Nyt mennää

Telve, niiku yks miun hyvä kamu sanoo.

Okei tänää on tapahtunu ihan kamalasti miun mittapuulla. Sain uuden pankkikortin entisen tilalle. Miulla oli siis rahapussi kateissa semmosen puoltoista viikkoa.

En kuolettanu korttia tai muutakaan sen kummempaa toimenpidettä sen eteen tehny tietenkään. Olin nimittäin ihan varma, että se pussukka löytyy pakastelokerosta, kukkaruukusta tai jostain yhtä luonnollisesta säilytyspaikasta.

Nohhh. Viikko sitten menin verkkopankkiin ja mitä helvettiä, joku oli käyny kahvilla ja epähuomiossa käyttäny miun korttia. Sitte mie alotin ajojahdin, joka ei valitettavasti tuottanu tulosta. Kuoletin kortin ja tein rikosilmotuksen.

Sinne meni pankkikortin lisäks äitikarhulta saatu (otettu) Marimekon raitapussukka, ajokortti ja 80€ käteistä. Voin kertoa, että tuo kaheksankymppiä on melkonen summa miun taloudessa tällä hetkellä.

Tämän lisäks mie kävin hakemassa ne lakanat sieltä kuivaushuoneesta ja löysin kauan kadoksissa olleen Fairyn. Juhlat!

Siinä kai ne suurimmat oli. Eiku hitto! Mie irtisanoin itteni töistä tänään ja huomenna lähtee lento kello 17.30 kohti Bangkokia. Siitä olis tarkotus jatkaa Phuketiin, mut en oo hirveen optimistinen sen vaihdon onnistumisen suhteen.

Mie en nimittäin ole mikään varsinainen maailmanmatkaaja, joten yksin lentäminen vähän jännittää. Tai se vaihto siellä vieraalla maalla on se jännittävä asia.

Tää oli nyt osa sitä jännittävyyttä, josta oon teille salamyhkäsesti puhunu. Jos pääsen Phuketiin, ni arvatkaas vaan kuka myös tulee sinne? No nii, LeviLove. Ollaan Phuketissa pari päivää ja sitten suunataan Kambodzaan.

Aika jännää. Okei on niin jännää, etten ole nukkunu aika moneen yöhön ja vähän päivällä sitten olen nukkunu ja en ole syöny ja voi helkkarin helkkari kolmedee telkkari.

Mie ajattelin kuvata teille kentältä huomenna semmosen paniikkivideon. Eli hei stay tuned af, tästä alkaa seikkailu!

-Emu