Päivän asu

Tai tässä voidaan kai jo puhua useamman päivän asusta, nimittäin tästä ponchosta on tullut ihan lemppari! Bordeaux'n kevätsää on vaihteleva ja vaikka välillä auringossa tarkenisi miltei t-paidassa, voi varjossa tulla vikkelään vilu ja sen vuoksi tämä poncho on super kätevä.

Poncho H&M, mekko Mango, jakku Zara, laukku DKNY, kengät El Caballo 1892

Tyyliäni voisi kuvailla klassisen ja leikittelevän sekoitukseksi ja välillä joukkoon saattaa eksyä myös pientä rebel henkeä revittyjen farkkujen muodossa. Vaatekaapistani löytyy paljon perusvaatteita, mutta maustan niitä tilanteeseen sopiviksi erilaisilla asusteilla. Tällä hetkellä kovassa huudossa ovat muunmuassa erilaiset hiuspannat, joihin olen totaalisen ihastunut. Ja tietenkin tämä poncho :)

Seuraavaksi olisi hakusessa mokkasiinit ja siistit kesäshortsit joita voisi korkkareiden kanssa ja jakkuun yhdistettynä käyttää asiakastapaamisissa ja työtapahtumissa. Kyllä, luit oikein, työtapahtumissa. Kävin tänään nimittäin viimeistelemässä detaljeja tulevaan sopimukseen liittyen ja uusi työni pitää sisällään jonkin verran palavereja asiakkaiden kanssa ja tähän tarkoitukseen pitää hieman päivittää vaatekaappini sisältöä. Jos teillä on ns. pukushortseista tietoa/näköhavaintoja, otan mielelläni vinkkejä vastaan! :)

Nyt olisi aika lähteä karvaisen kaverini kanssa iltakävelylle. Iltalenkit ovat normaalisti mieheni heiniä, mutta koska maajoukkueleiri vei hänet tänään Valko-Venäjälle, on koiran ulkoilutukset nyt minun kontollani aamuin illoin kutakuinkin aina toukokuun puoliväliin saakka. Onneksi nyt Ranskassa majaillessamme tulen näkemään miekkosta kuitenkin kerran pari (joskin lyhyesti) ennen MM-kisojen päättymistä, sillä treenileirin aikana on pari päivää vapaatakin.

Ihanaa tiistai-iltaa teille!

x Marianne