En mie lähtenykkää

Nii miun pitäis olla matkalla Leville, mutta täällä mie Ruokolahella törötän ja Levilove taittaa yksin matkaa kohti pohjosta. Miks siinä sitten näin kävi?

Tietysti siitä syystä, että myö saatiin yhen toverin kanssa idea, että lähetään Ilosaarirockiin, joka siis järjestetään tulevana viikonloppuna. Eli ei olis paljoa järki päätä pakottanut, jos tänään olisin ajellu Sirkan kylälle ja torstaina takas etelään.

Olihan se nyt melkonen repäsy muutenkin, että ihan viikolla eteenpäin suunnittelin tätä eloa. Ois pitänt vanhoista merkeistä tajuta, että vituiks menee.

Tai siis eihän se huonosti menny, koska Ilosaarirock on #kesänparasviikonloppu ja kaiken lisäks mie lähen sinne miun superhyvän ystävän kanssa. Jiihaa!

Mutta kuitenkin suunnitelmat meni uusiks, eli tästä opimme, ettei tosiaan kannata mitään ikinä miettiä noin pitkälle.

Äsken näin somessa kuvan Lepistön Samin kaksosten 1-vuotisbileistä ja ne juhlakalut oli kaljuja. Mie ihan järkytyin, koska ehdottomasti luulin, että ihmisenaluille kasvaa hiukset juhlakuntoon ennen ekaa synttäripäivää. Et sillee.

Mie olin elämäni ensimmäistä kertaa viimekesänä festareilla ja juurikin tuolla Ilosaaressa ja voi että se oli mahtavaa. Mie löysin sieltä tyttöystävänkin, hää oli aivan ihana.

Melkin meinasin kirjottaa Ilosaaren Facebook-sivulle etsintäkuulutuksen hänestä, mut en mie sitte uskaltanu. Olishan se vähän hurjaa sillä lailla käydä jotakin ihmistä ettimään. Tai ehkä mie vielä hurjistun ja teen sen.

Tyttöystävän lisäksi hurjastelin niinkin paljon, että hyppäsin benjihypyn ja sekin oli mahtavaa, vaikka huusinkin hyeenan lailla siellä narun päässä roikkuessani. Hauskuutta.

Viimevuonna mie harmittavasti missasin naku-uinnin, mutta ehkä tuleva viikonloppuna korjataan tämäkin. Mie itseasiassa kirjottelin vuoden takasesta uintitempauksesta, tai tarkemmin ottaen sen paheksumisesta postauksenkin.

Mikäli nyt on niin ikävästi käynyt, ettet sie ole sitä postausta jostain syystä lukenut, niin ensitöiksesi voit mennä peilin eteen ja vähän olla häpeissäsi ja sitten sen jälkeen kaikella riemulla voit käydä lukemassa naku-uintipostauksen tästä. Wuhuu.

Sitten loppuviikosta kaikki innolla Ilosaareen, jihuu!

Ps. Jos sie oot miun viimevuoden festarityttis, ni laita viestiä ja jos et vaikka olekaan, ni voit silti laittaa viestiä, koska se viestittely vasta jännittävää onkin.

Heissulivei,

Emu