Mikä olis hyvä nimi?

Tiijättekö mikä naurattaa? No naiset. Naiset sosiaalisessa mediassa. Esimerkkinä Facebook-ryhmä, jossa on jäsenenä 100 000 eukkoa. Ei päästetä miehiä sinne ollenkaan. Ja vaikka päästettäiski, ei ne siellä kauaa viihtyis.

Ton ryhmän idea on, että sinne saa postata ihan mitä ikinä haluaa. Siis maan ja taivaan väliltä mitä vaan ja koittaa sitä kautta saada aikaan keskustelua ja muiden kokemuksia itselleen tärkeästä aiheesta. Kuuostaa superhyvältä, eiks je?

Ootte varmaan kuulleet, miten jotkin asiat tosiaan kuulostavat paremmilta kuin mitä ne oikeasti ovat. Tää ryhmä on just sellanen. Ilmasiks tarjottu etelänmatka. Aivan liian hyvää ollakseen totta.

Siis jos jossain, niin Naistenhuoneella (ryhmän nimi) pahoitetaan mieli. Mitä useammin, sen parempi. Joskus ihan miettii niitä jutuja lukiessa, että kyllä on ihmisperseillä asiat hyvin, ku paha mieli tulee jonkun tuntemattoman tyllerön viattomasta julkasusta.

Mitä tohon julkaisuvapauteen tulee, niin se koskettaa vain seuraavanlaisia postauksia. Näissä julkasuissa ihmiset ei pahoita mieltään. Ainakaan mainittavan usein.

1. Selfie-ketju. Kolmasti päivässä, ja multimenestys joka kerta.

2. Selfie-ketjun pikkuveli; Mitä muuttaisit meikissäni? –ketju.

3. Selfie-ketjun ovela mutaatio; Postaa naamasi tähän, niin muut kertovat näytätkö kamelilta, julkkikselta vai kenties kenkätelineeltä.

On olemassa myös toiset kolme suosittua ketjua, mutta näistä ei enää selvitä ilman, että katujen täyttämä hiekoitushiekka livahtaa kuin huomaamatta väärään koloon.

1. Mikä meidän Prinsessalle nimeksi? (Kyseessä voi olla koira, kissa, televisio tai ihminen)

”Nimestä en tiedä, mut toi potkupuvun toinen neppari ylhäältä katottuna näyttäis vaikuttavan ikävästi saturnuksen asentoon ja siis voin sanoa et viimeistään, kun kymmenes ikävuosi koittaa, on tyttö ongelmissa. Potkupukuvaihtoon ja hyvä tulee.”

2. Hei en osaa päättää, tumma vai vaalee? (Voidaan puhua poikaystävästä, hiusväristä tai pesukoneesta.)

”Ei ollu vaihtoehtona, mut punanen sopis sulle ihan älyttömän hyvin.” KYSYTTIINKÖ TÄSSÄ, ETTÄ SOPIIKO ALOITTAJALLE PUNAINEN POIKAYSTÄVÄHIUSVÄRIPESUKONE?

3. Laittakaa tähän kuvia teidän karvavauvoista, haluun ihastella muiden lemmikkejä. Tässä mun oma höpölöpsykkä ennen kynsien leikkaamista.

”Sun koiran kynnet on ihan liian pitkät, suosittelen leikkaamaan. Liian pitkät kynnet aiheuttavat virheasennon tassuissa ja tää voi johtaa siihen, että sen koiran pää pitää amputoida.”

Ja auta armias, jos joku jumalan hylkäämä ihmispoloinen uskaltaa julkasta jotain muuta. Että haluais vaikka keskustella ihan jostain muusta kuin omasta naamasta. Vastauksena on yleensä, tiukka tilitys siitä, miten tollasille postauksille löytyy ihan oma ryhmä.

Aijon tieteen nimissä julkasta tän postauksen kyseisessä ryhmässä. Seuraavassa tekstissä voidaan pureutua tutkimuksen tuloksiin. Ihanaa perjantaita jokaiselle naiselle, miehelle sekä pesukoneelle.

Ps. Teitä on yli kaksisataa tuolla tän miun blogin Facebook-ryhmässä. Huisia. Tykkään teistä paljon. Ja jos jostain ihan käsittämättömästä syystä just sie et vielä ole tykänny kyseisestä sivusta, ni käy tykkäämässä. 

https://www.facebook.com/elamaniemmina/

Siellä mie jaan nämä postaukset, niin saatte ihan heti ilouutisen siitä, että on Suikkasen tyttö taas kirjottanu jotakin todella tärkeää. Ja varmaan ymmärrät, että jos et tykkää sivusta, en miekään tykkää siusta. En sitten yhtään.

Terkuin,

Emu