Tervetuloa kotiini

Moikka!

Täällä sitä ollaan, ompa jännää. Olen 24-vuotias kotiaan sisustava nuori nainen Mikkelistä. Asun 45 neliöisessä kaksiossa avomieheni kanssa. Jo pienestä pitäen minua on kiinnostanut kauniit asiat ja visuaalisuus. Olen ammatiltani Kosmetologi, mutta työskentelen tällä hetkellä kaupanalalla. Koti on minulle ollut aina tärkeä paikka ja olen aina tehnyt siitä minulle viihtyisän paikan. Unelma-ammattini on ollutkin pitkään sisustusuunnittelija tai jopa sisustusarkkitehti. Toivon että pääsen jakamaan oman visuaalisuuteni tätä kautta. Ja toivon että te siellä ruudun toisella puolella saatte siitä ideoita ja inspiraatiota. Teen kaiken pienellä budjetilla, en omista esimerkiksi desingn kalusteita. Olen pitänyt jonkin aikaa Bymarre nimistä instagram tiliä. Jonne olen jakanut kuvia kodistani ja muita itseäni inspiroivia koteja. Itse saan inspiraationi blogeista, instagramista, pinterestistä, lehdistä ja ystävien kodeista. Odotan innolla mitä tämä blogi tuo minulle ja mitä itse pääsen jakamaan teille. 

Tykkään itse todella skandinaavisesta sisustustyylistä. Selkeää, mutta kuitenkin omalla twistillä. Perus värini sisustuksessa on valkoinen, jota sitten sisustan erilaisilla yksityiskohdilla ja väreillä. Seuraan paljon sisustus trendejä ja tuon aina jotain pieniä juttuja kotiin. Nyt esimerkiksi pinnalla ollut pidemmän aikaa, sametti, messinki ja kiiltävät pinnat. Näitä elementtejä kodistamme ei puutu. Selkeästi trendeissä nyt ollaan menossa taas lämpimämpiin sävyihin tekstiileissä ja kodinpinnoissa. Puu on taas pinnalla, sitä näkyy sekä ruokapöydissä ym. yksityiskohdissa. Myös pyöreät muodot huonekaluissa ja esineissä ovat olleet pinnalla jonkin aikaa. Senkin voit bongata kodistani.  Unelmakotini olisi loft henkinen, korkealla huonekorkeudella sekä upeilla ikkunoilla oleva huoneisto. Minusta on hienoa, että koti ja sen sisustus kiinnostaa koko ajan enemmän ja enemmän ihmisiä.  Ja Suomessakin jo palkataan sisutusuunnittelijoita ja stailataan koti asunnon myyntiä varten. Eteenpäin on siis menty. 

 

Itse hankin suurimman osan huonekaluista ja sisutustarvikkeista Ellokselta, Jyskiltä, Hmhomesta, Ikeasta, Askosta, Deseniolta tai Vepsäläiseltä ym. Rakastan tehdä löytöjä, tai muuttaa yhdellä pienellä jutulla koko olohuoneen järjestyksen. Pienillä jutuilla saat kotiisi ihan erilaisen ilmeen. Toivon pääseväni jakaamaan näitä vinkkejä teidän kanssa. 

Olisi huippua jos lähdet seuramaan minun taivalta blogimaailmassa ja kaipaat inspiraatiota sisustukseesi. Ja kenties haluat vinkkejä sisustamiseen. Itse en ole käynyt sisustusuunnittelijan tutkintoa, joten kaikki ovat minun ratkaisuja. Sisustamisessa ei ole oikeaa tai väärää tapaa tehdä. Tässäkin harjoitus tekee mestarin ja kaikenlaista kannattaa kokeilla. Toivottavasti tykkäät ja jäät seuramaan minua. 

 

Terkuin 

Marianne