Liebster Award- haaste

Heippa kaverit! Täällä on lauantain lenkkeilyt hoidettu ja brunssipöydästä olisi tarkoitus pian ryömiä keskustan suuntaan, ajatuksena olisi käydä vähän kaupoilla nuuhkimassa kevään uutuuksia sekä muuten vain ihmettelmässä maailman menoa. Epävakainen sää siirsi meidän rannikkovierailun ensi viikkoon, mutta ei hätää, kaupungilla riittää nähtävää!

Mutta asiaan. Sain tällä viikolla ystävältäni Jennalta haasteen Liebster Awardiin eli ei muuta kun kiitos kovasti Jennalle haasteesta ja että ajattelit minua! <3 Jenna kirjoittelee Lilyn puolella blogia esikoisensa odotuksesta ja terveellisistä elämäntavoistaan, siellä on mm. joogajuttuja ja kropalle lempeämpiä herkkuja. Käykäähän katsomassa Bébé on Board täältä! Haasteen idea on tehdä vielä pienempiä ja kasvussa olevia blogeja tutummaksi verkostoitumalla ja linkkaamalla blogeja.

Tässä ohjeet haasteen saaneille:

  1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
  2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
  3. Nimeä ja linkkaa Liebster Awardin ansaitsevat blogit.
  4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.

1. Mistä unelmoit tällä hetkellä?
Olen aikamoinen haaveilija, joten tähän voisi luetella vaikka mitä. Tällä hetkellä unelmoin ainakin puolimaratonin juoksemisesta, helteisistä kesäaamuista kun voi aikaisin muiden vielä nukkuessa lähteä aamulenkille, kesälomasta Biarritzin maisemissa, kiireettömistä hetkistä markkinoilla kori täynnä hedelmiä ja vihanneksia, matkasta Suomeen ja ja ja....

2. Mikä on suosikki herkkusi?
Aikamoisena herkkusuuna vaikea kysymys. Tällä hetkellä olen ihastunut Lindt merkin acai&mustikka/tummasuklaa palleroihin. Taivaallisia! Lisäksi marjakaudella vaniljajäätelö ja mansikat ovat ihania.

3. Itse tehty brunssi vai brunssi ravintolassa?
Porukalla on ihana syödä kotona brunssia, mutta jos ollaan kahdelleen on myös kiva syödä ulkona, sillä tällöin voi ihmetellä muita ihmisiä ja heidän aamiaisrutiinejaan. Annosstalkkausta siis!

4. Mikä on suosikki juhlapyhäsi?
Joulu! Mutta vain silloin kun saan olla Suomessa vanhempieni luona. Se on ainoa paikka jossa joulu on oikeasti joulu. En ole ollut kotona jouluna vuosiin ja se harmittaa todella paljon.

5. Minne haluaisit seuraavaksi matkustaa?
Oooh, matkahaaveilu, tuo lempihaaveiluni aihe. Sanoisin, että Bali tai joku trooppinen ihanuus jossa voisi vuokrata yksityisen villan ja nautiskella aamukahvia vehreässä ympäristössä ja sen jälkeen pulahtaa uimaan omaan uima-altaaseen. Shoppailulomana sanoisin New York.

6. Ketä ihailet?
Niin monia ihmisiä. Minulla ei ole varsinaisia idoleita, mutta ihailen vahvoja naispersoonia, jotka ovat raivanneet tilansa ankarassa bisnesmaailmassa huipulle. Kovia naisia, jotka ovat charmantteja ja joilla kuitenkin on myös pehmeä puoli ja hyvä sydän. 

7. Milloin olet viimeksi nauranut niin kovaa että kyyneleet valuivat silmistä?
Barcelonassa tyttöjen pääsiäisreissulla. Siihen liittyi naamioita ja hyvin outoa huumoria. Hyvässä seurassa nauru on herkässä!

8. Jos saisit olla päivän kuka tahansa henkilö (elävä tai kuollut) kenet valitsisit?
Meryl Streep. En tiedä mistä tämä tuli, mutta arvostan häntä näyttelijänä ja hänessä on valtava karisma. Lisäksi pääsisi kurkistamaan Hollywood elämään ilman että siihen liittyy kaikkea pinnallista schaissea mitä nuorempiin tähtiin usein yhdistetään. 

9. Suosikkikirjasi?
Pidän lukemisesta, mutta yhtä teosta yli muiden ei ole nimetä. Tällä hetkellä minulla on luettavana Sunjeev Sahotan 'The Year of the Runaways', joka on kiehtova tarina kolmesta intialaisesta siirtolaisesta Englannissa.

10. Jos sinun pitäisi lähteä opiskelemaan kokonaan uutta alaa, mitä se olisi?
Lääke- tai oikeustiede. 

11. Ja klassikko teinivuosilta; julkkis miesihastuksesi? ;)
Hmmm, tällä hetkellä täytyy sanoa että Gabriel Macht Suitsista ja Javier Bardem on aina ihana. 

Ja tässä sitten minun kysymykseni:

1. Lempiruokasi?
2. Illallinen ravintolassa vai take away ja Netflix?
3. Mikä on lempivuodenaikasi?
4. Jos voisit teleportata itsesi jonnekin tällä sekunnilla, minne menisit?
5. Paras piirre sinussa?
6. Oletko kissa- vai koiraihminen?
7. Jos voisit muuttaa yhden asian maailmassa, mikä se olisi?
8. Lempikaupunkisi Suomessa?
9. Suosikki liikuntalajisi?
10. Mitä kieliä puhut?
11. Paras lomareissusi tähän mennessä?

Ja haastelen mukaan pari Starboxilaista randomisti valittuna eli: 
Terveiset päiväntasaajalta
Valkoinen Paletti
Niin paljon, että riittää
Äiti, kehystetääks tää?

Ei muuta kun vastailemaan ja ihanaa viikonloppua kaikille! :)

x Marianne