5 parasta Youtuben lifestyle-kanavaa

Jatkoa edelliseen....

Tällä kertaa viisi suosikkiani DIY- ja lifestyle-kategoriasta.

The Sorry Girls

Kanadalaiset (hence the name!) nuoret naiset, jotka tekevät ihan huippuja DIY-projekteja. He ovat hyvin ajan tasalla ja ovatkin usein ensimmäisten joukossa toteuttamassa uusia trendejä.

Andreaschoice:

Andrean kanavalta löytyy aivan kaikkea kauneuden, tee-se-itse-askartelun, ruokaohjeiden ja lifehackejen väliltä! Andrea on vegaani, joten kaikki ruokaohjeet sopivat kasvissyöjille, ja käsittääkseni ainakin suurin osa käytetystä kosmetiikasta on eläinystävällistä. Andrean kanava taisi olla aivan ensimmäisiä Youtube-kanavia, joita aloin seuraamaan. Silloin myös hänen kaksoissiskonsa teki videoita, mutta harmikseni hän on moisen hömpän lopettanut.  

VasseurBeauty:

VasseurBeautyn Pamela on ihmisenä täysin erilainen kuin minä, joten on vähän outoa, että palaan yhä uudelleen ja uudelleen hänen kanavalleen. Pamela on äärimmäisen siisti ja organisoitu ihminen ja nykyään taitaakin pitää itseään minimalistina. Hänen kanavaltaan löytyy paljon vinkkejä kodin siivoamiseen ja organisointii, sekä myös kauneuteen ja hyvinvointiin.

 

RunwayDoneMyWay:

Angelan kanavalta löytyy suurimmaksi osaksi muotiin liittyviä DIY-projekteja, kodin sisustamista, sekä vinkkejä kuntoiluun ja ruokavalioon. Hän tekee työkseen myöskin kuvauksia julkkisten vartaloina (celebrity body double, mikä se on suomeksi?!) mm. mainoksissa ja elokuvissa, ja näyttääkin ikäisekseen ihan älyttömän hyvältä!

Miss Kris:
 

Miss Kris on aivan mahtavan persoonallinen täti! Hänen kanavallaan löytyy enimmäkseen muotiin ja sisustukseen liittyviä DIY-projekteja.

Toivottavasti löytyi jotain kivaa katsottavaa!
-Ella