Peikkomökkejä

Nonii, mie siis saavuin toissa päivänä tänne Sirkan kylälle eli Leville. Eilen sain tietää, että tuonne tunturin kupeeseen on kariutuneen elokuvahankkeen saattelemana rakennettu peikkojen asumuksia.

Mie tietenkin innostuin niin paljon, että höyrysin koko eilisen illan peikkökylän näkemisestä ja yöllä en oikein meinannu malttaa nukkuakaan.

Eli miulla nää innostushommat menee yhä edelleen ihan samalla kaavalla kuin viistoista vuotta sittenkin.

Tänään mie pitkän, kokonaista 12 tuntia kestäneen odotuksen jälkeen pääsin kattomaan niitä rakennelmia ja voi hitto en oo ikinä nähny mitään niin hienoa.

Tässä on miun ja Siirin eli Sipen uusi koti. Rakastuttiin molemmat

Ihan tosissaan meinas itku päästä, kun näin ne kaikki hienoudet. Harmillisesti ne oli vähän rapistuneet vuosien saatossa, mutta hienoja silti!

Laitoin kuvia mökeistä kaikille ihmisille ketä vaan ikinä keksin ja sitten tukin myös kaikki somekanavat peikkomökkikuvilla. Tietysti. Ja nyt tämän tekstin. Oottehan yhtä innoissanne näistä kuin miekin? Oottehan?

Näiden kokoa ei oikein hahmota kuvista, mutta paljon korkeampia ovat kuin mitä vaikkapa tavallinen omakotitalo. Vaau.

Seuraava liike oliskin semmonen, että neljäkymmentätuhatta euroa jos jostain saisin, niin varmasti voisin nämä mökit ostaa ihan itselleni ja se miut tekis ihan maailman iloisimmaksi.

Tätä miun Levilovea eli siis Sampsaa nauratti ihan jonkun verran miun innostus näitä rakennelmia kohtaan.

Harmittaa hirveen kovasti, että ne ovat siellä ihan luonnon armoilla ja tietysti menevät koko ajan huonompaan kuntoon. Ellei joku niitä pelasta.

Eli jos teillä siellä sattuu olemaan ylimääräsiä satasia taikka vaikka tonneja, niin mie otan vastaan kyllä. Tilisiirron viestiin voi kirjoittaa ”peikkomökkikylän pelastamiseen”.

Niin soma. Olisitpa talviasuttava. Ja oma.

Ihan varmasti siitä tuli miun lempparipaikka nyt ja toinen tosi varma asia on se, että mennään sinne joka päivä ja otetaan kuvia ja mie edelleenkin aijon tukkia kaikki somet niillä kuvilla.

Mie en oikein ymmärrä, että miten en ole ennen edes kuullu moisten mökkien olemassaolosta. Luojalle ja Sampsalle kiitos, että asia on nyt kuitenkin korjattu.

 

13 päivää ja myö lähetään, jes!

Ihanaa elokuuta ja tiistai-iltaa,

 

Emu