Kisa kuulumisia Espanjasta

Kisat ohi ja käyn nyt läpi hieman koko sessiota :)

Suomen maajoukkueella matkaan lähdettiin to 4.5 klo 13.40 kohti Barcelonaa.
Ensimmäinen vastoin käyminen tuli siinä kun meikäläisen puuroateri heitettiin roskiin jo turvatarkastuksessa. Puuro olisi pitänyt pakata matkalaukkuun, koska olisin joka tapauksessa syönyt sen vasta perillä. Lento meni hyvin ja sain nukuttuakin hieman koneessa. 

Hotellille päästyämme alkoikin sitten rumba. Ensin meidän piti täytellä lippuja ja lappuja jotta saimme viralliset kisapassit ja voisimme rekisteröityä kisaan ja sitten vasta pääsisimme jonottamaan mittaukseen jne. 
Saimme lappuset, mutta sitten kun lähdimme rekisteröitymään, osan papereista puuttui virallinen leima ja eikun TAAS jonottamaan ja hakemaan leimaa näihin papereihin. 

Laput kuin saimme käsiimme niin mittaukseen ja biksu + kenkätsekkiin. 
Pituus kyllä mitattiin, mutta biksuja ja kenkiä ei kyllä tsekattu missään vaiheessa :) Eli turhaa laitoimme kaikki bikinit päälle ;) Sillä välin kun kisaajat rekisteröityvät, meidän kisavastaavat lähtivät hoitamaan meille huoneita, koska näitä kahta jonotustahan ei voinut hoitaa yhtäaikaa ;D jota kyllä porukalla ihmeteltiin... Mutta maassa maan tavalla.. Kellohan oli tietenkin jo niin paljon, taisi olla jotain klo 21 ja hotellin ruokatarjoilu loppui klo 21.30 tiesimme että iltapalaa emme saa, ellei makseta ite sitä (15€). Itse olin syönyt jo hotellilla ruoan noin tuntia aiemmin niin iltapalaa en vielä perään viitsinyt syödä. 

No hotelliin kirjautuminen kesti ja kesti - aulassa ei ollut enää kuin meidän porukka niin nakkasin että -jospa meille ei olekaan huoneita - ja niinhän siinä kävikin että huoneita ei meille todellakaan ollu varattu. Eli kimpsut kasaan ja erihotellille. Tässä vaiheessa porukka jaettiin kolmeen osaan, koska joutuisimme jakaantumaan kolmeen erihotelliin. Omalta osaltani pääsin hotelliin paikallista aikaa 0.30 eli Suomen aikaa 1.30 eli pitkä päivä tuli näin ennen kisoja, koska itselläni oli kisat jo seuraavana päivänä...

Odotellaan aulassa...
...vielä jaksaa

Kello virittelin herättämään klo 9, koska kisani olisi 15 jälkeen - tarkkaa aikataulua ei ollut :/
Heräsin kuitenkin tuttuun tapaan klo 6.00 ja oli kauhee nälkä - koska iltapala oli tosiaan jäänyt edelliseltä illalta väliin.
Lähdin käymään pienellä kropan herättely lenkillä ennen aamiaista, koska sinne pääsisi vasta klo 8.00

Näkymä parvekkeelta ennen lenkille lähtöä <3

Tässä muutama kuva kisa-aamun kunnosta :)

kisa-aamun kuntoa hotellilla
pohjalla 2xpro tan - Jan tana puuttuu

Kävelylenkki - aamupala - ja kevyt suihku, jotta ylimääräiset Pro Tanit lähtee pois ennen Jan Tanan laittoa. Aioin ensin laittaa Jan Tanan itse + kisakaverin avustuksella, mutta kun väkemme jaoteltiin kolmeen hotelliin päädyin suihkurusketukseen, joka oli sovittukin  klo 10.00 Tannerin Ninan kanssa. Ja kyllähän se kävi näppärästi ja tosiaan värjäys on ihan PRIIMAAA!!!
Eli parit kerrokset suihkutettiin Jan Tanaa.

Ja sen jälkeen alkoikin meikkioperaatio. Tein itse jo pohjat ja meikin, jota sitten viimeisteltiin ja laitettiin hiukset kuosiin!!! 

"hieman" tupeerausta pohjalle :D

 

Lähtö valmiina :D

Ja sitten vielä Kirsi lähtö valmiiksi niin voidaan lähtee kisapaikalle... 

Kirsi kohta ready
Niko rentoutui sillä välin auringossa ;D

 

Sit lähettiinkin tilaamaan taxia ja kisapaikalla jalat kohti kattoa n.klo 15.00

Mitäs me masterssit... Joko päästään sinne lavalle... Fiilis molemmilla hyvä vaikka PIIIITKÄÄÄÄ paivä tiedossa.

Eli saatiin tosiaan kisapaikalla kuulla, että joudutaan odotteleen ainakin klo 18-19...
eli eikun rennosti vaan... Osa muista kisaajista rullailli värit ihoon vasta bäkkärillä, ja nyt ymmärränkin sen - koska siellä ei tosiaankaan ollut aikatauluja niin kuin meillä Suomessa..
Ja jos oli ei ne ainakaan pitäneet paikkaansa.. 

Vielä kahdeksan aikaan makoiltiin lattialla ja sitten lähdin vaihtamaan bikinit päälle ja käymään  vessassa. Korjailtiin hieman väriä ja alettiin liimaan bikineitä kaikessa rauhassa kun ajateltiin että vielä on aikaa!!!

Sitten meille tultiinkin jo sanomaan että alas lähtö valmiiksi - ja niin tuli loppu viimein kiire!!!
Caroliina liimas biksut paikoilleen ja alkoi levittämään öljyjä samalla ku pumppailin.

Muutama pala suklaata suuhun ja pumppiviinat naamaan ja lavalla... JEEEE viimeinkin!!
Kello taisi olla tuolloin yhdeksän - eli aikataulu oli todellakin venynyt pitkäksi.
Hyvä kuitenkin että pääsimme lavalle, kun kuulemma joskus on siirretty kisat seuraavalle päivälle. Toisaalta se olisi saattanut olla parempikin, koska edellinen pitkä päivä ei varmasti ollut tehnyt ainakaan hyvää kunnolle!!!

JA tässä meikäläisen sarja

Body Fitness Masters +35 vuotiaat. Meitä piti olla kaksi sarjaa -163 sekä +163 mutta tähänkin oli tullut muutoksia ja line up oli siksi näin pitkä. Eli kisat alkaisivat eliminaatiolla.
Kisasin nro.135

Ja sitten ollaankin jo lavalla :D
Line uppia eri kulmasta
Poseeraus edestä...
Ja vielä näkymää edestä
Ja sivulta
Ja takaa - tässä kuvassa selkä ei ole kunnolla auki - mutta oli kuulemma auennut kuitenkin hyvin :) toivotaan ainakin...
Ja toinen puoli...
Meikäläinen näkyy taustalla line up:issa

 

ja siellä myös
ja siellä myös
minä taustalla

Kuvat jäi vähäiseksi kun en tosiaan päässyt eliminaatio kierrosta pidemmälle.
Hyvän palautteen kuitenkin sai, että lava meni todella hyvin ja asennot myös, että ainut miinus oli että valo oli osunut huonosti kohdalleni, että olin jäänyt varjoon, mutta näillehän ei voi mitään. Se on sitä huonoa tuuria...
Mutta väsymystä ei ollut näkynyt, vaikka tosiaan meidän kisat oli vasta illalla klo 21-22 välillä. 

Ja urakan jälkeen suklaata suuhan ja syömään :) Kirsi sijoittui omassa sarjassaan (BF Masters +45 vuotiaat) 5.sijalle!!! Joka oli tosi hyvä!!!

 

Nyt nautitaan... Urakka ohi!!!

Suurimmalla osalla kisaajista urakka vielä edessä, huomenna Body Fitness -kisaajat ja Sunnuntaina Bikini Fitness!!

Me nautitaan loppuaika lomasta ja lähdetään huomenna lauantaita Barcelonaan!!!

Moi <3

Tämän kisamatkan mahdollistivat: