Iskä älä lue tätä

Käsi ylös kuinka monelle on tuttu sellanen sovellus ku Snapchat? Voitte laskea ne kädet alas, en mie nää niitä. Ei se kauheen tuttu sovellus miullekaan ole, mut oon mie sitä käyttäny jonkin aikaa ihan aktiivisesti. En välttämättä hirveen suurella menestyksellä, mut kuitenkin käyttäny. Ottanu tosi tärkeitä koiranaamakuvia jne.

Yllätyksekseni mie toivoin tossa yks päivä, että kaikki ihmiset ottais vaan niitä koiranaamakuvia. Tää liittyy siihen, ku viime viikon keskiviikon jälkeisenä ja torstaita edeltävänä yönä mie olin sellasessa miulle ihan tavallisessa noin seittemän promillen humalassa ja jotenki sinne miun snäppiin oli ilmestyny jos jonkinlaista ihmistä. Eli olin siis hyväksyny kaikenkarvaiset (haha) tyypit sinne niin.

Yks näistä tyypeistä lähesty minua chatin puolella rempseesti kysästen, että kiinnostaisko 26-vuotias mies petikaveriksi. Vastasin et mistä mie tollasta voisin tietää. Tästä seuras ilmoitus saapuneesta snäpistä. Mie avasin sen ja ihan totta siihen miun puhelimen näytölle lävähti peniksen kuva. Doijoinggg.

Tuona hetkenä kaduin ensimmäistä kertaa, että ostin puhelimeni plus-kokoisena (äiti osti). Pienempikin näyttö tuon suonikkaan elimen tarkasteluun olis riittäny oikein kivasti. Alkushokista toivuttuani nappasin näyttökaappauksen, koska miks ei. Sen jälkeen vastasin, että sellanen kevyt alotus sieltä sitten.

Se, mikä minuu järkytti jopa tätä kuvaa enemmän, oli lähettäjän seuraava kommentti, joka kuului näin: ”Nimi on Antti” (nimi ei muutettu). Erittäin mielenkiintonen lähestymistapa seksiseuran ettimiseen Antilla miun mielestä. Priorisointia parhaimmillaan.

Eli ensin hän kertoo iän, 26v. Olettaako hän, että toi kakskytkuus on jotenki maaginen ikä? Että kyllä kastuu monet pikkuhousut, kun saatavilla on kakskytkuusvuotiasta miestä, vai mikä homma? Antti parka ei ollenkaan tienny, että tän mimmin iän lähennellessä kriittistä 25:n vuoden rajapyykkiä, tein siirtymisen nuorempiin miehiin. Saa soitella.

Ja jos ei tuon miehisen iän saavuttaminen riittänyt, ni Antin seuraava peliliike oli lähestyä peniskuvalla. Eli jos nyt oli käynyt niin, että jonkun onnettoman Pirkon pikkupöksyt olivat kuivana tuon erittäin houkuttelevan aloituksen jälkeen, niin peniskuva on korjannut varmasti tilanteen.

Ja nyt seuraa tän postauksen suurin yllätys. Mettään meni. Ei toimi. Pienen empiirisen tutkimuksen jälkeen uskallan sanoa, että valtaosa kohderyhmän edustajista ei halua saada minkäänlaisia kuvia peniksistä.

Kerron tän teille siks, että tiedän siellä ruudun takana olevan muutamia oman elämänsä Antteja, ni arvatkaa tässä teille yks neuvo. LOPETTAKAA. Oikeesti. Teette palveluksen koko ihmiskunnalle. Kiitos.

 

Terveisin,

Valtakadun Monica.