Tinder-Teemu

Ajattelin avata teille vähän lisää miun Tinder-uraa, joka kerkes jatkumaan katkonaisesti vuoden ajan.

Tarkimmat muruset siellä nyt päättelikin, että neiti Suikkasen suhde se on edenny niin pitkälle, ettei ole Tinderiä hänellä enää. Ihan oikein, poistin sen jo sillon kun matkasin Leviltä kotiin.

Miun uran ehdoton ja kiistaton kohokohta oli vajaa vuosi sitten, ku iskin peliin ns epätoivokilometrit ja niin sitten natsas ihan Mikkelissä asti. Sanotaan tätä miestä tässä vaikka Teemuksi.

Hauskaa on se, että sen miehen nimi voi ihan hyvin ollakin Teemu, koska en hänen oikeeta nimeä tietenkään enää muista. Voi olla Mattikin. Tai Roope. Ville se ei ole, siitä mie oon varma. Eikä Verneri.

No kuiteskii, myö juteltiin Teemun kanssa varmaan ihan mukavia juttuja päivän mittaan. Miun aamu oli alkanu shampanjalla, joten semmonen pieni nousushdanteinen hiprakka siivitti miun juttuja.

Sama hiprakka on ainakin osasyyllinen näihin ihan pieniin aukkoihin, joita tässä tarinassa on. Jossain vaiheessa Teemu eli Teme kyseli, että mikä on miun suunnitelma illaks.

Oltiin menossa kavereiden kanssa Irinan keikalle Lappeenrannan hohdokkaimmalle clubille. Teme keksi, et hän tulee myös. Saatoin olla myös mie, ku keksin tuon, en muista ihan tarkkaan. Joka tapauksessa jompikumpi keksi.

Sanoin Teemulle, että tuu ihmeessä, mie voin tietenkin tarjota majapaikan. Samalla naureskelin Eevalle, eli miun kaverille, että Teme lähti ajelemaan Lappeenrantaan. Enkä hetkeäkään uskonu, että herra puhuis totta.

Opetus numero yksi, vaikka Tinder on täynnä paskaa lätiseviä tyhjäpäitä, ni joku saattaa silti ihan tosissaan ottaa ja lähteä Mikkelistä Lappeenrantaan treffeille muutaman vaihdetun lauseen jälkeen.

Teme rupes kyselemään, että mihin hän ajaa, kun tota matkaa on jälellä enää muutama hassu kilometri ja varotteli samalla, että hänen auto se vasta sotkunen on. Mie tietysti kerroin, ettei Teemu parka ole sotkua tavannukkaan ennen ku astuu miun yksiöön.

Kerroin myös Eevalle, että on se nyt jumaliste ihan oikeesti tulossa ja täällä mie notkun räkälän trassilla ku mikäki pubiruusu.

Teemu murjas siihen sitte semmosen uskaliaan vitsin, että kunhan ei huumeneuloja ole lattialla. Miehän en jää tietenkään sanattomaksi, joten nokkelana likkana vastasin, että ei tietenkään, ne mie laitan aina roskiin, ettei kukaan satuta itseään.

Joo ja tiijättekö mitä? Teemu katos. Meijän keskustelu oli edenny tasolle Whatsapp ja sitten koko Teemu häviää. Hokkuspokkus ja simsalapim. Luuserit taikoo kaneja hatuista. Eikös miehen hukkaamisesta oo tehty joku elokuvakin? Muistaakseni siinä oli kyse kymmenestä päivästä.

No miulla siihen meni ihan yhen vitsin verran. Voittoo! Hän siis esti miut whatsappissa ja poisti Tinder-tovereista.

Onneks löysin Ravintola Toteemin tahmaselta tanssilattialta uuden poikaystävän, jonka kanssa tukehdutettiin toisiamme kielillä, huulilla ja muilla apuvälineillä Irinan laulaessa taustalla.

Muistan, miten karkasin siltä mieheltä kebabbilaan ja se tuli perässä sanoen jotenkin, että: ”unohit sanoo että lähet, onneks löysin siut” Jeppis joo, onneks löysit. Kylläpä oikein lykästi.

Muutaman kerran se pyyteli minuu jäätelölle, mutta mie taisin valehdella olevani allerginen jäätelölle. En muista, mutten pidä myöskään kovin epätodennäköisenä kyseistä vaihtoehtoa.

Hyvää huomista sadepäivää

Terveisin,

Emmi Karoliina