Deitti-illan asu

Heippa kaverit ja ihanaa lauantai-iltaa! Täällä ollaan vietetty hyvin sporttista ja rentoa päivää: aamulla vedettiin salitreenit miehen kanssa, iltapäivä meni aurinkotuolissa loikoillessa terassilla, sitten oli vuorossa Suomen kannustaminen mm-lätkässä ja nyt teemme juuri lähtöä katsomaan roller hockey finaalipeliä, jossa pelaa pari kaveriamme. Tämän jälkeen ilta jatkuu Bordeaux'n keskustassa, jossa on Les Épicuriales tapahtuma. Lyhyesti sanottuna Bordeaux'n keskustaan on pystytetty tyylikäs telttakuja jota koristaa erilaiset eksoottiset kasvit ja sisään kävellessä eteen avautuu ravintolamaailma lukuisine terasseineen. Tässä pari viikkoa kestävässä tapahtumassa pääsee herkuttelemaan jos jonkinnäköisissä ravintoloissa, mutta kunnon herkkusuut varaavat itselleen paikan Michelin-tähti kokkien houstaamille illallisille. Itse vielä arvon, että varaanko paikan 4.6. tapahtuman finaali-illalliselle, se kun sattuu sopivasti lauantaille jolloin lomani alkaa.

Mutta nyt asiaan eli vähän kuvia eilisen treffi-illan asusta. Kävimme eilen katsomassa X-men Apocalypsen ja teemaan sopien pistin päälle vähän asenteellisempaa vermettä. Tänään lähdetään vähän kevyemmällä yläosalla ja avokkailla, mutta eilen oli sen verran viileämpää, että tämä kombo oli etenkin takaisin kävellessä oikein näppärä.

Takki Promod// T-paita H&M// Kaulakoru Urban Outfitters// Korvikset Snö of Sweden// Aurinkolasit Ray Ban// Laukku DKNY// Housut Zara

Kas näin! Siinä eilisen lookki kaikessa yksinkertaisuudessaan :) Tänään päällä on samat housut, mutta muuten vähän erinäköiset vermeet, veikkaan että asukuvien sijaan saatan päivittää tänne illasta muutamia otoksia. Uusi kamera on vielä matkan päällä tänne, joten pitää tsekata jos kännykkäkameran kuvat ovat laadultaan tarpeeksi hyviä tänne, kun kuvataan hämärällä.

Eipä tällä erää muuta, nyt pitää kiiruhtaa tukanlaittoon ja korjaamaan meikki ennen kuin tulee kiire! Ihanaa lauantain jatkoa teille ja eiköhän kannusteta huomenna Suomi voittoon finaalipelissä! ;)

x Marianne