Elämäni aakkoset

Tässä nyt sitte tämmöset aakkoset miun elämästä. Ideana meillä on semmonen, et ne kirjaimet on tossa tollei allekkain järjestyksessä jonka Agricola on mielivaltasesti päättäny ja sitten mie oon keksiny niistä sanoja, jotka miulla tulee just siitä kirjaimesta mieleen.

Ihan on uus leikki varmaan jokaiselle, ni ajattelin selittää ihan kunnolla, ettei vaan mee ihmetellessä tärkee Emmi-informaatio ohitse keneltäkään. Se jos mikä olis nimittäin sääli. Koska just esimerkiks miun kuppikoko on asia, joka teijän jokaisen on hyvä tietää.

Postausidean nappasin vähintään tähtien kanssa kilpaa säihkyvän Kitin blogista http://starbox.fi/kirsikankukkia/elamani-aakkoset-nyt kuukausia sitten. Jännä miten tulee tää postaus kuitenkin vasta nyt. Ennenkuulumatonta etten ole toteuttanu jotain heti ku olen saanu (kopioinu) idean. Mut nyt, ei muuta ku kuulkaa oikein ahmitte tietoa miusta, mikäs sen parempaa. Jep, en tiedä miekään.

A = Aurajuusto. Nam saatana.

B = Bulmers ja Bepanthen. Ehkä pidettävä erillään, mut molemmat omissa sarjoissaan eittämättä terävintä kärkeä.

C = Coca-Cola. Tuli varmaan yllätyksenä monelle? Ei ole parempaa. Jallulla ja ilman, pelkkää rakkautta.

D = Dodosorsa. Tää on se tosi hyvä biisi. Tai ehkä vaan biisi.

E = EMMI, Emu, Ems, Ernesti, Eemeli, eli mie ite. Ihana. Aika on maskuliinisia nuo lempinimet miulla. Ei haittaa ollenkaan.

F = Tää on nyt se kuppikoko. Vapise maailma.

G = Piste. Löydetty ja paljon käytetty. Täähän oli siis se juottola Imatralla joskus muinoin.

H = Hieronta. Sellasessa kävin maanantaina ihan ekaa kertaa ja oli öö hetkittäin aika tuskasta. Meen silti uudestaan.

I = Ihana. Onks ees mahollista kui itteäni kuvaavia sanoja keksin?

J = JALOVIINA. Minkä tähden? Ja Jenna tietty, se on miun ystävä

K = Kesä. Mie rakastan lämpöä, aurinkoa, rankkasateita, Saimaata, mökkiä, valoisia öitä, liian lyhyitä mekkoja ja lavatansseja

L = Lumi ja lumilauta. Burton ja puuteri on aika lyömätön setti. Tykkään kovasti.

M = Mansikka. Maistuu herkulta.

N = Natsi, koska näin rietasta unta miun entisestä historian opettajasta. Sammakko, tämmösistä asioista ei ääneen sais puhua. Tavalliset ihmiset näkee unta ainoastaan hattarasta ja sillon tällön flamingoista.

O = Ongelma. Ihmiset, jotka luo ongelmia sillon ku niitä ei muuten ole. Kiitos kun teette tätä tärkeää työtä. Toivottavasti joku päivä ymmärrätte oman typeryytenne.

P = Pikkuveljet. Meijän kaksoset. S&V. Silmäterät tai perkeleet, riippuu paljon päivästä ja tarkasteltavasta näkökulmasta.

Q = Vitti miten surkee kirjain. Täl ei tee just yhtään mitään

R = Restonomi. Yks miulle todella tärkeä ihminen on tää. Ja on myös paljon muuta hän.

S = Suikkanen. No jumaliste sehän oon taas mie.

T = Talvi. Metri lunta ja vähintään -20°C pakkasta. Tähtitaivas, höyryävä hengitys, huurteiset hiukset ja kenkien alla narskuva lumi. Tätä neljä kuukautta ja sujuva siirtyminen kesään kiitos. Siitä sitten taas pikasyksyn kautta talveen. Pimeys ja vesisade on yhdsitelmä, joka pistää mieltä matalaks.

U = Ultra Bra. Kylmiä väreitä ja kyyneleitä, olitte mahtavia.

V = Viini. Ihan ok miu mielestä.

W = Wanhanajan suklaa. Se Pingviini-jätskikioskeissa myytävä jäätelö. Missä se on? Ensin vietiin päärynä-kinuski tuutti ja nyt tää. Toiset haluais enemmän, ku mansikkatuutin, mutta ei. Haloo hallitus, tehkää asialle jotain.

X = Muuttuja, eli yhtälöt tietysti. Helppoo ja kivaa. Onko Riku valmiina?

Y = Ystävyys. Yksinolo. Molemmat tosi tärkeitä. Paitsi välillä ei pysty yhtään olemaan yksin. Mut onneks on Valtakadun Veljet ja sit tietty Tinder. Eiku mitä?

Z = Zorro. No keksi ite parempi.

Å = Åikeestikko?

Ä = ÄITI. Sydän. Meinaa tulla vähän itkua aina ku miettii äitiä. Nytki tuli pikkuitku. Paras, ikuisesti.

Ö= Öitä. Mitä muuta tästäkään voi keksiä.

Tossa näitä miettiessä mietin myös sellasta, että pitäisköhän aakkoset uudistaa, nyt ku ollaan päästy oikein kunnolla uudistamisen makuun? Ku joistain noista kirjaimista oli ihan kamalan hankala keksiä minuu kuvaavia sanoja, ni jonkin asteinen muutos tonne vois olla tarpeellinen.

Siinä oli aakkosten ajan emmifaktaa, toivottavasti painoitte kaiken mieleenne. Koska onhan olemassa sanonta:

”Mikään tieto ei ole turhaa, ei varsinkaan jos se koskee Emmiä.”

Hihii,                                                                                                                                                                                          Emu