Ostoksia ja herkkuja: viikonloppu kuvina

Heippa kaverit! Täällä on vietetty viikonloppua oikein mukavissa merkeissä. Ohjelmaan mahtui taikinaterapiaa pizzan teon merkeissä, viinittelyä tyttökavereitten kanssa kaupungilla, urheiluvaateostoksia, yksi burgerilounas, kävelyä ja uuteen kameraan tutustumista! Tässä muutama kuva viikonlopulta, ensi viikolla yritän saada aikaiseksi ekan videopostauksen, sen pitäisi onnistua näppärästi tuolla Olympus PEN E-PL7:llä.

Sunnuntain kotitekoinen herkkupizza ja muutama otos kävelylenkin varrelta.

Lauantaina kävimme mieheni kanssa aivan valtavan kokoisessa Decathlon -urheiluvälinemyymälässä ja täytyy sanoa että kyllä oli pää pyörällä siellä seikkaillessa! Aivan hurja määrä erilaisia urheiluvälineitä ja tekstiilejä! Olen yleensä urheiluvaatteissa ja välineissä aika merkkiuskollinen, mutta tällä kertaa päädyin ennakkoluulottomasti ostamaan Decathlonin oman malliston juoksutrikoot ja paidan, ainakin ensi tuntumalta ne istuivat hyvin ja ennen kaikkea hinta oli huokea verrattuna Niken juoksuvaatteisiin. Katsotaan miten pärjäävät tositoimissa kun ensi viikolla käyn hölkkäilemässä. Tämän viikon urheilut jäivät valitettavan vähäisiksi ja sen kyllä huomaa heti fiiliksestä! Ehdottomasti paluu normaalirytmiin luvassa siis ensi viikolla :)

Decathlonin valikoimaa ja muutama ostos.

Juoksuvaatteiden lisäksi mukaan tarttui kädessä pidettävä juoksujuomapullo, kännykkä pidike juoksulenkeille ja salille, putkirulla lihashuoltoon sekä Roxyn sandaalit, ihan vain koska kesä on täällä ja viikon päästä alkaa loma :)

Uudet kesäsandaalit rantareissuja varten!
Kuvia kävelyreissulta, kotoa sekä lauantain burgerit.
Kuvia kävelyreissulta, aukio jossa kävelytämme Patua päivittäin sekä kukka-asetelma pihan ruusuista.

Siinä lyhyesti ja ytimekkäästi vähän viikonlopun tunnelmia :) Nyt olisi aika mennä nukkumaan, että jaksaa taas töissä ensi viikon. Sitten tosiaan koittaakin jo viikon mittainen kesäloma ja suuntaamme Biarritzin kulmille nauttimaan vähän erilaisista lenkkimaastoista. En malta odottaa!

Ihanaa viikonalkua kaikille!

x Marianne