9 parasta Instagram-kuvaa

Kuvittelen vuoden vaihtuneen ihan juuri äskettäin, mutta tammikuu on jo puolessa välissä! Instagramissa kiersi vuoden ensimmäisinä päivinä jokaisen omat parhaat kuvat kollaasien muodossa ja tässä tulevat omani!

Oma Instagram tilini on ellamatildax

Ensimmäinen kuva vasemmalla ylhäällä on 10 vuoden välierolla otettu selfie. Nuorena naamasta löytyi jos jonkinmoista lävistystä, ja muodikkaimmat kulmakarvat olivat mahdollisimman ohueksi nypityt.

Seuraava kuva on meikkivideo eli tästä highlight-tutoriaalista napattu otos. Olin juuri löytänyt Youtubesta Jamie Genevieve- nimisen naisen kanavan (edelleen ihan suosikki!) ja inspiroiduin hänen superkuultavasta ja highlighterilla kyllästetystä lookista.

Meikkimoka - liian alhaalla oleva contour aivan oranssilla aurinkopuuterilla.

Kolmas kuva on otettu syntymäpäivänäni Kyproksella ollessamme. Tuona samaisena päivänä sain ilmeisesti liikaa aurinkoa ja pökräsin myöhemmin päivällä ravintolan vessaan. Synttärit meni loppupeleissä hotellihuoneessa levätessä. 

Postaus Kyprokselta.

Neljäs kuva on näistä persikkaisista hiuksista. Blorange-värin ollessa supertrendikäs kokeilin omiin hiuksiini myös kyseistä sävyä. Suoraväri haalistui pesussa nopeasti, joten tämä väri ei vaatinut suurta sitoutumista! :D Pitäisiköhän taas kokeilla..

Seuraava kuva on syksyllä kuvatusta meikkivideosta (postaus ja lisää kuvia).  Punaisen sävyt luomiväreissä ovat edelleen todella muodikkaita.

Alkuvuonna osallistuin NYX:n Nordic Face-kilpailuun tällä videolla. En todellakaan päässyt jatkoon tason ollessa ihan huippukova, mutta oli kiva välillä tehdä räväkämpi meikkilook!

Seuraava kuva on The Power of Makeup-meikkihaasteesta, eli tarkoituksena oli meikata vain toinen puoli kasvoista ja jättää toinen täysin meikittä. Kuvasin tästä muistaakseni videon, mutta sitä ei näytä olevan missään.. Eli se on varmasti syystä tai toisesta mennyt pieleen ja jäänyt julkaisematta. Tämän voisin vaikka tehdä uudelleenkin!

Seuraavaksi kuva toiseta videon kampauksesta. 

Ja viimeisenä kuva Carli Bybelin luomiväripaletilla tehdystä meikistä. Tästä on melkein tasan vuosi aikaa! Muistan odottaneeni tuota palettia ja kun se viimein saapui, kuvasin heti samana päivänä tuon videon. Paletti on edelleen käytössä, highlight sävyt on ihan huippuja.

Sellaisia otoksia viimevuodelta! 

-Ella