tuulia Facebook: teatuulian

TiiPii

Emmi-Riika

Liikuntaa, muotoilua, luovuutta, luontoa, luonnonmuotoja, sisustusta, yhden ihmisen elämää ja ties mitä.

/\ /\ /\

tiipiiblog@gmail.com

Tuija state of mind

Tuija Penttilä

Intohimoinen urheilija ja valmentaja. Rakastava vaimo ja äiti. Unelmat on tehty toteutettaviksi. Elämää motivoituneella ja määrätietoisella asenteella.

Siitä syntyy blogi, joka on aito. Aihepiirit: hyvinvointi, treeni, perhelifestyle sekä vauva-arjen ja fitnessurheilun yhdistäminen.

Tuleentuijottaja

Annu

Tuleentuijottaja on maalla asusteleva taivaanrannan maalari, joka rakentaa hirsistä ekotaloa hometalon tilalle. Rakentamista, DIY-hommia, kotoilua, eläintenhoitoa ja haahuilua, niistä täällä kirjoittelen.

Valkoinen paletti

Kiitu

Olen luova, luontoa ja kirjoittamista rakastava esteetikko ja kahden pienen pojan äiti Etelä-Karjalasta. Blogini on visuaalinen lifestyle-blogi, joka keskittyy elämän kauniisiin asioihin, etenkin kodin sisustamiseen. Joskus tartun kaulimeen, kynään tai maalisutiin. Toisinaan uppoudun globaalien arvojen sekä ongelmien ytimeen, ja otan tiedottajan roolin. Kamera kulkee mukana lähes kaikkialla.

Voe Äeti

Jutta

Kirjava tarina naisesta, äidistä, perheestä, parisuhteesta, kaksikielisyydestä, diy-projekteista, masun murinan hiljentämisestä ja elämästä kaikkine vivahteineen.

"Taideteos on valmis, saa tulla pyyhkimään" -Juice Leskinen

WillaSarkko

Jamiela Ruotsalainen

WillaSarkko -Omin tassuloisin tehtyjä juttuja eli käsitöitä, askartelua, muokkausta, gluteenitonta leivontaa, ruokaa ja ikuisuusremonttia 80-vuotiaalla Sarkon tilalla.

With full hearts

Anni

1,1 hehtaaria remontoitavaa ja hevosenkenkiä!

Jos ei taidolla, niin sitten tahdolla. Elämää kouluratsuprojektin sekä seniorihevosen kanssa.

Aikaa ja lompakkoa syömässä myös vanhan pientilan ja hevostallin täydellinen remontointi