Entä jos faijasi tietää saa?

Herkimmille varoitus, nyt saattaa päästä pari perkelettä ja myös seksiä. Perkele. Joku on saattanu joskus huomata, et minuu ottaa päähän tiukkapiposet ja paskantärkeet ihmiset. Sellaset, joiden pitää kehittää ongelma, jota todellisuudessa ei ole. Ja kyllä, nyt tekis mieli ravistella näitä ihmisiä tähän päivään. Saan tän tekstin myötä varmaan syytteen kunnianloukkauksesta, mut haittaneeko tuo. Sinne vaan, jonon jatkoks, eiku.

Homman nimi on se, että Robin esiintyy ens perjantaina Joensuussa. Luin siitä tänään Ilta-Lehden sivuilta. Siinä oli sitten joku pikkusen takakiree mamma (ehkä jopa mammat) ottaneet lämpöä, kun ala-asteikäset opettelee Hula Hula -biisiin tanssin, joka sitten videoidaan. Se on nimittäi tän samaisen mammajoukkion mielestä niin seksiä tihkuva kappale, ettei oo ennen nähty. Saatika kuultu. No voi helvetinperse on kuultu, voin kertoa.

"Itkisitkö onnesta, jos panisin sua kunnolla?" -Leevi and The Leavings

"Seksistisen maailmankuvan opettaminen useiden viikkojen ajan." ja "kasvatuksellinen vastuuttomuus." Siinä nyt muutama lainaus tän yhen mamman pakokauhusta, kun Kerttupertti kuulee Robinin laulua ja laittaa tanssiks koulukavereiden kanssa. Mie muistan olleeni ikätovereideni kanssa ihan liekeissä joskus ala-asteella Raptorin Oi beibi -biisistä, jonka sanat kuuluu seuraavasti: "hirttoköysi tai partaterä, tule tänne beibe, otetaan erä." Ja ihan vaan sinne Joensuun suuntaan tiedoksi, etten ikinä ottanu tästä kappaleesta vaikutteita elämääni. Kaikki seksikumppanini ovat selvinneet ilman partaterän viiltoja, eikä yhdelläkään ole ollut kaulassa merkkiäkään hirttämisestä. Että Hula Hula vaan siullekin.


Niinku oikeesti. Mie tavallaan ymmärtäisin mammareaktion, jos kyse olis vaikka just tosta Raptorin biisistä, mut "Sun lanteet pyörii hula hula" ei nyt ihan kohtaa ton seksistisen maailmankuvan opettamisen kanssa. Ei edes melkein. Joillain ihmisillä vaan lähtee toi hullu holhous lapasesta. Sehän olis perkeleen tervettä, et kiellettäis tollaset kappaleet ja kaikki muukin vastaava ala-asteikäisiltä lapsilta. Siinä vois olla Kerttupertti kummissaan, kun jysähtäs tän maailman kaikki seksistisyys nenän eteen kerralla yläasteelle mentäessä. Miun käsityksen mukaan seksuaalisuus kuuluu ihan kaikille, lapsesta asti. Se on melkonen osa identiteettiä ja jos jo noinkin viaton kappale aiheuttaa tollasen purkauksen, ni voi laps parkoja sitte myöhemmällä iällä.

"Tahdon rakastella sinua, tahdon rakastella sinua, tahdotko sinä minua?" -Pelle Miljoona

Vähän ahistaa, et samalla kun median muutoksen ja (toivottavasti) ihmisten ymmärryksen lisääntymisen myötä saadaan tabuja seksin ja seksuaalisuuden ympäriltä nurin, niin joukko kukkahattumammoja ottaa asiakseen mennä takas keskiajalle. Että voitasko nyt ottaa ihan hetki ja miettiä niitä mahollisia haittoja, joita tuon kappaleen kuunteleminen aiheuttaa esimerkiks ekaluokkalaisessa. No ei aiheuta. Tiukkapiposille mammajoukkioille sellasia terveisiä, että kannattaa ihan pikkusen höllätä ja keskittää toi selkeesti ylimääränen energia johonkin sellaseen, josta olis vaikka jotain hyötyä. Neulokaa esimerkiks villasukkia, voin laittaa postissa ohjeen, jonka avulla niihin saa tehtyä peniksen kuvia. Voitte sitte naamat punasena selittää Kerttupertille, että tikkarin kuva on sukassa.


Hula Hula, terkuin Emmi Karoliina