7 tavoitetta vuodelle 2017

1. Haluaisin aloittaa listan perinteisellä "syö paremmin, liiku enemmän"-lupauksella, mutta en viitsi heti ensimmäisessä kohdassa valehdella. Tämän vuoden aikana olen syönyt huonommin kuin koskaan, mutta vastapainoksi olen myös liikkunut paljon (kaksi kertaa). Viikko sitten sunnuntaina kävimme tyttöjen ja yhden energiapakkauskoiran kanssa lenkillä ja kiipesimme näkötornille. Jalat oli paskana kaksi päivää. Viime keskiviikkona pelasimme tunnin ajan sulkapalloa ja taas oli jalat (ja käsi!!!) paskana kolme päivää. Ensimmäinen tavoitteeni on siis liikkua vähän enemmän. Ei paljoa, mutta vähän.

2. Panostan kouluun enemmän. Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, loppuvuonna tuli tehtyä paljon töitä, eikä koululle tai blogille jäänyt tarpeeksi aikaa. Koulutehtävien teko työpäivien jälkeen lähinnä ärsytti ja projektit palautettiin hätäisesti tehtyinä viimeisinä päivinä.

3. Mukava aasinsilta seuraavaan kohtaan, eli panostan blogiin enemmän. Haluan kehittyä ja tehdä parempaa sisältöä!

4. Vietän kesää kunnolla ja pyrin pitämään kesäloman! Viimevuodet olen ollut pienyrittäjänä, enkä ole koskaan pystynyt pitämään viikkoa pidempää kesälomaa. Tänävuonna olisi ihana viettää kunnon loma ja nauttia olosta! Toki tässä elämäntilanteessa se tarkoittaisi työttömänä oleilua, eikä taloudellisesta puolesta ole vielä tietoakaan, mutta ihmetellään sitä sitten kun sen aika on.

5. Pidän parempaa huolta kodista. Siivoan useammin ja lopetan himohamstrauksen.

6. Vietän enemmän ja useammin aikaa ystävien kanssa ja pidän heihin enemmän yhteyttä.

7. Olen edelleen oma yksinkertainen itseni. En stressaa turhasta. Piirrän, meikkaan, värjään hiukset jokakerta eriväriseksi koska en osaa päättää mikä olisi kiva, vaihdan keskellä yötä huonekalujen järjestystä, syön paljon, nukun vielä enemmän ja kerron humalassa samat jutut neljä kertaa.

Toivottavasti tästä tulee hyvä vuosi!

-E