Hello!

Huh, vihdoinkin...

Valkoinen blogipohja valmiina täytettäväksi arkisilla kohelluksilla, fiiliskuvilla sekä kaikella mitä ikinä koenkaan mielekkääksi jakaa kanssanne. :) Jos lokerointia kaipaatte, niin sanoisin blogini olevan lifestyle - osastoa, paino vahvasti sanalla life. 

Mitä se life sitten pitää sisällään? Minun kohdallani ainakin unelmien tavoittelua ja arkista ahertamista, tanssimista, treenaamista, matkustelua, kauneudenhoitoa sekä fiilistelyä ystävien ja perheen seurassa. Tulen jakamaan kanssanne ajatuksiani sekä postaamaan kuvia ja videoita matkani varrelta.

Blogin perustaminen on pyörinyt mielessäni jo pitkään. Kuitenkin vasta nyt elämäntilanteeni on sellainen, että pystyn raivaamaan tarpeeksi aikaani tällaiselle harrastukselle. Minä kun olen sellainen tyyppi, että jos jotain tehdään, niin se tehdään täysillä! Sitä periaatetta noudatan myös tämän harrastuksen kanssa. En voi myöskään väheksyä mieheni ja ystävieni rohkaisevan kannustuksen voimaa. Kiitos siis teille!

Yksi syy tämän blogin aloittamiseen juuri nyt on myöskin se, että tämä tuleva kesä tuo tullessaan niin paljon kaikkea uutta ja jännittävää! Haluan kirjoittaa asioita ylös, ikään kuin muistoksi... Niistä uusista ja jännittävistä asioista kerron teille myöhemmin lisää. ;) Toivon myös, että blogini lukijat saisivat tästä piristystä arjen keskelle. Sitä meistä jokainen joskus tarvitsee! Minä haluan jakaa ympärilleni hyvää fiilistä ja innostaa ihmisiä toteuttamaan itseään ja toivon, että se välittyy postauksistani teille kaikille! 

Olen tehnyt elämässäni vaikka ja mitä, mutta blogin kirjoittaminen on minulle ihan uutta. Voisi jopa sanoa, että olen astunut hiukan epämukavuusaluelleni tämän kirjoittamisen kanssa... Minä kun olen enemmänkin sellainen puhuja-tyyppi. Rakastan käydä pitkiä keskusteluja tärkeistä ja ei-niin-tärkeistä aiheista sekä tutustua uusiin ihmisiin ja heidän tarinoihinsa. Otan siis mielelläni teiltä vastaan juttuidoita, kysymyksiä ja kommentteja, jotta saan tämän homman rullaamaan! 

Ja niin... Olen siis Sonja, kouvolalainen, hiljattain 25-vuotta täyttänyt nainen. Sen suurempia esittelyjä itsestäni en aio kirjoittaa, kukin tehkööt omat päätelmänsä. ;)

Tervetuloa seuraamaan blogiani ja kurkistamaan elämääni!