5 parasta Youtube kauneuskanavaa

Tuo Youtuben ihmeellinen maailma. Moni meistä varmaan tietää tunteen kun havahtuu monen kymmenen minuutin, tai jopa tunnin, jälkeen ja huomaa selanneensa kaiken meikkivideoista salaliittoteorioihin. Itse tykkään ensisijaisesti seurata ulkomaalaisia meikkiguruja, sekä DIY-kanavia. Jottei postauksesta tulisi liian pitkä, esittelen tässä ensimmäisessä osassa kauneus- ja meikkikategorian suosikkini.

Jamie Genevieve:

Jamie on käsittääkseni Skotlannista kotoisin ja puhuukin melko vahvalla ja persoonallisella aksentilla. Rehellisesti sanottuna en ole puoliakaan hänen puheistaan ymmärtänyt, mutta tämä sympaattinen nainen on ehdottomasti suosikkini. Isona haluan olla kuten Jamie

Carli Bybel:

Nicole Guerriero:

Carli Bybel ja Nicole Guerriero (jotka ovat muuten ystäviä ihan oikeassa elämässä) olivat varmasti ensimmäisiä miljoonan tilaajan saavuttaneita meikkiguruja ja heitä olen seurannut pisimmän aikaa. He jakavat nykyään videolle myös muita elämiensä osa-alueita, kuten asuntojen ostot, matkat...

Jaclyn Hill:

Jaclyn Hill kuuluu varmasti samaan kategoriaan kahden edellisen kanssa. Hän on kuitenkin elänyt aika ajoin melko köyhääkin elämää verrattuna moneen muuhun kauneustubettajaan. Nykyisin toki leipä on leveämpää, ja hän muistaakin aina kiittää fanejaan ja katsojiaan siitä kuinka pitkälle hän on päässyt.

AlexandrasGirlyTalk:

Alexandran kanavalta löytyy meikauksen ja kauneuden lisäksi myös lifestyle-painoitteisia videoita, sekä tulevaisuudessa varmasti myös vauvoihin ja äitiyteen liittyvää sisältöä. Hän on vegaani, eli ruokaohjeet sekä meikkituotteet ovat sen mukaisia. Alexandra on varmasti yksi kauneimmista ihmisistä ikinä.


Siinäpä ne viisi suosikkiani meikkauksen ja kauneuden osalta. Seuraavaan osaan keräilen hieman lifestyle- sekä DIY-painoitteisia kanavia ja tubettajia!

Toivottavsti joku löysi jotain uutta kivaa katseltavaa.

-Ella