3 x maukasta mansikasta

Heippa kaverit! Täällä ollaan aivan fiiliksissä, sillä tänään saan äitini tänne yli viikon mittaiselle vierailulle ja kaupasta saa vihdoin ranskalaisia mansikoita! Mansikat ja pensasmustikat ovat vakiomarjoja kesälautasellani ja variaatioita etenkin mansikan käytölle keittiössä on lukemattomia! Ahh, aivan ihanaa :) Tässä kolme ideaa mihin mansikkaa voi käyttää, muutenkin kuin tortun päällysteenä tai sellaisenaan naposteltavana herkkuna.

1. Mansikka-mozzarellasalaatti

 

2. Mansikka-vuohenjuustoleivät

 

3. Strawberry milkshake terveellisemmin

Siinä muutama reseptivinkki, joissa herkun kruunaa mansikka. Näitä on varmasti luvassa lisää kesän myötä, kunhan pääsen kehittelemään uusia yhdistelmiä kotona. Mielessä oli myös jonkinlaisen kotitekoisen yrttipeston kehittely ja sen yhdistäminen mansikkaan. Katsotaan mitä tästä saadaan aikaiseksi!

Nyt toivottelen kaikille ihanaa viikonloppua ja muistakaa katsoa blogi myös huomenna, sain nimittäin Liebster blogihaasteen ja tuolloin luvassa mm. vastauksia haasteen lähettäjän, pian esikoisensa synnyttävän Jennan kysymyksiin ja haasteen edelleenlähetys muutamalle Starboxilaiselle! PS. Jennan blogia voit käydä kurkkaamassa täältä!

x Marianne