Elämäntapana mielensäpahoittaminen

Ollaan puhuttu feminismistä, kaupan henkilöistä ja muista. Tai siis mie oon puhunu. On muutkin vähän puhuneet. Ja nyt puhutaan lisää.

Oon nimittäin pistänt merkille, että oli (peri)aate mikä hyvänsä, ni sitä ajetaan niin maan perkeleen kovasti, naama punasena ja kitarisat vilkkuen.

Eikä siinä mitään pahaa ole, sehän on hiton hyvä, että meillä on aatteen henkilöitä täällä Suomessa. Tai ainaki jossakin määrin se on hyvä. Kiihkoilijat, jotka ei ymmärrä puhetta tai osaa käyttää järkeä, ni ei oo hyvä.

Oon jäsenenä yhessä nimeltämainitsemattomassa toisen sukupuolen edustaijia pullollaan olevassa facebook-ryhmässä. No siellä on kuulkaa sellasia mielensäpahottajia, että voi hyvänen aika.

Ja arvatkaa mitä. No nää mielensäpahottajat on just niitä suurimpia aatekiihkoilijoita hyvinkin useeesti. Mites sattukaan, jännä.

Tänään joku oli kertonu hauskasta lääkärikäynnistä, jossa tää lääkäri oli ulkomaalaistaustainen ja ilmeisesti semmonen vähän rempseempi tapaus. Ja siitäkös se valittaminen alko. Kun MINÄ en halua lapsia, niin MINULLE ei lääkäri voi puhua noin. Että kyllä minä mieleni pahoitan, jos gynekologi puhuu minulle lapsista.

Oikeesti. OIKEESTI. Eikä siis ollu kyse lääkäristä, joka salaa keinosiementäis naisia. Jos joku ei ymmärtäny. Heitti vaan hauskaa läppää ja oli omanlainen persoona.

Eikä se kyseinen lääkäri ollu edes hoitanu näitä elämäntapavalittajia. Mutta silti piti tulla toisen julkasuun mieli pahoittamaan.

Eihän tästä tuu yhtään mitään tästä olemisesta jos jokaista uniikkia lumihiutaletta käydään ajattelemaan. Jokainen olkoon ja ajatelkoon just niinku tykkää, mutta tartteeko sitä oikein ettiä sellanen rako, jossa pääsis vähän loukkaantumaan, ku just hänen tarpeita ei ole nyt tässä huomioitu yhtään, ni ei muuta ku herne nenää ja hiekat sinne minne ne kuuluu.

Toi ”en halua lapsia” taitaa olla jossain määrin sama, ku tää feminismi tai kasvissyönti. Siitä tietää koko kylä ja parempi olis jos leviteltäis ruusunterälehtiä näiden henkilöiden, vai pitäiskö sanoo yli-ihmisten, kulkureiteille.

Ja ennenku kukaa mielensäpahoittaja tulee ettimään tästä epäkohtaa lapsettomuuteen liittyen, ni ei, tämä ei liity siihen. Ja myöskään kaikki edellä mainitut aatteilijat eivät tuo itseään julki jumalattomalla tarpeella.

Että voitasko rauhottua vaikka ja lopettaa se tarkoituksenhakuinen mielensäpahoittaminen. Käviskö? Ja jos sitä ylimäärästä energiaa jää, ni edelleen miulta saa ohjeen penisvillasukkiin. Voin laittaa vaikka perinteisellä postilla tulemaan.

 

Rauhaa ja ruskeetakastiketta

-Emmi Karoliina