Kesäkynnet helposti - kiireisen naisen pelastaa yksi laite!

Heippa kaverit! Viikko on hurahtanut täällä aivan tolkuttoman härdellin keskellä ja väsymys on painanut sen verran, että en ole saanut aikaiseksi tulla tänne höpöttelemään kuulumisia. Torstai on tunnetusti toivoa täynnä ja ajattelinkin näin melkein viikonlopun kynnyksellä esitellä teille oman arjen ilostuttajani, nimittäin Scholl Velvet Smooth kynsienhoitolaitteen! Olen ehkä laiskoin ikinä käymään manikyyrissä ja suoraan sanottuna se on minusta turhaa rahan haaskausta ellei oikeasti ole jotain tärkeää menoa jolloin pitäisi olla superhuoliteltu ja siksi kynteni ovat usein aika tylsän näköiset ja hyvin harvoin lakatut. Asiaa ei toki ole helpottanut se, että INHOAN kynsien viilaamista, se saa minussa aikaan saman reaktion kuin sokerisen karkin narskuminen hampaissa tai liidulla taulun kirskuttaminen - hrrr! Ja täten olen yleisimmin vain leikannut kynteni ja siihen on oikeastaan rajoittunut kynsieni laittaminen kotona. Puolassa asuessa kävin silloin tällöin laitattamassa hybridi manikyyrin joka kesti nättinä kolmisen viikkoa, koska se maksoi alakerrassamme sijainneessa hoitolassa vain kymmenen euroa, mutta lopetin senkin aika lyhyeen todettuani kynsieni kunnon heikentyneen roimasti tämän seurauksena.

Sain Schollin VS laitteen joululahjaksi ja pitkään se notkui pakkauksessaan kylpyhuoneen laatikossa kaikkien muiden kynsien/käsien ja jalkojen hoitotuotteiden sekä laajan kynsilakkavalikoiman seassa. Hiljattain kylppärin laatikoita kolutessani huvituin siitä miten paljon minulla on erilaisia viiloja, lakkoja ja öljyjä kynsille, mutta kuinka vähän niitä käytän. Sitten otin asiakseni kokeilla tätä ihmelaitetta ja paluuta ei ole ollut! Ihan loistava härpäke, todellinen pelastus! Laite on patterikäyttöinen ja siinä on kolme eri "viilaa". Ensimmäinen on kynsien muotoiluun, toinen on pinnan hiomiseen ja kolmas kiillottaa kynnen. Voit valita kahdesta eri tehosta kuinka vikkelään laite hioo. Tämän käyttöönoton myötä kaikki viilauksen aiheuttamat ällötykset poistuivat ja nyt kynsien laittaminen on todella helppoa ja mukavaa. Usein viikolla saatan päätyä vain hiomaan kynnet ja laittamaan pelkän pohjalakan kynnelle, jolloin tuloksena on siisti ja hillitty lookki. Pohja- ja päällyslakkana vannon Sally Hansenin nimeen, tämä double duty toimii mainiosti!

Nyt viikonloppua kohden halusin laittaa jotain tyttömäistä ja lakkasin kynsiin kaksi kerrosta INGLOTin vaaleanpunaista (n°863) lakkaa ja päälle osaan kynsiä kerroksen Lumene Natural Coden Magic Dustia (n°60). Tulos oli mielestäni tosi kiva ja hempeä ja juuri sopiva alkukesän hempeään fiilikseen. Vaikken muuten mikään kimalluksen ystävä olekaan, tuo tämä pieni glitter vähän jotain särmää muuten niin neutraaliin sävyyn.

Semmoiset kesäkynnet tällä kertaa! Taidan käydä hamstraamassa vähän uutuuslakkoja kunhan työviikko on taputeltu, kyllä valikoimassa aina tilaa sen verran on ja onhan se pysyttävä ajantasalla näissäkin jutuissa ;) Nyt aamutreenit alle ja duuniin mars!

Ei muuta kuin ihanaa torstaita teille, palaillaan taas viikonloppuna!

x Marianne