WEEKLY SUMMARY

Heippa kaverit! Pahoittelut jo näin ens alkuun, että olen viettänyt hiljaiseloa tämän viikon! On ollut kaikenmoista härdelliä ja tuntuu, että työt haittaavat tätä harrastusta ja kaikki mehut tuntuu jäävän toimistolle aina päivän päätteeksi. En tiedä onko syynä jatkuva pakertaminen ranskan kielellä vai nämä helteet, mutta takki on ollut ihan tyhjä aina kotiin palatessa. Otin kuitenkin viikolla muutamia kuvia ja ajattelin tehdä "weekly summary" postauksen teille vähän summatakseni sitä mitä tällä viikolla oli ohjelmassa.

Bordeaux on täynnä ihania pieniä aukioita ja kapoisia söpöjä kujia! <3

Viikko alkoi taas töillä ja sponsoripakettien myynnillä (tai sen yrittämisellä). Tässä projektin vaiheessa päiviini kuuluu paljon kävelyä ja eri yrityksissä vierailua ja otan aina silloin tällöin kuvia kivoilta kujilta ja aukioilta. Jollainhan sitä on yritettävä kevittää tunnelmaa kun joka suunnalta raikaa vastaukseksi "ei" kun kysyn sponsoroinnista. Fiilis on oikeasti välillä kuin imurikauppiaalla 90-luvun lama Suomessa (verrattavaan angstiin pääsee käsiksi tämän videon välityksellä https://www.youtube.com/watch?v=s6zWO0ErXmU). Keskellä kesää ketään ei kiinnosta, varsinkaan kun jalis on tällä hetkellä enemmän kuin pinnalla plus firmojen sponssibudjetit tuntuvat valuvan pääosin rugby-joukkueelle.

Työpäivien aikana ehtii kuolaamaan jos jonkinnäköisten merkkiliikkeiden ikkunoita! Oikealla Bordeaux'n teatterin edustan upeat pilarit. Ehdottomasti yksi lempirakennuksistani!
Söpöjä katuja ja yksi iso mielenosoitus. Mielenosoituksia kaupungintalon edustalla ja pääkaduilla on melkein joka viikko. Yksi viikko niitä meni toimiston ohi joka päivä. Osa ihmisistä ei tosin edes tiedä minkä eteen kylttejä heiluttelevat, mutta ranskalaiseen kulttuuriin kuuluu tämä hillitön mielenosoittaminen julkisesti, tiesi minkä vuoksi sitä tekee tai ei. Voi huoh, ranut!

Mutta fiilis on silti pääosin positiivinen, plus tällä viikolla sain kuudennen paketin myytyä ja onhan se toisaalta parin viikon sisään ihan mukiinmeneväkin tulos. Sain onnekseni uskoteltua joukkueenjohdon siitä, että nyt kannattaa keskittää fokus enemmän viinitilayhteistyön kehittämiseen ja niiden pakettien suunnitteluun ja markkinointiin, sitä kautta kun on todennäköisempää saada tähän aikaan vuodesta yhteistyökumppaneita.

Viikon herkkuja! Tällä viikolla poikettiin dieetistä torstaina. Varmaan arvaatte että se oli tuo keskimmäinen herkku joka vei pahoille teille! Mutta kerrankos sitä! Ei tuo patonkikaan tosin kovin terveellistä ollut. Hmmmm...

Mutta se töistä! Viikkoon mahtui paljon muutakin, kuten salitreeniä ja jalkapalloa. Olimme torstaina katsomassa Ranskan peliä kaupungilla ja tunnelma oli kyllä aikamoinen! Tuolloin oli myös ns. vapaasyöntipäivä ja herkuttelimme nemseillä ja chicken fingerseillä (ja parilla Desperados oluella). Miekkonenhan on nyt siis dieetillä ja joka toinen päivä saa valmistaa parin päivän ruoat. Menu on niinkin houkutteleva kuin kanaa, valkoista kalaa, kasviksia ja riisiä, hedelmä siellä täällä, rahkaa ja ne joka-aamuiset kananmunat ja vihreä tee. Onnekseni olen keksinyt erilaisia maustamismenetelmiä kanalle ja kasviksille, muutoin kävisi tylsäksi. Periaatteessahan syömme ihan perusruokaa, mutta määriä vain tarkkaillaan. Eli sinänsä tämä ei edes tunnu dieetille!

Futista katsomaan miehen kanssa "Allez les bleus!". Alkuviikon treenipirkko ja lauantain hymynaama kampaajareissun jälkeen. Ihana kesätukka! Ainakin nyt suoraan kampaajan tuolista lähdettyä! ;)

Tänään heräsin tyhjään huusholliin, sillä mies on tämän viikonlopun parhaan kaverinsa polttareissa. He menivät aikaisemmassa postauksessanikin vilahtaneeseen Arcachoniin, jossa heillä on ollut helteisessä säässä koko päivän vesiurheilua joukkueen sponsorin järjestämänä ja uskoisin, että parasta aikaa tuo hulvaton miesjoukko nautiskelee herkullisista BBQ pidoista. Kelpaisi mullekin! Mutta, kyllä mäkin nautin, sillä kävin aamulla kampaajalla (oikealla ylhäällä kuvatodiste) ja nyt olen vain ottanut rennosti iltapäivän, kuunnellut jazzia ja järjestellyt paikkoja. Kohtapuoliin alan valmistamaan illallista: uunivihanneksia ja kanaa. Laittelen vaikka sitten reseptiä tulemaan, jos lopputulos on herkullinen!

Mutta nyt pikaisesti vielä kauppaan ja keittiöön häärimään! Ihanaa viikonloppua kaikille!

PS. Viikon päästä menemme Dijonin liepeille häihin, google stalkkauksesta päätellen aika hienoihin maisemiin jonkinnäköiseen linnan ja huvilan sekoitukseen joten kuvia on varmasti tiedossa. Koitan postailla vähän useammin vaikka sitten vähän lyhempien tekstien muodossa taas ensi viikosta alkaen!

x Marianne