Uusi työ ja potkut.

Voin kertoa kaksi asiaa joita en tajua. Ekana miehet, jotka käyttävät liian pieniä vaatteita. Joillekin yksilöille tulee ilmeisesti yllätyksenä, että paita on liian tiukka, jos sen napit ovat pingottuneina ja valmiina lentämään ohikulkijan otsaan.

Ja toinen juttu on se, että miks ihmeessä mie en kirjota useammin? No koska mie ajattelen, että ei tässä nyt ole mitään kirjotettavaa, vaikka tälläkin hetkellä on vielä puolet reissujutuista kertomatta ja sitten tämä kaikki yleinen sähläys. Tässä käy vielä niin, että kerkeän unohtaa suuren osan niistä jutuista ennen julkasua. Voi piru.

Nyt mie oon Levillä Loven kanssa. Meillä on aika kiva vuokra-asunto. Tosi kiva itseasiassa. Kaksi makaamishuonetta ja takka ja saunakin! Sekä tietysti pieni ulkovarasto siltä varalta, jos Sampsa ei tottele. Sohvaa meillä ei vielä ole, vaan semmonenkin on hankintalistalla. Ja kaikkia muita kodinkilkkeitä pitää ostaa myös. Sampsa niin kovasti haluaa Ikeaan. Ulkovarasto saattaa olla osallisena asiaan.

Joo ja mie oon ollu nyt kaksi päivää sellasessa koulutuksessa neulomassa villasukkaa. Koulutus ei liity villasukkiin, vaan miun uuteen työhön. Eli mie pääsin lentsikkakentälle duuniin, jee! Älkää kysykö mitä mie siellä teen, en ihan tarkkaan tiedä, mutta oon kuitenkin innoissani.

Tänään päivän päätteeksi kerrottiin, että parin viikon päästä on pikkujoulut, eli sinne mie ainakin menen. On kiva huomata, että meillä on tuo priorisointi ihan samalla tasolla noiden tulevien työkavereiden kanssa. Innostus x2

Eilen heti koulutuksen ensiminuuteilla löysin miun käsilaukusta likaset stringit, en tosiaan tiedä miksi. En kertonu kenellekään, että ne oli siellä ja oon melkosen varma, että se saattoi olla osasyy siihen, ettei miun tänäänkään tarvinnu mennä syömään yksin.

Henkilökorttikuvaa otettaessa piti olla hampaat piilossa ja silmät auki, eli varmasti arvaatte miten miulla meni ne pari ekaa otosta. Se on siis vaikutus tehty kerta heitolla. Jippii.

Tasapainon säilymisen kannalta on ehdottoman tärkeää saada uuden työn vastapainoksi potkut. Ettei liian hyvin vaan pääsis asiat menemään. Miun bloggaajasopimus Starboxilla on irtisanottu. Okei tää ei vaikuta miun eikä varsinkaan teidän elämään mitenkään.

Blogi löytyy edelleen Facebookista ja varmaan mitä parhaimmilla hakusanoilla Googlesta. Ulkoasu tulee muuttumaan miun persoonaan ja juttuihin sopivaksi (U.P.E.A.) ja toivottavasti myös toimivammaksi sekä teijän silmää miellyttäväksi. Toki miun melko alkeellisten koodaustaitojen puitteessa, eli ei kannata ihan hirmusia odotella.

Rehellisyyden nimissä on sanottava, että tuo irtisanominen oli tavallaan helpotus, sillä kuukausipalkkion ja bloggaajakollegojen lisäksi portaali ei pystynyt tarjoamaan miun kirjottamiselle tai blogin edistymiselle yhtään mitään. Ja rahan takiihan mie en tätä tee.

Jatketaan siis uudella ulkoasulla ja samoilla jutuilla muutaman hetken päästä. Ehkä kuukauden. Riippuen kuinka ahkerasti jaksan alkaa rakentaa uutta blogia. Eli voi mennä ens vuoteen.

Ei tässä nyt muuten mitään tämän kummempaa.

Huomiseen, taikka ens viikkoon,

Emu