Vapaapäivän asu ja fiilistelyä // Ripped jeans & sunshine

Aamu käyntiin vanhalla lempparilla eli kaurapuurolla ja marjoilla + raejuustolla // Starting the day with an old favorite, oatmeal and berries + cottage cheese
Jakku/ Blazer: Morris Lady Paita/ Shirt: Uniqlo Koru / Necklace: Promod Farkut/ Jeans: Zara Laukku/ Bag: Michael Kors
Auringon lasku ja pastellitaivas // Sunset and pastel sky over Bordeaux

Tiedättekös sen tunteen kun hullun viikon jälkeen herää perjantaiaamuna aurinkoiseen päivään, eikä tarvitse mennä töihin? Harvinaista luksusta varmasti muillekin kuin vain itselleni ja siksi siitä nautinkin täysin siemauksin. Sai heittää nilkkamittaiset revityt farkut jalkaan ja unohtaa kaulahuivin kotiin, kun lämpölukemat kipusivat +22 asteeseen. Sai nauttia terassilla lounaan ilman villajakkua ja tuli melkein kuuma. Nauttia ihanaa hedelmätorttua jälkkäriksi ja sitten vain lompsia kaupungilla ja käväistä toisella terassilla nauttimassa viilentävä juoma.

Kuunnella musiikkia ja puheensorinaa ja huomata kuinka kaupunki kukoistaa kevään tullen ja kadut ovat täynnä ihmisiä. Bordeaux'n pienillä aukioilla, joille löytää pikkuruisia katuja seikkaillen, voi istahtaa rauhassa yhteen lukuisista kuppiloista vain ihmettelemään maailmanmenoa, ilman kiirettä minnekään. Mikä ihana tunne, kun saa pienen hetken hengähtää ja unohtaa itsensä ajatuksiinsa.

Ja vielä huumaavampaa on kun huomaa olevansa vasta lauantain alkuillassa ja edessä on edelleen yksi kokonainen vapaapäivä. Tehdään kotitekoisia avocado/roquefort burgereita ja katsotaan miehen kanssa elokuva yhdessä. Siivoillen vähän siinä sivussa tietäen, ettei ole niin justiinsa jos tänään ei ennätä kaikkea, sillä huomenna on vielä aikaa järjestellä ja touhuta. Päivän päätteeksi kun alkaa raukaisemaan saa sujahtaa nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. Onnellinen päivä. Ihanaa lauantaita myös teille!

//

You know the feeling when after a crazy week you get to wake up to sunshine on a Friday and you don't have to go to work? I'm sure it's a rare luxury for others too and that's what makes it so special. You can put your ankle length ripped jeans on and forget about your scarf since it's the first heat wave of the spring. One that stays put for only a few days, but gives you hope that the spring and summer is indeed on its way and not too far around the corner. For those couple days you get to eat your lunch outdoors, take off your jacket and put on your sunglasses. Eat a little fruity dessert and go stroll around the streets of downtown.

Wander the little alleys of Bordeaux, end up on one of its little squares on a terrase to enjoy a cold drink. Forget yourself within your thoughts for a minute while observing the buzz around you: music here and there, people everywhere. Perfection.

What gives even further satisfaction to the situation is, when you realize it's only early evening on Saturday and you still have a full day ahead of you, just for yourself. Prepare homemade avocado/roquefort burgers and watch a movie together with your husband. Doing some housework on the side, with the calming thought in your mind that you can always finish the rest tomorrow. At the end of the day when the sweet tiredness starts to catch up, you get to lay your head on your pillow, on clean fresh sheets. Heavenly. Wishing you all a wonderful Saturday!

xx Marianne