Hyvää Joulua // Merry Christmas

Heippa kaverit! Täällä ollaan vihdoin joulunvietossa Suomessa ja vanhempien luona Mikkelissä. Pari yötä olen täällä jo ollut ja pari on vielä edessä ja en voi sanoin kuvailla miten mahtava fiilis on olla pitkästä aikaa koti-kotona jouluna!

Täällä on noudatettu perinteitä ja katsottu joulurauhanjulistus, syöty riisipuuroa ja koristeltu siskon kanssa kuusi ja pian on aika lähteä joulusaunaan, joka on kaikista jouluperinteistä itselleni rakkain. Kuten kerroinkin jo aiemmin, aion perehtyä nyt tänään ja huomenna vain laatuajan viettoon perheen kesken, mutta jos haluat seurata joulumeinkinkiä täällä meillä, kannattaa pitää silmällä Instagramia, sillä sinne päivittelen hieman useammin.

Nyt toivottelen kaikille oikein ihanaa ja rauhallista jouluaattoa ja joulunaikaa. Nauttikaa ja ottakaa rennosti! Palataan pian! x

//

Hey guys! Happy Christmas greetings from Finland!! I'm so happy to be back home it's hard even to describe it. Christmas is very important in our family and therefore being here after all these years means the world to me. Plus a couple days off just feels magic if I'm being honest.

We've been doing our traditional things so far: watched the Christmas peace declaration from TV (Finns take Christmas seriously and you need to respect the peace and quiet around here over the holidays..;), had our typical Christmas lunch which is rice porridge with cinnamon and sugar and decorated the tree with my sister.

Soon it's time for my favourite tradition, the Christmas sauna in candlelight. Then we start preparing the buffet dinner for this evening. As I said in my previous post, I'm going to focus on spending quality time with the family but if you really want to keep up to date, you can check my posts on my Instagram over the weekend (@ninnibesch).

I wish you all a Merry Little Christmas <3 Talk soon! x

Marianne