Valloittavan herkullinen Shakshuka // Simply delicious Shakshuka

Heippa hei! Yllätyitte varmaan, että mikäs sille nyt on tullut kun tulee toista blogipostausta näin nopeasti edellisen perään, mutta oli aivan pakko tulla tänne blogin puolellekin jakamaan tämä herkku jota tänään valmistin lounaalle. Kyseessä on Lähi-itään juurensa juontava herkullinen tomaatipohjainen ruoka, jonka kruunaa tähän ratatouillemaiseen tomaattimuhennokseen hyydytetyt kananmunat. Taivaallista, kevyttä ja helppoa! Sapuska toimii niin viikonlopun aamupalalla, brunssilla, lounaalla kuin iltapalanakin ja mukaan voi heittää omien mieltymystensä mukaan vähän sitä sun tätä. Tässä kuitenkin resepti tähän perussettiin jolla itse lähdin liikkeelle. Ensi kerralla saatan heittää sekaan myös merguez makkaraa, se voisi sopia tähän hyvin. Tarjoile shakshuka rapeakuorisen maalaisleivän tai patongin kanssa.

Herkullista sunnuntain jatkoa kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa! x Marianne

//

Hey darlings! You're probably surprised to hear from me so soon after my previous post but I couldn't wait to come share my latest kitchen discovery with you! I have no idea how I came accross this amazing dish only now, but boy am I glad I did! I'm talking about the Middle-Eastern tomato based egg dish called Shakshuka (actually the name has several different variations depending on the region you look at but this is the layout I ran into most often while reading different recipies for it online). It is simply delicious, easy and healthy too! There are different ways to do this yummy dish and the next time I think I'll try it with some merguez, which I think will go together beautifully with the rich tomato sauce and the eggs. Here's my recipe for Shakshuka, which you can eat either at breakfast, brunch, lunch or even as a light supper! Offer your Shakshuka with fresh country style bread or baguette - you'll want to scoop all the sauce off your plate with it!

Have a tasty Sunday folks and a good positive start to your weeks! x Marianne