Täältä tullaan Ilosaarirock!

Tiijättekö sen fiiliksen, kun aamulla on lähtö vaikka nyt festareille ja edellisenä iltana kello kymmeneltä oot hoitanu kaikki lähtöön liittyvät asiat? Voi vaan rauhassa kattoo vähän Netflixiä ja ottaa hyvät yöunet ennen edessä siintävää koitosta.

Oikein kiva, jos jollekin äskeinen kuvaelma oli tuttu. Ite makaan alasti sängyllä miettimässä, en mitään ja pakkaamisen eteen oon tehny, en mitään. Helvetti aina mie oon tässä tilanteessa. Ihan sama mihin oon lähössä.

Toisaalta, mie oon semmonen ”pakkaan paniikissa paskat housussa tuntia ennen lähtöä” –tyyppinen ratkasu. Pakkaamisen lisäks pitäis aamusella käydä naapuripitäjässä ostamassa jonkilainen bikini.

Mitenni kaikki jää viimetippaan? Tätä pakkaamisurakkaa hankaloittaa se, että miun kaikki vaatteet on tällä hetkellä pakattuina kylläkin, tosin ei suinkaan Ilosaarirockia, vaan Levi-muuttoa varten ja tietysti erilaisiin muuttamisvälineisiin. On laatikkoa parissa eri koossa, pussia, kassia ja jos jonkinlaista nyssäkkää.

Tietysti mie oon pakannu ne järjestelmällisesti, että kaikki tarvittava on vaan helppo napsia mukaan. Eiku heii, en se ollukkaa mie joka sellasta harrastaa. Miun muuttamistyyli oli semmonen vähän toisenlainen.

Helvetin hankalaa on ettiä mitään, kun ei muista minkälaisia vaatteita omistaa. Niin on isä Suikkanen ilonen, ku räjäytän ne vaatteet tuohon eteisen lattialle. Hää saattaa räjäyttää ne siitä oikein sujuvasti tonne Puumalantien varteen.

Jännä nähä millonka sitä sinne Leville nyt sitten pääsee. Tällä hetkellä näyttäis siltä, että ehkä lokakuussa vois tärpätä. Alunperin miun piti mennä sinne suoraan reissusta.

Nooo, mie sitte päätin mennä Himokselle viettelemään juhannusta tyttölöitten kanssa, ni menin reissusta äitin luo, enkä Leville.

Sitte olin et joo, juhannuksen jälkeen mie varmana meen. Juhannus oli ja meni ja mie jäin Etelä-Karjalaan. Halusin olla kamujen kanssa, koska siihen oli vielä mahollisuus.

Mut hei, mie meen Imatran ajojen jälkeen maanantaina. Niin ku hyvin tiijätte, ni en menny. Seuraava idea oli,että ens maanantai olis the day eli päivä, mutta sekin ns. kusi melko nopeesti. Nyt näyttää nimittäin siltä, että ensi viikko ollaan Helsingissä työjuttujen parissa.

NO MUTTA jos sen jälkeen viimeinkin? Hihi, ei sentäs. LeviLove nimittäin säntää kalastamaan kahdeksi viikoksi ja mie se saatan olla siellä Helsingissä töissä, tai saattaa olla myös etten ole. Ei sitä vielä voi tietää, sinne on vielä kaks viikkoa aikaa.

Ja jos en ole, niin sittenhä mie oon iloisessa Etelä-Karjalassa. Kalareissun jälkeen olis sitten viimeistään tarkotus palata Helsinkiin työkuvioihin viikoksi ja arvatkaas mitä 20. elokuuta tehdään?

Myö lähetään takas Indonesiaan ja siellä oltais varmasti syyskuun loppuun. Aika kivaa miun mielestä. Jos siulla on hyviä vinkkejä sinne suunnille, niin enemmän ku mielelläni kuulen ne kyllä.

Että miule kuuluu ihan tämmöstä tavallisen tasasta arkea vaan.

Suukkoja, nähää Ilosaaressa!

-Emu

Ps. Jos sie onneton ryökäle et ole vielä jostain surkeesta syystä tykänny tän miun blogin Facebook-sivusta, ni klikkaa tästä ja tykkää äkkiä. Vain siten saat anteeksiannon ja hyväksynnän. Hihi.