Viikonloppu kuvina

Heissan!

Olipa ihana viikonloppu ystävien kanssa Helsingissä. Syötiin, shoppailtiin ja juhlittiin. Käytiin fazerilla viikonloppubrunssilla, joka muuten oli tosi hyvä. Varmaan parasta on skagen ja juustot. Käytiin myös pitkästä aikaa sushibar + winessa, joka on minun ehdoton lemppari! Se ei pettänyt tälläkään kertaa. Suosittelen käymään siellä lounas aikaan, jolloin valitaan eri kokonaisuuksia. Sushibar + winen paras on shakesalad. Siinä on sairaan hyvä goma-kastike.

Viikonloppu sisälsi myös hyviä keskusteluja ja naurua ystävien kanssa. Ystävistä saan joka kerta inspiraatiota sekä energiaa. On välillä ihana kokoontua ja vaihtaa kuulumisia. Minun tytöt on vaan kultaa<3 Ja olen onnekas, että saan jakaa heidän kanssa elämääni.

Käytiin kahvittelemassa Aleksanterinkadulla sijaitsevassa kahvilassa Paulig Kulmassa. Join siellä aivan super hyvää tuorepuristettua mehua sekä kahvijäätelöä. Jäätelö sisälsi mm. kookosmaitoa sekä avokadoa. Siinä oli ihanan kermainen koostumus. Yksi parhaista jäätelöistä, jota olen maistanut. 

Jouluinen Helsinki näytti upealta, vaikka lunta ei ollutkaan. Valot ja ihmisistä huokuva energia tekevät joulun. Täydellinen irtiotto normaalista arjesta. Toivottavasti tunnelma välittyy myös kuvista. Stockmanin jouluikkunat näyttivät upeilta ja ihmiset jonottivat vuorotellen katsomaan niitä. Siitä vaan tietää että joulu on lähellä.

Tänään olemme viettäneet itsenäisyyspäivää. Ihanaa itsenäisyyspäivää 101-vuotiaalle Suomelle! 

Xx 

Marianne