Biarritz ja ekan lomapäivän kuvat & tunnelmat

Heippa kaverit! Täällä eka lomapäivä vaihtuu hiljalleen iltaan ja täytyy kyllä sanoa, että nyt oli nappivalinta paikan suhteen! Saavuimme tänään noin yhden aikaan iltapäivällä aurinkoiseen Biarritziin ja olin ihan hurmioissani kun näin vuokraamamme talon. Tätä voisi kuvailla vain sanoin "aivan ihana". Jokainen detalji tämän perheen kodissa on kuin suoraan sisustuslehdestä ja noudattelee astioitaan myöden viimeisimpiä trendejä. Olen siis tänään pääosin vain haahuillut ympäri tätä paikkaa ja huokaillut silkasta ihastuksesta ja käynyt pulahtelemassa uima-altaassa :)

Makkarissa on ihana vanha peili, oli siis pakko ottaa yksi peiliselfie :) Yläkerran terassilla on ihana muhkea sohva. Uima-altaaseen pääsee suoraan kaikista alakerran huoneista. Kätevää aamu- ja iltauinteja ajatellen :) Tämän iltapäivän olohuone.

Talosta saimme vihiä mieheni maajoukkuetutuilta ja hetken arvoimme tämän Bordeaux'sta kahden tunnin ajomatkan päässä sijaitsevan paikan ja Corsican välillä ja lopulta (onneksi) tuumasimme, että koiran kanssa reissatessa tänne on kivempi tulla ja onhan tässä yksityisyys ihan eri luokkaa kuin hotellissa. Lisäksi emme tämän valinnan kanssa menettäneet lyhyestä lomasta kahta päivää matkoihin, sillä Corsicalle olisimme matkanneet myös autolla ja ajo- ja lauttamatkoihin olisi uponnut turhan paljon aikaa.

Patu nauttii viileistä kivilattioista ja siitä, että voi juoksennella huoneesta toiseen ja terassilta toiselle. Nämä maisemat <3 Lähin ranta. Kesäpäivän nautiskelijoita.

Käväisimme vähän kurkistelemassa ympärystöäkin ja löysimme kivan pienen rannan ihan tästä läheltä ja sen vierestä loistavat treenimaastot huomisaamulle. Maasto on täällä hyvin kumpuilevaa ja huomenna onkin kunnon mäkijuoksutreenit heti aamusta. En malta odottaa! Itseni kohdalla ehkä yksi kohokohdista tällä lomalla on juoksulenkit näissä maisemissa. Ihan eri luokkaa kuin Bordeaux ja sen ruuhkaisilla kaduilla kipitteleminen. Olemme molemmat sen verran väsyneitä tänään, että uskon että pieni lasi roséta ja uni tulee kyllä äkkiä! Nyt ensin kuitenkin vielä ilta-auringosta nautiskelua. Palaillaan taas ensi viikolla!

Olohuone Terassilta Olohuoneen sisustusta Terassilta

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

x Marianne