Kuvaukset

Hello!

Viikonloppu meni taas hurjan nopeasti, kun tekemistä riitti. Lauantaiksi olimme sopineet ystäväni Pulkkisen Mikan kanssa kuvaukset, tarkoituksenamme räpsiä hieman uusia kuvia ulkoilmassa. Olen ollut Mikan kuvattavana aikaisemminkin useita kertoja, mutta kyllä hän kerta toisensa jälkeen osaa yllättää lopputuloksella. 

Tässä pari kuvaa, jotka nappasimme heti alkuun studiolla:
 

© Mika Pulkkinen Photography
© Mika Pulkkinen PhotographyAlkuun otimme siis muutamia kuvia studiolla sisätiloissa ja sitten siirryimme ulkoilmaan. Lähdimme suunnistamaan kohti Hurukselaa. Mika oli bongannut sieltä upean paikan, jossa meidän oli tarkoitus kuvata.

Kun saavuimme kuvauspaikalle, tajusin, että olen ollut siellä lapsena useita kertoja. Isäni nimittäin on kotoisin sieltä päin ja lapsena kävimme monta kertaa kalastamassa juurikin tuossa samaisessa paikassa. Hauska sattuma! Paikka on jäänyt itselläni ihan unholaan ja olen käynyt sielä viimeksi joskus kymmenen vuotta sitten.

Nyt ideamme oli siis näpsiä kuvia sekä metsässä, että vedessä. Kaikki, ketkä minut tuntevat, tietävät etten ole mikään varsinainen vesipeto: Suomessa en ole käynyt uimassa tänäkään kesänä ollenkaan.. talviturkin heitin Kreikassa. Voitte siis kuvitella, etten kovin innoissani pompannut sinne veteen mekko päällä. Ilma oli pilvinen ja vesi viileää. Naurattaa vieläkin, kun mietin sitä näkyä, kun rämmin valkoinen mekko päällä siellä jorpakossa yrittäen päästä sen keskellä olevalle kivelle seisomaan. Ei ollut mikään helppo homma ! :D Lopputulos oli kuitenkin kaiken sen vaivan arvoinen.

Laitan tässä muutaman kuvan teille näytille:

© Mika Pulkkinen Photography
© Mika Pulkkinen Photography
© Mika Pulkkinen Photography

Mitä olette mieltä?

Otimme kuvia myös kuivalla maalla, metsässä. Saimme aikaan ihan satumaisen kauniita kuvia sielläkin. Ei haitannut itikat eikä muutkaan ötökät, kun meillä oli niin hyvä meininki!

Mikan kanssa kuvaaminen on aina yhtä hauskaa ja on ilo seurata hänen ammattimaista tapaansa työskennellä. Opin joka kerta häneltä jotain uutta! :) Tässä vielä suosikkini metsässä kuvatusta setistä:
 

© Mika Pulkkinen Photography


En voi olla muuta kuin tyytyväinen. Mikan taidonnäytteisiin pääsee tutustumaan tarkemmin mm. Instagramissa @mikapulkkinenphotography ja hänen nettisivuillaan http://www.mikapulkkinen.net/. Sieltä löytyy kuvagalleria, josta voitte nähdä lisää hänen töitään! Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Loppuun haluan kertoa myös Mikan viimeisimmästä tempauksesta. Hän ojentanut auttavan kätensä maatalousyrittäjien tukemiseksi, tarkoituksenaan auttaa omalla osaamisalueellaan sellaisia maaseudun yrittäjiä, jotka kaipaavat kuvamateriaalia esim. uusille nettisivuille, markkinoinnin tueksi. Ajatuksena hänellä on antaa vastikkeetonta apua tässä ainaisessa negatiivisessa maailmassa maaseudun osalta. Juuri tällaista tekemisen meininkiä me tarvitaan Suomessa ehdottomasti lisää! Hienoa Mika! :)

Mikäli joku tämän lukija kokee kiinnostusta lähteä mukaan kyseiseen projektiin, niin ei muuta kun yhteydenottoa Mikaan. Hän toivoo, että mahdollisesti tulevat yhteydenotot ovat sellaisilta maaseudun yrittäjiltä, joille tuon tyyppinen apu olisi oman yrittämisen kannalta tärkeää ja tarpeellista.

Kiinnostuneet tilat voivat ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse mika.pulkkinen@kuvakartano.fi.

Tässä vielä linkki Maaseudun tulevaisuus - lehden juttuun aiheesta : http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/valokuvayritt%C3%A4j%C3%A4-k%C3%A4%C3%A4ri-hihat-ja-suuntasi-linssins%C3%A4-apua-tarvitseville-tiloille-1.156492

Ihanaa ja energistä loppuviikkoa kaikille lukijoille! Sääennusteen mukaan loppuviikkokin on aurinkoinen, nautitaan siis siitä! <3

- Sonja