Lomasuunnitelmista // Holiday planning

Ainahan se on mielessä, loma nimittäin ja pianhan se jo taas tuolta nurkan takaa lähestyy. Mahtavaa :) Mutta täytyy sanoa, että kadehdin sellaisia pariskuntia, jotka ovat kykeneviä päättämään lomasuunnitelmistaan yksimielisesti ja tehokkaasti. Tiedättehän ne pariskunnat, jotka varaavat lomansa jo puoli vuotta etukäteen. Meillä nimittäin suunnitelmien tekeminen on todella hankalaa. Tietysti jääkiekko aiheuttaa omat ongelmansa, kun ei tiedä aina tarkasti päiviä, jotka meille käy, mutta isommat ongelmat johtuvat enemmänkin jahkailusta kuin jääkiekon aiheuttamista rajoitteista. Minä en suinkaan ole hankala kesälomasuunnitelmien suhteen, sillä tyytyväisyyteni on taattu seuraavilla elementeillä:

 • Hotellimajoitus aamiaisella
 • Kuntosali
 • Uima-allas
 • Vehreä ympäristö ja meri

Ei kovin vaikeaa vai mitä? Löysinkin jo hetsilteen lukuisia paikkoja, jotka toimisivat minulle. Listalleni tiensä löysivät:

 • Kreikka (ei niin vihreää, mutta se Santorinin auringonlasku… Huoh)
 • Kroatia
 • Portugali (Douro-laakso , Madeira, Lisbon)
 • Italia (Amalfi-coast etc)
 • Bali (ahh)

Mutta mieheni on hieman nirsompi lomakohteiden suhteen. Olemmekin ehtineet jo suunnittelemaan kesälomaamme niin Singaporeen, Japaniin, Sri Lankalle kuin Kreikkaankin, kunnes saimme hääkutsun kesäkuulle Sloveniaan. Tällä hetkellä näyttää siis sille, että otamme kesäkuussa lennot Venetsiaan, Italiaan ja hengailemme siellä pari päivää ja jatkamme matkaa autolla Sloveniaan hääkemmakoihin. Siihen se suunnitelma sitten päättyykin. Mieheni haluaisi matkata sen jälkeen Portugaliin ja reissata siellä paikasta toiseen reilun viikon ajan, kun taas itse ehdotin, että kun kerran olemme jo kulmilla, jatkaisimme joko Italiassa (se Amalfi-coast…) tai sitten Kroatiassa. Kyllästyneenä ikuiseen venkoiluun, sanoin miehelleni, että jätän lomamme suunnittelun hänen haltuunsa ja odottelen sitten vain käskyä, että nyt pitää pakata laukut ja että reissusuunnitelma on tämä ja tämä.

Hommaa helpottaa onneksi se, että vanhempani ovat jo varanneet lentonsa Bordeaux’iin kesäkuun alulle, jolloin he tulevat koiravahdeiksi tänne lomamme ajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että loman ajanjakso on jo päätetty, on sekin jo jotain ;) Nyt siis vain odotellaan uutisia sen suhteen, että mikä on suuntimamme Slovenian hääkemmakoitten jälkeen… Pidän teidät ajantasalla kunhan tästä on lisää tietoa ;) Sillä välin, tässä muutama kuva ideaalikohteistani (kuvalähde: Google, en omista oikeuksia kuviin)! Mitä lomasuunnitelmia teillä on?

Kivaa torstaita toivotellen! x Marianne

//

It’s always on the mind, vacation that is. And guess what, it’s just around the corner as when you think about it, we’re already in April which means our holidays which will take part in June are coming at a pace that I’m not even prepared for (I mean where’s my bikini shape, right?!)! Anyways, sometimes I truly envy those couples that can make up their holiday plans in advance and really efficiently; like six months beforehand and be done with it. Well my friends, that is not the case around our house. And despite what you may think it is not because of my pickiness. Why? Because all that I need for my holidays is the following:

 • A hotel with a good breakfast
 • A gym
 • A pool
 • Green surroundings and the sea

I already found several places that could work for me as holiday destinations. So far these places have found their ways on my list:

 • Greece (not so green, but that Santorini sunset, right?!)
 • Croatia
 • Portugal
 • Italy (that Amalfi coast tho…)
 • Bali (no explanation needed, right?!)

Not that complicated right? But my hubby is a bit trickier than I am; he likes to change his mind you see ;) So far we’ve already made travel plans to go to Singapore, Japan, Sri Lanka and Greece until we got invited to a wedding in Slovenia. So right now the plan is to fly to Venice in Italy, hang around for a couple of days and then take a car to go experience the wedding fun. After that, the plans are open. I suggested, since we’re already around the hoods, we should enjoy Italy and Croatia but hubby insists on going to Portugal. So I gave him all the rights to make decisions and told the man to let me know when I need to pack my bags and what to put in them.

What makes things easier is that my parents already booked their flights to Bordeaux (they’re coming dog sitting during our holidays) so we have a time frame for this thing. That’s already a good start isn’t it ;)

So now all I have to do is to wait and see what the holiday plans are after the adventures in Slovenia! I’ll keep you posted on our final destination and obviously I’ll be blogging throughout the vacays ;) In the meanwhile here’s a few pics from Google (I don't own any rights) about some good spots I’d like to visit! What are your holiday plans for this summer?

Wishing you all a fab Thursday!

xx Marianne