AUTTAKAA, nyt on tosi kyseessä!

Tässä katoin Pitääkö olla huolissaan –ohjelmaa, jossa SID 38v Imatralta kysyi, et onko ok jos näyttää lapsille keskaria niiden selän takana. Ihan nopeesti välähti mielessä, että onkohan isä Suikkasen laittama tonne tuo. Samalla välähti, että hän kyllä tekee kyseisen käsimerkin vilauttamisen ihan päin näköä. Ikä olis kyllä täsmännyt paremmin kuin hyvin, koska hän vahvasti luulee olevansa 38-vuotias. Ollaan kuulemma aivan samasta puusta veistetty iskän kanssa. Sydän.

Se, mistä lähin kirjottamaan on asia, josta on nyt puhuttu verrattain paljon. Eli miun ja sulhasen pariutuminen. Ensin pitää siis löytää se sulho. Äsken pelasin, eli selasin ihan tavallisesti Tinderiä ja pyyhin miehiä oikealle, vasemmalle, ylös ja alas. Ja sitten siihen näytölle ilmestyi Herra juristi 29v.

Herra Juristi oli tiedoiksi itsestään kirjoittanut, että ennen opiskeluja hän halus oppia purjehtimaan ja joku toinen oli myös, mut en muista mikä, koska olin hurmoksessa ja menossa naimisiin myös. Nyt hän oli siis valmistunu ja mitä hän halus? NO OLLA HYVÄ POIKAYSTÄVÄ. Eikä siinä vielä kaikki ollenkaan. Hän haluaa myös rikastua ja kiertää maapalloa.

Mie en silleen ton rikastumisen päälle ymmärrä, mut maapallon kiertäminen sopii ja hyvä poikaystävä ois kyllä aivan ihana. Tosiaan miulla oli jo hääkutsut valmiina, Niskasen Katrille viesti puvusta vetämässä ja kirkkokin varattuna, kun todellisuus ihan pikkusen ikävällä tavalla potkas Emmi Karoliinaa palleaan. Painoin nimittäin aivan takuuvarmasti sydäntä ja odotin, mutta ilmeisesti Herra Juristi ei ollut ihan yhtä vakuuttunut miun profiilista, koska meistä ei tullu paria.

En tiijä kuinka paljon vaimo-osa-alueella syö uskottavuutta teksti, jossa sanotaan ”tarviin poikaystävän. Sunnuntaille. Loput päivät voin olla vahva ja itsenäinen.” Hienoa Emmi Karoliina, kerrassaan upeaa. Sinne meni siis mies, sulho itseasiassa, vaikka jo ihan kaikilla silmilläni näin meijät purjeveneen kannelle ilta-aurinkoa kattelemaan ja pitämään kädestä. Ei muuta. Jos iskä sattuu lukemaan tän.

Nyt jos yhtään tuntuu siltä, että tunnet tai tiedät tän kyseisen juristin, ni jooko sano hänelle, et voin joustaa sunnuntaista ja oon oikeesti tosi kiva. Vaimona varmasti voittamaton. Sanothan jooko?

 

Rakkain ja erittäin haikein terveisin,

-Emu